31 augusti

Trettioförsta augusti idag, sommaren är verkligen helt slut. Skolan har kört igång snabbt, ridningen får läggas mer åt sidan och jag kommer hem dödstrött varenda dag.

Just nu borde jag sitta och skriva ett arbete jag kom efter med massor när jag var i Malmö men jag glömde självklart pappret i skåpet. Får ta det imorgon och jobba stenhårt på torsdag och hela helgen. Ligger lite efter i andra ämnen med efter jag varit ledig men det tar jag igen fort. Ska också få en bok av en lärare som han tror jag kommer tycka om, ser lite fram emot det. Hoppas jag får den senast på fredag för vi har gott te hemma och då kan jag dricka te och läsa som att varva av med skolarbeten :)

Nu ska jag duscha sen ska jag kolla på någon komedi, sen ska jag packa väskan till skolan imorgon och försöka lägga mig tidigt!

"Majja e sååååå lycklig." - citat från människan som tog bilden.


Citat från snyggingen!

"Be kind, and do what you like. Time here is short. Fuck what you know, or think you know, and just be yourself. I'm in a good place right now, and so are you. I love my life and I love the people in it."

-John Cornelius O'Callaghan V.


Snygg.

jävlajävlajävla snygg. 
Lite kär och så ja.




Klassfoto

Tog mitt första klassfoto som brunett idag, woho? Haha, varenda år har jag varit blond på skolfotot och några dagar efter har jag färgat det brunt. Detta är nämligen tredje gången jag är blond och istället för att vara blond förra sommare (-10) blekte jag det så det var blont. Blev ju brunett sen efter skolfotot och vissa nya lärare tyckte att det var otroligt frustrerande, jag tycker bara det varit komiskt ;) Måste bara lägga till att jag hade en stickad tröja idag och det finns en liiiiiiten chans att den blir lite transparent i blixt xD

Enskilda foton imorgon, ser veeeeeeeeeerkligen inte fram emot det. Funderar på att blunda och gapa på varenda foto, för de sa hon idag att man inte fick!

Jag saknar det du gjorde och sa, men jag tror inte jag saknar dig längre.

Jag minns fortfarande när jag kollade djupt in i dina ögon och du i mina. Du strök mitt hår bakom örat så de inte skulle vara ivägen när du skulle kyssa mig. Du lutade dig framåt långsamt och dina läppar mötte mina, det kändes som att tiden stannade för ett tag även fast klockan tickade på. Jag minns när vi sa hejdå minst tio gånger innan vi kunde slitas från varandra. Jag minns när du höll om mig och pussade mig på huvudet för du är så mycket längre än vad jag är. Jag minns när jag blev sur på dig för du var för bra, jag försökte alltid få dig småsur då fast det gick aldrig. Jag minns när jag tog din telefon så du inte skulle kunna gå för jag visste att sekunden efter du åkt skulle jag sakna dig. Jag minns dina söta meddelande som kunde ljusa upp hela min dag även fast det kanske bara var ett simpelt hej. Jag minns när du sa att jag var det bästa du hade och att vad som än händer skulle du alltid älska mig, jag minns att jag sa precis samma sak tillbaka. Jag minns när jag vaknade med dina armar runt mig och det var då jag mådde som bäst.

Jag minns när jag sa att jag inte brydde mig fast jag gjorde det, när jag sa att det inte spelade någon roll fast det gjorde så jävla ont.



Utkast.

Det är rätt lustigt att en plats som egentligen inte alls är hemma känns precis som jag tror att hemma ska kännas som. Det gör nästan lite ont i mig att där jag trivs bäst inte är hemma på riktigt. När jag är där kan jag släppa allt, jag behöver inte fundera på något utan jag kan bara leva. Och det bästa av allt är att jag på riktigt mår bra, även fast jag kanske är ensam. Här spelar det ingen roll vad jag gör, jag trivs inte här. Jag önskar jag kunde ljuga på ett såntdär lite fint sätt och säga att allt är bra när jag är med mina vänner för att göra dom glada. Men det tänker jag inte, för det är inte sant. Jag trivs inte här i denna staden, jag gör verkligen inte det. Och jag kan inte ens låtsas som jag gör det längre.

Jag och kalmar funkar inte tillsammans och även fast mina fina vänner och kompisar gör det bättre så är det fortfarande inte helt bra. Jag kommer flytta och jag kommer nog aldrig tillbaka igen efter det. Det är faktiskt inte minsta lilla jobbigt att skriva det och jag längtar till min flytt om sådär lite mindre än ett år. Jag är så säker på detta att jag redan nu vet att jag inte kommer ångra mig. Jag längtar tills jag ska packa ihop mitt liv i massa flyttlådor och väskor.

Delen där dom sjunger "Home is whenever I'm with you." är fin och det är nästan så jag känner. Fast alltså you för mig är lyckan och lättnaden att komma bort härifrån. Svårt, komplicerat och faktiskt rätt jobbigt att förklara. Även fast det inte är omöjligt tänker jag inte försöka. Jag kan bara sammanfatta kort att jag är klar med Kalmar, vågar näästan säga för alltid

När jag läst igenom detta inser jag hur snurrigt det blir ibland. Men det skiter jag i.

JAG VILL HA!

Jag vill ha RÖTTRÖTTRÖTTRÖTT hår! Har alltid velat ha det men har aldrig vågat (pussy). Sen blir det ju inte bättre när eliut i min klass färgat håret rött. DÖR SÅ FINT! GE MIG RÖTT HÅR NU. Sen om jag passat i det eller inte skiter jag i, så sjukligt fint ju!

fintfintfintfintfint.


Myspys

Skolan var rätt bra, har skrattat så sjukt mycket. Utan mina vänner hade jag aldrig orkat gå till skolan men alltså ah, dom gör det värt att faktiskt orka pallra sig dig! Kom hem och startade lite serie och sen nu kollar jag på film. Har precis fikat med familjen, chokladpudding med grädde och päron och persikor. Sjukligt gott! Mamma köpte även vaniljkesella till mig så jag kan äta det + hallon till frukost imorgon, taack :* Så sjukligt gott och lätt. 

Ska kolla på film med familjen nu, Due Date blir det! Verkar sjukt rolig! Ska duscha efter sen måste jag lägga mig, klockan ringer ju vid sju på mornarna nu :/

Ska försöka hitta på roligare uppdatering, blir iaf ridning imorgon. Backträning med lille Poppe, ska bli kul att träffa lillponnyn nu. Ska nog planera någon snygg outfit med, hihi! Sjukt skoj! :D



How do you get so tan?

ALLTSÅ HAHAHAHAHAHAHAHAHA x'D

bästa i mitt liv,

Alltså åh, ord kan inte beskriva dessa bilder alltså. DÖR!



Ovärd

På  tal om värt och så. Min blogg är fett ovärd, det är alla bloggar egentligen. Att blogga är rätt ovärt med. Men jag älskar det, tycker det är superroligt att blogga, spelar inte mig någon roll ifall ingen läser & kommenterar eller om jättemånga läser & kommenterar. Min blogg är precis de jag nyss skrev, MIN blogg. Jag bloggar för jag tycker det är kul. Skulle aldrig blogga om jag inte tyckte det var roligt. På min blogg kan jag skriva vad fan jag vill, kan klaga hur mycket som helst, kan bomba med bilder. Kan lägga upp ovärda bilder som visar vad jag har på mig och vad jag har shoppat. Jag kan skriva vad som helst även fast det egentligen är sjukt ovärt.

Haha, att blogga är oväääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääärt. MEN JAG TÄNKER FORTSÄTTA GÖRA DET IAF!

bäver.


Värt?

Vita converese i skinn.
Är de värt? Äckligt snygga är dom iaf! Men kommer bara kunna använda dom i ett par veckor till och sen nästa vår... Men fan va snygga dom äääääääär!

Sjukt bra uppdatering!

Min uppdatering under dessa fyra dagar har ju varit galet bra! Haha, eller inte. Har varit vid datan EN gång under denna helgen och de var i tre minuter för att kolla min mail. Känns rätt värt alltså. Skulle nog fan klara mig utan mobil, dator och tv i malmö. Inte här i äckliga lilla Kalmar, för de är drygt här.  Alltså hemma bra men Malmö bäst! Mår ärligt talat mycket bättre där än jag någonsin gör här.

Sådär, nu har jag klagat av mig lite. Tog tåget 09:17 och kom fram vid 13:00, sådär en timmes väntan i alvesta men de var okej! Väl hemma i kalmar var familjen ute på äventyr så jag och linn promenerade till donken och väntade i 45 sen tog vi bussen hem sen hämtade dom oss med bilen vid busshållplatsen. 

Har än så länge bara pratat lite med mamma, lagt väskorna utanför garderoben och suttit vid datan. Ska äta snart tror jag och efter det startar jag en film och slökollar! Ska kolla Bones vid 20:00 och film med mamma vid 21:00. Känns rätt värt! Behöver seg-vila upp mig efter dessa dagarna! Lovar att skriva lite smått om vad jag gjort och visa de jag köpte på min lilla shoppingtur :)

Bjuder på en bild från andra dagen när jag hade världens sötaste lillasyster sovandes i min famn <3


För du är allt och jag är inget utan dig.

Har aldrig känt mig så fri som jag gjorde med dig och jag har aldrig heller mått så bra som jag gjorde med dig. Du var perfekt i mina ögon, du var som en dröm. Jag älskade dig och du älskade mig, vi hade det bäst. Men alla sagor slutar inte med "lyckliga i alla dagar".

Jag saknar dig än idag fast det är två år sen transporten med dig i lämnade gården, jag saknar dig mer än jag saknade dig då. Du är fortfarande den jag älskar mest och det tror jag ärligt talat att du alltid kommer vara. Vi lyckades tillsammans fast vi hade alla odds emot oss. Det var ingen dans på rosor utan det var verkligen blod, svett och tårar. Men vi klarade det, vi lyckades och vi blev en. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och leva på den sommaren om och om och om igen. Det hade varit perfekt för det var då jag mådde som bäst, tillsammans med dig.

Jag är fortfarande dig evigt tacksam för du hjälpte mig igenom en otroligt svår tid, du fick mig att må bra och du gjorde mig lycklig. Jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta och jag hoppas verkligen att du inte glömt mig.










Together forever, never apart.
Maybe in distance, but never at heart.

Packad, duschad & klar?

Skrev ett helt jävla inlägg sen fick chrome något jävla ryck så jag får skriva om! -.-

Jag är iaf packad och nyduschad och nästintill klar! Ska bara klä på mig, äta något och torka håret om det inte är torrt! Har lite småsaker att packa som miniplattång till luggen, lite smink och hårsaker :) Farmor och Dick hämtar mig  om en halvtimme och sen skjutsar han oss till tåget. Vi skulle egentligen ta ett tåg vid 11:57 men det blev inställt så vi fick ta ett vid ett istället. Blir nog tyvärr lite väntan i alvesta men jag har farmor, mobilen och lite ekvationer så jag klarar mig! :D

Vi hörs kanske någon gång ikväll, kommer iaf en bildbomb senare idag med lite speciella bilder. Lite annorlunda redigerade och ihopsatta. Men jag älskar dom iaf, och ponnyn på bilderna. Ska försöka hålla igång bloggen så gått det går under mina semesterdagar, har ju laptop med photoshop där nere så det borde gå. Kanske inte orkar visa allt jag köpt men det visar jag hemma sen ist :)

Hatar inlägg utan bilder så jag bara tog tre jag fotat från mitt fönster någon sommarkväll.


Håller mina tummar så hårt jag kan och hoppas på det bästa, och efter detta ska ni f*n inte ha annat än framgång... Tycker så synd om er båda :(






Skolan, glitter och kläder

Skolan idag var CHILL. Ärligt talat kändes det rätt okej att vara tillbaka (JAG HATAR FORTFARANDE SKOLAN). Gjorde inte speciellt mycket faktiskt, lite uppgifter, skrev lite, pratade lite och skrattade massor. Vid maten trodde jag ärligt talat att jag skulle dö! Satt och grät av skratt xD Varför får ni inte veta nu, men det var så otroligt kul så det finns inte!

Fick även superbra respons på en svenskatext jag skrev i måndags. Vi skulle skriva något om sommaren, spelade inte någon roll vad vi skrev om eller hur vi skrev det. Jag valde en sak jag älskar att göra varenda sommar och min lärare skrev att det var en äkta text som bara utstrålade lycka. Denna läraren älskar mig, hon har gjort det från början för då hjälpte jag henne alltid med närvaron för jag satt nära. Sen verkar hon gilla sättet jag skriver på och jag känner att jag börjar på lite extra plus efter min text jag skrev! :)

Nu ska jag snart packa, eller ska lägga över massa kläder jag ska ha med mig i torktummlaren. Vet inte riktigt hur mycket jag ska ha med mig för jag har planerat shopping nere i malmö. Massa nya kläder! Har en del pengar nu och mamma sa att ifall jag hittar något speciellt jag vill ha så lägger hon bara in nya pengar på mitt konto så jag kan köpa det. Tacktacktack :* Ska spendera massa tid med Iris, pappa, pernilla och farmor. Ska även träffa min storasyster som jag träffat fyra gånger denna sommaren för hon har bott i malmö och rest. 

Måste även visa er min jääääävligt snygga mobil. Den är ninja, den är min bästa vän och den är kass. Den ska bytas mot en iphone, ska bara se hur femman ser ut och känns att hålla i. Hatar nämligen 4an för den är så jävla hemsk i handen så jag har hållt mig borta från den!

ska köpa mer glittrigt lack och ta fler lager, sååå läckert (a)

bara en såndär tråkig och vanlig dag.

Sov inatt men det var inte någon jämn sömn utan vaknade jättemånga gånger, var inte speciellt utvilad på morgonen. Skolan var rätt lugn, lite basic saker bara. Drar igång sista året nu så jag gissar att när det drar igång kommer jag begravas i extraarbete. SKA höja massa betyg som jag vet att jag kan höja lätt bara jag lägger manken till lite.

Ska vara ledig torsdag-fredag som sagt så jag ska packa ner lite matte och någon engelsk och någon svensk bok. Sex timmar på tog sammanlagt och lite dö-tid på kvällarna när alla andra sover. Ska faktiskt inte sova bort en endaste dag utan SKA vara uppe senast tio-elva. Ska verkligen ta vara på tiden där nere och mysa massor med lilla Iris. Ska även se Den Svenska Björnstammen på fredag kväll med syster. Underbart! Nu ska jag iaf gå ner med lite saker som måste bli tvättade, ska sen bestämma kläder för imorgon och sen väntar faktiskt min säng på mig. Ska verkligen försöka ta igen lite sömn :)

Den svenska björnstammen – Dansmusik


365 dagar.

Saknar dig massor min prins, du är guld värd och jag älskar dig.♥









Trettiosju timmar

Har varit vaken i över trettiosju jävla timmar, kan helt enkelt inte somna. Är inte ens lite trött nu. Har bara väldigtväldigtväldigtväldigt ont i min rygg, kan inte ens resa mig för tillfället för då hugger det till som fan.. Ska iaf försöka sova nu och lyckas jag inte vet jag ärligt inte vad jag tar mig till..

Charmig sovbild som sara tagit, HAHAHA xd så jävla ful xd


Jag är ledsen..

Men bloggen får lida lite just nu, men det är min blogg så ni får helt enkelt leva med det. Mår inte speciellt bra pga massa olika anledningar som jag faktiskt håller borta från bloggen! Hoppas ni förstår och stannar fastän uppdateringen är rätt kass. Vet verkligen inte vad jag ska skriva för jag gör inget intressant för inget känns värt för tillfället.

Tar en paus från allt och åker till malmö och hälsar på. Ska bara släppa allt för ett par dagar och bara må bra. Orkar inte tänka massor utan släpper liksom taget om mitt liv för ett par dagar för att ladda om och sen när jag kommer tillbaka lär de mesta gå snett men jag orkar inte bry mig. Redigerar iaf ett par gamla bilder nu på världens finaste och dom tänker jag bjuda på fastän att ni kanske redan sett dom innan eller om ni kanske inte vill se dom. Jag vill iaf lägga upp dom och jag tänker göra det..

Ska få träffa denna gullungen för första gången<3



Jag borde - men jag tänker inte göra det.

Jag borde sova nu - men jag tänker inte göra det.
Jag borde städa - men jag tänker inte göra det.
Jag borde ringa till min chef - men jag tänker inte göra det.
Jag borde rensa min dator - men jag tänker inte göra det.
Jag borde stänga av min dator nu - men jag tänker inte göra det.

Skulle kunna skriva denna lista hur lång som helst, men vill ni veta en sak? Jag tänker inte göra göra det iallafall. Just nu ska jag sitta uppe tills jag verkligen blir trött, eller så sitter jag uppe hela natten. Skiter i att jag har skola imorgon och jag borde sova, för jag har kommit på att jag orkar inte bry mig!

Ska kolla film hela natten, duscha vid sex-halv sju, dricka en dubbel espresso och sedan klara mig igenom en hel skoldag!

Dagar som dessa älskar jag dig extra mycket kära kaffe-maskin♥


Poppe 10/8 film

Här kommer en ridfilm på Poppe från den tionde augusti, den är rätt lång så jag dödar er inte om ni inte orkar kolla på hela. Vet mina brister mycket väl men konstruktiv kritik är välkommet :) 


Sonja Silver

Ska snart åka till våran kisse som är ute på foder, är kattvakt tills imorgon fm. Mysig kissä som är väldigt konstig! Ska även möta alice på vägen dit sen drar vi hem hit, lagar mat och sen tjockar vi oss framför en film och lägger oss i TID. Ärligt måste vi det för på måndag börjar skolan och igår somnade vi runt fyra-fem och gick upp vid två. Dock vaknade jag rätt många gånger under morgonen men orkade inte gå upp. Aja, nu ska jag dra på mig kläder :)

Sonja Silver som hon kallas.

RIKTIGA nya hårfärgen

Klart som fan att jag inte blev blond igen, vad tror ni om mig? :(

Nytt hål (a)

Min käre vapendragare bet mig i örat så jag fick ett hål, satte i ett smycke. Vad tycks? :D


Färg vs Svartvitt

Jag älskar bilder i färg men jag älskar svartvitt också! Ibland vill jag verkligen bara ladda upp alla bilder i både svartvitt och i färg för dom blir så fina på olika sätt :)





Killingar & Kossan

Blir helt varm i kroppen när jag kollar på dom, så otroligt söta :')


Så dansar vi till dansmusik igen!

Den svenska björnstammenSlagsmålsklubben <--- lyssna på dom om ni inte gjort de innan, sjukt go musik! Fast musiken är inte lika go om ni inte har en fet bas som jag har, har den inte ens på fullt utan typ hälften och min säng rör på sig fastän att jag har basen längst ner på mitt skrivbord! :D:D

Ska berätta vad jag gjort idag. Jag har vaknat, snoozat i två timmar, legat i vår mjuka soffa och kollat på tv. Simpson, smallville, family guy, scrubs, 2½ men, jims värld och lite big bang theory. Har gjort de i ganska många timmar och nu ska jag fortsätta kolla på film/serie fast på mitt rum. Fett värt liv sista dagarna innan skolan (:'() börjar. Känner att jag måste vila upp mig och jag lyckas rätt bra! :D

Imorgon åker förresten mamma, stefan och wilmis på kattutställning så jag och sacke är ensamma hemma! Ska till stallet och rida ut till fårhagen med alice, sen ta hand om sonja sen ska alice med mig hem och då ska vi göra tacos, kolla film och tjocka oss! :D Låter inte det underbart? Kanske blir att sova på studsmattan med om vädret tillåter, annars är en dubbelsäng rätt lockande (nej vi är inte lesbiska era perversa små människobarn). Nu ska jag faktiskt göra sirapsflingor och tjocka mig på de sen ska jag kolla en film. Ska försöka fixa lite intressanta inlägg när jag finner orken, vill liksom lata mig sista dagarna innan skolan ;)

Bjuder på ett smakprov på en bildbomb av söthet som ni snart kommer få, *smälter* :')


Jag saknar dig så det gör ont.

Lyssnar på Regina Spektor och minns dedär roadtripsen vi hade en gång i tiden och inser hur jävla mycket jag hatar att ha det såhär. Hatar att du inte längre bor fem minuter ifrån mig, även fast jag knappt minns tiden du gjorde det saknar jag det. Hatar att jag inte kan ringa dig och sedan ett par minuter efter sitta på bussen eller cyklen för att träffa dig. Istället måste allt planeras långt i förtid och oftast kommer något i vägen och då halvbestämmer vi ett annat datum som aldrig blir av. Jag minns fortfarande en dag när du kört hem oss, när vi fortfarande var för små för att ta tåget ner utan istället körde du för att hämta och sedan lämna oss. Jag minns att när du lämnat oss och kramat om oss och var påväg ut till bilen sprang jag in till mitt rum och satte mig i fönster och vinkade hejdå, jag minns att tårarna sprutade ner och jag förstod inte varför du var tvungen att åka.
Jag minns fortfarande när du alltid väckte oss om vi somnat för att kolla på kaninbron, jag minns den gången idiot-gps:n körde oss fel till en väg som inte längre funkade och jag minns hur vi alla var skitsura men bara fem minuter efter det skrattade vi tills vi nästan grät åt något helt annat. Jag minns när vi dunkade underbar musik som jag fortfarande minns och älskar, jag minns när vi alla sjöng falskt och du trummade dina fingrar på ratten och jag var så full av lycka.
Jag saknar det och jag hatar verkligen att ha det såhär. Nu träffar jag dig inte ens en gång i månaden, senast jag träffade dig var ett par timmar för över tre månader sen. En massa kramar och lite prat, det var det enda. Jag vet att vi båda förändrats och även fast det gör ont att erkänna så har vi två helt skilda liv. Jag läser det du skriver på facebook, ibland kommenterar jag och gillar och du gör desamma. Men det är inte samma sak som att dela ett liv. Du har missat mer än hälften av min uppväxt, du har missat alla historier jag berättar här hemma och du har missat att lära känna mina vänner. Det gör verkligen ont nu när jag tänker på det. Visst, självklart älskar jag dig hur mycket som helst. Och jag vet att du älskar mig, men det gör fortfarande superont.
Jag önskar jag kunde känna att jag bor hos dig med, men det gör jag inte utan jag hälsar på. Jag vet massor om dig men jag känner inte dig så bra som jag borde, som det känns som att jag borde göra. Jag önskar jag kunde vakna varje morgon och äta frukost med dig, önskar att när du kom hem från jobbet skulle du fråga mig hur det var i skolan, önskar att jag kunde få dela allt i mitt liv med dig. Nu pratar vi i telefon sällan, skriver lite på facebook och jag kommer och hälsar på ibland. Det kan gå flera dagar och veckor utan att vi faktiskt säger ett ord till varandra och det gör ont.
Jag önskar jag skulle våga säga detta till dig och stå fast vid varje ord, men det vågar jag inte. Inte för att du skulle bli arg men det skulle såra dig och jag vet att ingenting hade ändrats iallafall. Jag får bara finna mig i att vi inte kan ha de livet jag önskar vi hade, den relationen vi skulle kunna ha och att du bara finns där över tjugosju mil ifrån mig och inte en mil närmare. Jag får helt enkelt låtsas som jag är nöjd med att ha det som det är fast att jag saknar dig så det på riktigt gör ont i mig. Allt detta gör jag för det enda jag vill är att du ska vara lycklig och må bra och det vet jag att du gör nu, och jag kan inte ta den lyckan ifrån dig. Inte en endaste sekund.
Skrivet rätt från hjärtat men jag kommer aldrig våga säga något av detta till dig..

Lyssnar på Regina Spektor och minns dedär roadtripsen vi hade en gång i tiden och inser hur jävla mycket jag hatar att ha det såhär. Hatar att du inte längre bor fem minuter ifrån mig, även fast jag knappt minns tiden du gjorde det saknar jag det. Hatar att jag inte kan ringa dig och sedan ett par minuter efter sitta på bussen eller cyklen för att träffa dig. Istället måste allt planeras långt i förtid och oftast kommer något i vägen och då halvbestämmer vi ett annat datum som aldrig blir av. Jag minns fortfarande en dag när du kört hem oss, när vi fortfarande var för små för att ta tåget ner utan istället körde du för att hämta och sedan lämna oss. Jag minns att när du lämnat oss och kramat om oss och var påväg ut till bilen sprang jag in till mitt rum och satte mig i fönster och vinkade hejdå, jag minns att tårarna sprutade ner och jag förstod inte varför du var tvungen att åka.

Jag minns fortfarande när du alltid väckte oss om vi somnat för att kolla på kaninbron, jag minns den gången idiot-gps:n körde oss fel till en väg som inte längre funkade och jag minns hur vi alla var skitsura men bara fem minuter efter det skrattade vi tills vi nästan grät åt något helt annat. Jag minns när vi dunkade underbar musik som jag fortfarande minns och älskar, jag minns när vi alla sjöng falskt och du trummade dina fingrar på ratten och jag var så full av lycka.

Jag saknar det och jag hatar verkligen att ha det såhär. Nu träffar jag dig inte ens en gång i månaden, senast jag träffade dig var ett par timmar för över tre månader sen. En massa kramar och lite prat, det var det enda. Jag vet att vi båda förändrats och även fast det gör ont att erkänna så har vi två helt skilda liv. Jag läser det du skriver på facebook, ibland kommenterar jag och gillar och du gör desamma. Men det är inte samma sak som att dela ett liv. Du har missat mer än hälften av min uppväxt, du har missat alla historier jag berättar här hemma och du har missat att lära känna mina vänner. Det gör verkligen ont nu när jag tänker på det. Visst, självklart älskar jag dig hur mycket som helst. Och jag vet att du älskar mig, men det gör fortfarande superont.

Jag önskar jag kunde känna att jag bor hos dig med, men det gör jag inte utan jag hälsar på. Jag vet massor om dig men jag känner inte dig så bra som jag borde, som det känns som att jag borde göra. Jag önskar jag kunde vakna varje morgon och äta frukost med dig, önskar att när du kom hem från jobbet skulle du fråga mig hur det var i skolan, önskar att jag kunde få dela allt i mitt liv med dig. Nu pratar vi i telefon sällan, skriver lite på facebook och jag kommer och hälsar på ibland. Det kan gå flera dagar och veckor utan att vi faktiskt säger ett ord till varandra och det gör ont.

Jag önskar jag skulle våga säga detta till dig och stå fast vid varje ord, men det vågar jag inte. Inte för att du skulle bli arg men det skulle såra dig och jag vet att ingenting hade ändrats iallafall. Jag får bara finna mig i att vi inte kan ha de livet jag önskar vi hade, den relationen vi skulle kunna ha och att du bara finns där över tjugosju mil ifrån mig och inte en mil närmare. Jag får helt enkelt låtsas som jag är nöjd med att ha det som det är fast att jag saknar dig så det på riktigt gör ont i mig. Allt detta gör jag för det enda jag vill är att du ska vara lycklig och må bra och det vet jag att du gör nu, och jag kan inte ta den lyckan ifrån dig. Inte för en sekund...

Poppe

Kommer typ lägga upp ridningen på samma sätt som dagarna innan,  bra påskjut bakifrån och INTE bakom lod, sen massor med beröm när han gör rätt för att få honom att få ännu en positiv till arbete. Inte för att han är negativ nu men jag vill att han ska veta när han gör rätt, han tänker ju fortfarande att de är lättare att gå bakom lod.

Han smyger sig liksom bakom lod och det bästa sättet är att höja handen och trycka på honom lite lätt, då brukar han förstå rätt snabbt :) Här är två bilder, den ena är tagen först och den andra bara några sekunder efter. Han har bra undertramp och höjer ryggen men på den första smyger han sig bakom lod.

Här höjer jag handen för jag märker att han börjar smyga sig bakom lod..

Blond


Citron- och jordgubbsfingrar.

Mina händer luktar så gott att jag vill smaka på dom, men det gör jag inte för jag är ingen idiot.

Vill ni veta en sak jag fick reda på idag?! Pepparkakor och mjölk är gott ÅRET OM. JAG VET! eller hur blev ni chockade nu?! Jag har som barn lärt mig att de bara är gott på vintern, okej jag har inte lärt mig det men det tror väl fan alla?! Iallafall så är det tydligen gott året om, verkligen supergott! Äter de just nu! :D Fast jag hatar mjölk, men till pepparkakor, nybakade bullar och pannkakor är det gott, men bara till de tre sakerna!

Okej, insåg nyss hur ovärt detta inlägg var, hehehehehe. Men jag kände bara för att dela med mig av min lycka till er alla! :D

Har för övrigt en helt annan hårfärg nu än när jag bloggade senast, gissa vilken?! :D


Någon gång måste vara den första!


Detta skrev jag i söndags och två nätter har jag sovit utan påslakan, lakan och örngott. Jag har faktiskt glömt bort det till precis innan jag ska sova och då har det slutat med att jag inte orkat bry mig och sovit på en halv-stickig madrass. Inatt tröttnade jag på det och villa sova gott så för första gången i mitt liv bäddade jag en säng, UTAN HJÄLP. Jag är stolt, så låt mig vara det. Kommer någon av er med en spydig kommentar blir jag ledsen..

Kan även tillägga att min säng ser ut såhär efter typ tre-fyra dagar. Jag rör mig mycket i sömnen!


Kan man vara dålig på att städa?

För ifall man kan det så är jag det! Jag är nog världens sämsta städare och världens bästa nerstökare. Mitt rum kan verkligen vara kliniskt rent -efter min mamma hjälpt till lite med städningen som tagit mig tre veckor att nästan slutföra, hon gör dock de sista och viktigaste på sådär trettio minuter- och sådär två-tre dagar efter är det som ett bombnedslag. Kläder över hela golvet, fem-sex halvfulla vattenglas på skrivbordet och sen är självklart skrivbordet framdaget till min säng så jag kan ligga och kolla på filmer och serier långt in på natten. Jag tycker faktiskt att ifall man är så bäst som jag är på att stöka ner borde man iaf vara okejbra på att städa, men nix. Jag är helt enkelt en kass städare.

Som ni kanske listat ut är mitt rum stökigt, det ligger kläder över nittiofem procent av golvet och det är bara oreda. OCH jag sitter i min säng och skriver detta för skrivbordet där min stationära data står är framdraget till min säng. Det är precis som det ska vara när man är trött och halvsjuk. Men min mamma håller tyvärr inte med  mig på den punkten så nu ska jag egentligen städa men det tänker jag inte ikväll. Istället ska jag starta Zombieland, dricka kallt vatten med lite citronsaft i och äta halvgod rischoklad. Låter inte det bättre än min mammas förslag? :)

Tips till er alla som inte sett Zombieland, SE DEN.. NUUUUUUUUUUU!


Ett gott skratt förlänger livet.




Grattis min finaste vän!♥

Vi har aldrig träffats och vi bor många mil ifrån varandra, men det spelar ingen roll för du är en av de finaste vännerna jag har iallafall. Du får mig alltid att må bra, du finns när jag behöver dig och du får mig att skratta hela tiden. Alla borde ha en vän som dig men istället för att bara ha någon som dig så har jag turen att ha dig som min vän, och jag är så jävla glad för det. Du betyder supermycket för mig Johanna och jag älskar dig. Jag önskar verkligen jag kunde sätta ord på hur bra du är men orden är inte tillräckligt fina, de enda jag kan säga är att du är bäst och jag menar det verkligen. Jag hoppas du haft en superfin dag.

Grattis på 16-årsdagen bästa Johanna!♥


Jag dansar men jag känner ingenting alls..

Sov superlänge idag, halv fyra för att vara precis. Fortfarande trött och seg i kroppen och självklart huvudet. Allt blir inte alltid som planerat om man säger så. Och om en vecka börjar helvetet tyvärr, jävlar va jag är opepp. Ska bli skoj att träffa mina kompisar och vänner, men jag är fan inte pepp iaf. Denna sommaren har varit konstig på något sätt, massor har hänt, massor har förändrats men jag är fortfarande samma störda jag som tur är. Denna helgen som varit är mitt avslut på detta sommarlovet för nu sista veckan kommer jag fan inte göra ett skit.

Åh, blir så irriterad. Ville åka ner till Malmö men linns jävla vänner ska komma upp och nisse och liv. Alltså fan. Jag ville dit men det blir inte det denna sommaren. Har inte träffat pappa sen i Maj och lär inte göra det förrän i typ vinter heller. Men ja, är rätt van faktiskt och rätt trött på detta med men sånt får man inte säga högt.. Ska hämta ett päron sen ska jag starta en film och lägga mig i min säng som inte har lakan, påslakan och örngott och bara skita i världen.

Ska även tillägga att jag börjar bli sjuk tror jag, förkyld och allt dedär, fml.
Sådär sur är jag typ just nu, deal with it.


Big Jet Plane

Sitter och kollar på massa vidios från The Maine, börjar liksom från början. November 2007. Alltså fan, dom är fan bättre nu än då och då var dom fan awesome. Tänk er själva då hur dom är nu. Jag älskar the maine. älskarälskarälskarälskar.

Cover från juli.

Bakis?

Är du bakis eller blir du det lätt? Här är ett bra tips för dig xD


Rött kavaj

Visste ni att jag har supersvårt att prata när jag är trött eller ofokuserad, säger jätteknasiga saker ibland när jag verkligen bara tänker på annat. När jag är trött kan jag säga saker utan att jag ens vet det själv typ, det är ganska roligt ibland! Därför kan min text ibland vara lite konstig liksom xD

Råkade säga "rött kavaj är någon av de snyggaste som finns!" när jag och alice kollade på sm-finalen, dog typ av skratt xD Men de roliga är att i skolan är jag asduktig på svenska, bara när jag skriver hemma ^^

Måste bara tillägga att denna kavajen är så jäääääääääääääävla läcker. Dreglat över den sjukt många gånger, kan inte annat än ÄLSKA.
Tävlingskavaj Millenium från John Whitaker<-- Rött kavaj

Grattis Finis♥

Grattis på 8-årsdagen min fina vän, saknar dig vackra du ♥






jag älskar dig.

Tre dagar/kvällar/nätter i ettinlägg

Rubriken talar väl om det mesta? Läs bara om du pallar, en del text som du kanske märker ;)

Torsdag: Träffade massa trevligt folk och kvällen spenderades med Alice, Louise & Erica. Fast de var massa randoms som hängde med oss ett tag sen träffade vi lite folk och såntdär. Träffade massa människor men jag minns inte allt vi gjorde för de var liksom tre dagar sen..? Vi tog taxi hem rätt tidigt efter att ha käkat på max, somnade runt sex på morgonen och gick upp vid typ tio-elva.

Fredag: Hade hopplektion för Anna, drog hem en snabbis och duschade. Cyklade till toppmongorna och fixade mig sen drog vi tre in till stan. Mötte upp William, Alice och Jonna som var med oss! Kollade på Veronica från tio till lite efter elva, SÅ JÄVLA BRA! Folk som säger att hon är dålig live kan ta sig! Sen drog vi vidare till Donken och käkade där jag träffade en väääääldigt dragen vän om man säger så, haha xd Efter det satt vi oss i vårat fina lusthus där vi satt en del på torsdagen med. Kom verkligen förbi MASSOR med olika människor, supertrevliga var de flesta men vissa drygade bara. Hade asroligt iaf! GICK HEM! Tog väl cirkus en och en halv timme med lite pauser. Somnade gott som FAN efter att ha klunkat i mig flera glas med vatten och tagit huvudvärkstablett! Somnade runt fem skulle jag tro?

Lördag: Vaknade runt tolv-halv ett, kollade på tv med Erica och Alice, hahahaha xD Så jävla roligt när man är flamsig när man kollar på tv, skrattade tills jag grät ett par gånger! När Louise gick upp vid typ fyra-fem cyklade jag hem en snabbis och hämtade andra kläder medans de andra cyklade till pizzerian och beställde pizza och sen mötte jag dom där sen drog vi hem och käkade de! Fick skjuts av Ericas mamma in och då satt vi först ett tag och chillade i vårat lushus. Sen drog vi upp till Vallen där vi efter ett litet tag fick sällskap av en viss pojk som var lik Björn Gustavsson, FAST denna pojk var MYCKET snyggare! Satt med William, Jonna och Victor och pratade i typ en och en halvtimme för Alice var upptagen med annat.. Sen gick vi en runda runt stan, sen ringde en annan victor och Louise till mig och frågade vart jag var. Gick då upp till Vallen och strax efter så drog William och Jonna hem och jag satt med Victor, Louise och Victor. Sen satt jag ensam med Victor(som liknar björn) och ja.... Mer detaljer får ni inte :) Sen kom massa folk och en av dom var min vapendragare, alltså mitt toppmongo Alice! :D Sen satt vi och snackade rätt länge och sen drog vi ner till pressbyrån vid fyra-fem och tog en taxi hem. Slocknade nästan direkt hemma efter att ha druckit massa vatten och tagit huvudvärkstablett.

Alltså dessa tre dagar har varit AWESOME, helt jävla awesome verkligen. Har träffat saknade människor, nya människor och bara haft de så jävla bra! Om en vecka börjar helvetet igen och detta var ett bra avslut på sommarlovet. Peppa nästa år alltså! :D

Min vapendragare är awesome!


Poppe 10/8 del 4

Lilla plutten <3



Sliten

Jag är verkligen hur sliten som helst och jag har sovit på tok för lite dessa tre nätter och jag har inte kommit hem speciellt tidigt! Eller jo, i fredags natt kom vi hem rätt tidigt men de andra två nätterna har varit långa. Och underbara! Träffat MASSA nytt folk, pratat om saker som ingen egentligen bryr sig om, skrattat tills tårarna rinner, sett bästa veronica live och sen det bästa av allt jag har umgåtts med hur fina vänner som helst. Verkligen tre supervärda och underbara dagar. Jag ska käka lite choklad och halvsova till en bra film nu tror jag! Jag har lovat er lite detaljer och roliga historier men bilder blev det tyvärr inga! Tänkte ta igår men hehe.. Var liiiiite upptagen med ett toppmongo ;) 

Ni får ha det bra, bloggar ikväll när jag vaknat mer till liv.



Stan ikv igen

Var i stan i torsdags, var dör igår och ska in ikväll igen. Igår var lätt bäst, lärde känna massa nya människor och vi fick massa kompisar när vi satt i vårat lusthus. Saknar Gustav som luktar gott :( Sen träffade vi Johan-gruppen igen, haha! :D Värd kväll! Vi promenerade hem frn stan förresten! Tog en och en halvtimme med pauser, kom hem runt 4-5 tror jag och då drack jag massa vatten, tog tabletter sen slocknade jag typ direkt! xD

Har massa roliga saker att berätta men de gör jag imorgon när jag kommer hem, ska även be alice skicka de fina bilderna hon tog på mig i torsdags när jag stog med mina vänner. Ni får ha de asbra så länge så hörs vi imorgon! Kommer även en sista del med poppe-bilder då men kan inte ladda upp de nu för dom finns bara på min data och jag är hos Alice.

Tog en bild från när vi grillade här i maj/juni. Saknar längden på mitt hår, färgen men fan inte dendär utväxen >.<

Hemma & vänder

Ska klä på mig lite snabbt sen ska jag laga mat sen drar jag till Alice sen drar vi in till stan. Maggio vid 22 så nu peppar jag med lite av hennes musik. Lär bli ännu en awesome kväll! Berättar LITE detaljer imorgon när jag piggnat till! :D 

Söt-Poppe


Poppe 10/8 del 3

Denna ponny får gärna bli maxad d-ponny istället för att vara så liten :(

Poppe 10/8 del 2

Ännu fler bilder :)

Poppe 10/8

Red nere i hans hage för paddocken var blöt och Poppe blir gladare och piggare av att vara ute och då kan han ta ut sitt steg lite mer och är inte lika instängd :) Började iaf med en lång framskrittning på lång och sedan kort tygel, tog sedan direkt galopp och joggade fram honom i galoppen. Hoppade över traven i framridningen för att få honom så mjuk som möjligt. Tog galopp i båda varven och sedan travade jag lite och sen var det massa övergångar, halter och sånt som gällde. Han var fin men övergångarna var inte alltid så bra! Skulle filma till en annonsfilm och jag tror vi fick det vi behöver :) Sedan fick Alice sitta upp ett tag och hon kände massa skillnad på honom, alltid kul att höra. Och han har blivit mjukare men han är fortfarande speciell att rida och man får vara väldigt försiktig men samtidigt lite bestämd!

Sen ville jag rida lite barbacka så då skrittade jag och galopperade lite. Testade trav med men det gick inte riktigt (a) Är verkligen supernöjd med honom och han jobbade på bra mestadels, lite tjafsig när vi skulle ta vänstergaloppen men det gick bra sen :) Tog med min kamera för den tar bättre bilder än vad Alice kamera gör så nu redigerar jag lite bilder lite snabbt och sen får ni dom i omgångar!

Står upp i galoppen under framjoggningen och jag vet att jag måste korta tyglarna en del men de behöver ni inte tjata på ;)


Toy hagbilder

Tog lite bilder på Alice fina ponny Toy precis innan vi åkte hem :)

Poppe, Toy, Killingar, Kossa och skälbyhästar

De som står i rubriken kommer ni få bildbomb på. Kommer skriva om ridpasset med. Blir en del gjort ikväll men inte allt för då kommer jag tillslut döda min dator och alla bilder ;) Ska sova vid senast 1 ett så ni kommer nog hinna få en liten bildbomb, eller kanske två :)

Smakprov på finisen.



Stark.

Att vara stark är inte att springa fortast eller att hoppa högst. Att vara stark är inte att veta bäst och vara främst. Att vara stark är att aceptera livets vilkor. att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som du planerat. att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt. att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.

Poppe 8/8

Red ner till fårhagen och körde massa backar. Lång framskrittning sen hoppade vi över traven och tog galopp direkt. Han fick verkligen jobba i backarna i både skritten och galoppen, fick gå i form och i slutet samlade jag galoppen rätt mycket. Han tyckte det var superskoj och jag berömde honom superofta vilket bara gjorde honom mer positiv. Sen när han fått gå massa upp och nerförs backar i både skritt och galopp så fick han rejsa upp några gånger. Vilken lycka alltså! Han tog i med hela kroppen, spetsade öronen och galopperade, berömde honom som bara den när han kom upp och han var så himla glad! Sen skrittade vi av dom ganska långt och jag tryckte på Poppe lite så han skulle skritta igenom hela kroppen.

Måste faktiskt säga att det är en väldigt rolig ponny att jobba med, han fösöker göra sitt bästa och han mår så himla bra när han får beröm. Himla kul också att han blivit så himla mjuk på dessa dagar och han verkar trivas med mig rätt så bra faktiskt. Superskoj verkigen :)



Korkade ungar blir bara trögare

Jag måste nog säga att jag och Alice är riktigt tröga och korkade med för den delen. Igår när vi fixade till paddocken kom vi på idén att sova i sadelkammaren, så vi ringde våra mammor och dom packade saker till oss sen åkte Alice mamma ut med de till oss. Precis när vi lagt på såg jag världens blixt och oväder lite längre bort så vi skyndade oss och tog in alla hästarna och precis när alla var inne kom ovädret till oss. Alla hästarna fick mat och var supernöjda över att vara inne. Vi sov väl helt okej, ont i hela kroppen har jag men de är sånt man får ta när man är helt jävla cp. 

Nu ska jag starta någon serie och vila lite sen ska jag skriva om ridpasset igår och visa "fina" bilder på alice från inatt (a)

Poppe

Idag: Rida i fårhagen, mest skritt och galopp, bara lite trav.
Imorgon: Filma i paddocken, dressyr.
Onsdag: Skritta barbacka



Superhelgen bilder

Något av det finaste på tävlingar är ärovarven, så otroligt underbart att se lyckan :)

Rensa tankarna

Ska ut och gå en liten runda nu, måste rensa tankarna för att tänka klart.

När jag vaknade var jag fast besluten att jag ville läsa det han skrivit, jag ville läsa det och jag kände mig så redo som jag kan bli. Jag bad mamma om att få läsa och då gav hon mig lappen, den lilla lappen han skrivit ord på som kom rätt från hjärtat. Ord till hans livs kärlek. Ord som fick tårar att rinna ner för mina kinder. Ord som värmde och ord som fick mig att sakna. Jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde se detta, jag önskar du kunde se lyckan och kärleken i hans ögon när han nämde ditt namn. Men mest av allt önskar jag att du var här nu.

När skymningen faller
och kvällen blir till natt
då tänker jag ofta
på tider vi haft
Nu är du långt borta
jag kan dej ej nå
till höjder du kommit
jag kan ej förstå.

- J

Poppe 7/8

Skrittur med Alice och Toy till fårhagen och tillbaka, var väl ute i 40 minuter skulle jag tro? Mjuk och fin när jag red ihop honom lite, var väldigt mjuk och stilla i munnen. Funkar perfekt på pullarnos och rakt metallbett :)



Poppe 6/8 bilder del 2

Sista arbetet innan avslut :)

Som på bilden nedanför ska man sikta på att ha honom varje ridpass. Trampar under sig, jobbar med rygg och bakben. Någon millimeter bakom lodplan därför korrigerar jag genom att höja innerhanden och trycka på honom. Tror att med sånthär arbete kommer han bli kanonfin. Bort med lite mer mage också så blir det ännu bättre.

Poppe 6/8 bilder

Lite fler bilder då de var för många att bomba i ett inlägg.

Poppe fick även låna mitt träns så jag hade pullarnosgrimma och rakt metallbett ist för aachen med tredelat, funkade verkligen super på honom och han var fin i pannbandet med ;)







Godnatt

Nu ska jag sova, skulle gjort de för en timme sen men det fick bli nu istället. Är egentligen inte ens trött men måste sova annars blir det sura miner imorgon. Ovärt inlägg hehe, men godnatt! :)

hästarhästarhästarhästar

Jag satt på hästryggen innan jag ens kunde gå, jag lärde mig rida innan jag kunde cykla. Jag minns inte tiden utan hästar för hästarna har varit mitt liv så sjukt länge. Jag har aldrig klagat på att jag inte orkar upp till stallet utan ibland kunde jag gå upp vid klockan halv sex på morgonen för att rida innan skolan. Jag har under hela tiden jag ridit bara pausat en gång pga jag mådde dåligt och inte ville ta ut det över hästarna. Men jag har aldrig tappat suget och jag har alltid älskat hästar.

Jag kan inte tänka mig ett liv helt utan hästar, jag skulle aldrig klara det.



Poppe 6/8

Hoppning stod på schemat och de stog redan massa framme så jag och alice ändrade bara om pyttelite och sänkte. Var en räckes-kombination, trippelbarr, oxer, kryss och en galoppbom och vattenmatta. Skrittade fram ute, skrittade lite och jobbade, joggade bara  lite i traven och la sedan över honom i galopp. Han fick flyta på i ett ganska lungt tempo för att bara bli varm i hela kroppen. Hoppade krysset och tog galoppbommen och vattenmattan några gånger sen började vi hoppa "banan". I början var han väldigtväldigt osäker på räckerna men tog oxrarna bra. Öste över beröm när han hoppade. Sen rev han ena räcket och pga osäkerhet rev han det andra med. Sänkte allt och rullade bara i en bra galopp på allt, lite småfel men ist för att tänka på de öste jag bara på med beröm.

Guldstjärna till Poppe som var hur fin som helst från marken, fram till bettet, lyssnade på hjälperna och gick i en bra form. Han ville verkligen jobba och han var mycket mjukare än i torsdags. Tycker nästan lite synd om honom ibland för han vill och kan men ibland när det blir fel så blir han så himla nervös och vet inte vad han ska ta sig till. Det enda som går att göra är att hela tiden peppa honom till att tycka allt är roligt genom att ösa på med beröm. Jag lägger absolut ingen skuld på honom, han gjorde verkligen sitt bästa hela tiden.

Ni behöver inte tänka så mycket på min sits, vissa hopp hängde jag inte alls med. Har inte hoppat sen 17 juni och jag har inte hoppat ponny på evigheter.






Suppelimupp

Lånade två superfina bilder på Suppan från Jannike, hoppas de var okej? :)

Suppan verkar iaf må superbra och hon verkar trivas i sitt nya stall vilket glädjer mig, självklart saknar jag lilla hesten och alla hennes små påhitt. Men jag får hälsa på och jag vet att Jannike tar så bra hand om henne som möjligt. Hon är där hon hör hemma också. :)



Citat från världens snyggaste sångare

"Give yourself some credit for the work you put in with your own two hands.But remember to never forget the people and things that have helped you along the way."

- John Cornelius O'Callaghan V



So fucking hot.

Presentation

Tänkte köra en presentation. Har nya läsare och allt sånt. Jag hatar verkligen att skriva sånthär, jag tycker bara det känns konstigt att sitta och skriva "dehär är jag, detta är mitt liv tralalalala" men jag ska försöka få det bra iaf.

Jag heter Majja Ingärd Charlotte Holgersson Bergdahl, eller egentligen Maja men de ska bytas inom en månad. Jag har skrivit mitt namn så hur länge som helst, mina vänner och mina föräldrar skriver det så med och jag vill att det ska vara så. Så jag ska byta till det, bara ett papper som ska skrivas ut och fyllas i.

Jag bor i Kalmar med min mamma, min låtsaspappa, min bror, min lillasyster och våra nio katter. Jag hälsar även på min pappa som bor i Malmö rätt ofta men jag kan inte säga att jag bor där för jag har inte varit där sen i april. Min äldre syster bor för tillfället i malmö för hon jobbar där så hon bor hos pappa som bor tillsammans med Pernilla och min tre-veckors gamla lillasyster. Såhär har jag haft det så länge som jag kan minnas om man räknar bort det faktum att min syster bor i Malmö just nu och inte i Kalmar. Jag trivs med att ha det såhär, visst jag hade gärna träffat min pappa tokmycket oftare, men han är min pappa och kommer alltid att vara och jag älskar honom lika mycket när han är 27 mil ifrån mig som när han är precis bredvid mig.


Jag bor i ett rött radhus som liknar precis varenda annat hus på området där jag bor, det tar två minuter att gå ner till vår badbrygga som är otroligt mysig och det är inte tusen småbarn vilket passar mig som inte gillar barn så mycket. Området där jag bor är lungt och mysigt, alla hälsar på varandra och är otroligt trevliga. Det finns tyvärr en del småbarn som gillar att väcka en tidigttidigt på helgmornar. Jag skulle helst bo på en stor gård men detta funkar också, nära havet, nära vänner och stan.

Jag har ridit sen jag var tre och ett halvt år och jag fick min första ponny när jag var fyra. Ett litet gotlandsruss vid namn Filur. Namnet passade honom alldeles utmärkt då han var en gammal busig herre, men samtidigt var han en perfekt första ponny. Det var inte bara att sitta och åka häst för när har blev uttråkad kunde han hitta på en massa hyss så man var tvungen att få honom att tänka på annat hela tiden. Jag saknar fortfarande att borra in huvudet i hans superlånga man och jag minns fortfarande massor av de sju år vi fick tillsammans. Tyvärr var han tvungen att avlivas när han var 29 år, han fick två foderstrupsförstoppningar och efter det så åldrades hans snabbt efter att ha varit superfräsch.

Jag har ridit jättemånga olika hästar under de år jag ridit och jag har tränat för flera olika duktiga tränare och jag har lärt mig massor utav olika människor. Just nu letar jag efter hästen med stort H men under tiden rider jag flera olika hästar. Sen jobbar jag även i ett travstall där jag rider och kör vilket är superskoj.
Lite bilder på de andra tre hästarna som satt stora hovavtryck i mitt hjärta.








Detta är tidsinställt och de är skrivet vid sju-halv åtta på morgonen så är de lite lustigt i texten så är det för jag inte tänkt så mycket när jag skrivit x)

Förresten, undrar ni något är det bara att fråga i en kommentar eller mail om ni hellre vill det :)

En timmes segande

Bevis till er alla som inte tycker jag är sååååååå seg. Jag sa för över en timme sen att jag skulle börja kolla big bang theory, NU ska jag börja kolla. SATET va seg jag är.

Sälver?

Ligger och nyser i min säng samtidigt som jag lyssnar på massa chill musik och skriver med en mesig onykter Superjesus. Jag är inte minsta lilla trött och har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Funderar på att dissa louise som inte kan stava rätt och kolla på big bang theory istället. Ska även skriva en presentation om mig men det blir om två timmar när jag kollat en disk :)

BTW! Någon i Kalmar som vet vart sånahär finns att köpa?! Har köpt två sånna en gång och dom var störrrrrrrrt goda men nu hittar jag dom inte :''( Sen är dom söta också (a)

.

Du inser inte vad du har förrän du förlorat det.

Stolt och illamående

Jag lyckades för första gången i hela mitt liv äta EN HEL PIZZA!! :o HUR STOLT?! Okej, jag mår illa och jag tror tyvärr inte den kommer stanna i min mage, men JAG KLARADE DET. Efter 1/4 var jag supermätt så jag satt under ett helt pll-avsnitt och käkade resten. Trodde ärligt jag skulle dö och jag tror att om jag reser mig kommer jag behöva springa till toan rätt fort. Min mage är världens konstigaste och jag kan inte äta ngt knappt utan att halvdö.

Hehehe, nu tio minuter efter kan jag meddela att de inte var smart, pizzan är inte kvar i magen... Hehe, MEN DE VAR VÄRT DET! :D Ska fortsätta kolla pll ett väldigt långt tag till och ligga i min säng och ha ont i magen x) Godiset får vänta tills väldigt mycket senare för just nu vill jag aldrig äta igen x)

Mumford & Sons – White Blank Page <-- hur fin som helst.

Navel & Smiley

Beställde hem en hästsko till min smiley och en navelpiercing idag, min kompis skulle nämligen beställa navelpiercing så då beställde vi tillsammans. Hade lite beslutsångest över vilken färg jag skulle ha på stenarna på båda men till slut blev det röd. Är hästskon snygg i beställer jag nog hem en med röda stenar och gillar jag navelpiercingen och den är lagom längd och så beställer jag kanske hem den i blått. Ska även beställa hem nya töjningar då med tror jag, beroende på om jag bestämd mig hur mycket jag ska töja :) 

Visar er dom när dom sitter i sen när jag fått dom.

m of f



Poppe 4/8

Först skrittade vi fram på vägen upp till stallet och en bit på ett fält, han lunkade på snällt. Sen gick vi in i paddocken och först skrittade jag lite med kort tygel sen började jag jogga honom. Han var stel och väldigt emot  mina hjälper. La mig lite på volterna, travade över bommarna som låg framme. Fick ha väldigt mycket stöd med benen och ha en stadig men lätt hand, var tvungen att vara snabb med att berömma massor när han gick i en bra form för annars smet han lätt bakom lod för det var jobbigt att jobba med hela kroppen. I traven var han rätt fin, hade honom fram till ett ärligt stöd i bettet och han var väldigt fin när han inte smet bakom lod.

Sen när jag började galoppera kände jag direkt att det var de vi behövde lägga mer tid på detta passet. Började att ligga mycket på volt sa Alice att jag kunde testa att lägga mig på en volt och skutta över ett litet kryss som låg på kanske 30-40 centimeter. Hade ett ganska normalt tempo och han gick rätt så bra. Han ville gärna smita bakom lod, släppa yttersidan och falla inåt. Då fick jag ist rida med en hög innerhand ibland, mycket ben och en väldigt massa ytterskänkel. Han fick gå så rätt mycket i båda varven och tillslut kunde jag ligga på en mindre volt, inte behöva höja handen lika mycket utan bara ibland och han smet inte lika mycket bakom lod. Han var genomsvett och jättetrött efter men han var nöjd och det var jag med :)

Hade förresten graman tills i början av galopparbetet pga jag ville att han skulle söka sig neråt ist för att bara knäppa in huvudet. Det gick bra i skritten och traven och jag behövde verkligen knappt hålla i den då, men tog av den i galoppen för där blev han bara tung i handen om han blev för låg.
Tog inga bilder så det fick bli en sara tog på mig och alice när vi sov (a)

Haha, jag ligger till vänster och alice ligger typ vid mina fötter xd FINT!


Ridning på g

Nu ska jag cykla till Alice sen cyklar vi till stallet, tror vi kör ett pass i pd. Tar ngn mobilbild eller så :)

Eftersom du inte skrev mail eller blogg...

Anonym om Drömponny:
Det är ponnyn oh just zip me up, sök det på youtube så kommer det fram mängder av filmer på den. Kolla filmen när dom debuterar MSVB, den e bäst ;)

Sv: Tackar som skrev namnet, suttit och kollat på filmer hur länge som helst, SJUKT fin ponny verkligen. Hade de varit en d-ponny hade jag nog nästan gjort vad som för att få den. Sjukligt fin ponny och verkligen min typ.

Skies are blue and I'm alive. So all is well.

Byt ut dendär lilla noten jag har bakom örat till en batman-logo så blir jag nöjd. Då är det perfekt, och de på handleden är precis som de ska vara.

Drömponny

Som ni såg i inlägget om sadlar så fotade jag JW-sadlen på superhelgen och då knäppte jag även en del bilder på den SUPERDUPER fina ponnyn. Ponnyn hade UNDERBART steg och världens utstrålning! Pigg och framåt men känslig som bara den, går inte att förklara med ord hur fin den var. Stog nästan och dreglade vid framridningen och jag ångrar att jag inte stannade lite till för att få se något hopp. Usch va synd att den var c-ponny, annars hade jag nästan gett vad som helst för att få den :o

Snygg utrustning hade hon med, passade ponnyn hur bra som helst!


Marin-Brun

Jag ÄLSKAR allt detta, tycker marin&brun är en underbar kombination. Såhär hoppas jag också på att se ut snart, planerar det iaf! :)

Favoritsadlar

Mina absoluta favoritsadlar är Prestige, dom passar mig perfekt. Jag får bra stöd i dom, sitter bra i dom och dom är verkligen ursköna. Sen är dom väldigt snygga också. Vet också att de ligger bra på väldigt många hästar vilket är positivt, vilket är bra om man han flera hästar eller säljer en häst och köper en ny. Jag har bara ridit i prestige hoppsadlar så dressyrsadlarna kan jag inte uttala mig om hur vidare stödet är eller liknande men snygga är det och jag har bara hört bra saker om dom. 

Jag gillar även JW-sadlen med flaggan på bakvalvet, men eftersom jag inte testat den så kan jag inte avgöra alls hur det är att rida i. Dock ser de sköna ut och jag har hört att de ska vara supersköna och ha bra stöd med.

Prestige Arrezzo D är min favorit utseendemässigt, skulle inte tacka nej till den! 24 499:- HÄR
Hoppsadel Arrezzo D från Prestige
Andra prestigesadlar, finns HÄR.



John Whitaker Junior Pro Ldt Edition Flag

Tog en bild på en brun sån på superhelgen, supersnygg sadel på dundersnygg, fin & välvårdad ponny mer ursnygg utrustning. Kan det bli bättre? ;)

Forever Alone

KLOCKREN.

Ändrade planer

Det blev inte riktigt som jag hade planerat igår, det blev istället bättre. Så det var inte fel att mina planer blev utbytta. Fick hem en fin pojk som stannade över natten istället. Han bytte om för sådär tre timmar sen, pussade mig på pannan och åkte hem. Självklart somnade jag om och vaknade för snart femtio minuter sedan. Han läst väldigt fina texter, gråtit en skvätt, lyssnat på fin musik och svarat på massor med sms.

Missade solens stekstrålar men det gör mig inte något, jag var trött och behövde sova för ikväll blir det att åka till Sara med Alice. Jag vet att det kommer bli superskoj, så jag peppar lite nu. Ska alldeles strax ta en dusch för att vakna ännu mer till liv och för det är så otroligt skönt. Sen ska jag äta frukost i solen samtidigt som jag läser HP, låter inte det perfekt? Tänkte först cykla bort till konsum och köpa jordgubbar men sen kom jag på att vi har supergoda persikor nere så det funkar också. 



Touch of Purple

En outfit Louise gjort till mig. Brukar inte gilla lila speciellt mycket men denna outfiten var precis lagom för mig smak, tycker tom de var fint med det lilla. Tror den skulle vara supersnygg på rätt häst med, vad nu de än är för häst har jag ingen aning om men det är sånt man märker. (Stövlarna skulle dock bytas mot ett par med snörning precis vid början av foten och jag skulle använda min svarta dunväst)

Snygg solbränd vältränad

Måste bara berätta en liten rolig händelse som inträffade när vi åkte till hemmakväll. Vi åkte förbi coop för stefan skulle köpa en sak och på vägen därifrån så mötte vi tre killar som promenerade. Mamma sa typ "uuuhhh, där är en snygging till dig majja, kör sakta stefan". Jag brister ut "OMG VA SNYGG HAN VAAAAAAAAAAA! :o". Han var brun, vältränad och var verkligen skitsnygg OCH HAN GICK SHIRTLESS. Alla i bilen skrattar självklart åt mig och säger att han var en spännis. Kan även tillägga att detta händer rätt ofta i min familj x)

Självklart slår ingen denna otroligt snygga man.


♥♥♥Hemmakväll♥♥♥

Finns inget jag älsker mer än hemmakväll! :D Okej, där ljög jag, men hemmakväll är min homeboy♥
Bästa godiset, B&J glass, läsk, massa bra filmer och serier. Skulle lätt kunna bo där om jag fick flytta dit vår feta tv.

Det var urskönt i vattnet, och de var så jävla underbart att träffa mimmy igen. Blir inget  studsmattesovande idag för jag glömde att Stefan skulle till blackpool imorgon och jag och alice är lite för flamsiga för att det ska vara lugnt. Blev istället en runda förbi hemmakväll♥ där jag köpte massa godis och en B&J phish food. Ska kolla på PLL, TB och filmer ikväll/inatt. Får se om Alice kommer förbi en stund, hahaha. Hon smsade min mamma och frågade, känner mig liiiite utanför x)

Nu ska jag käka vålullal så ni får ha de super!


Njuter av värmen..

.. inomhus!

Med tanke på att mina föräldrar inte väcker mig förrän det är lunch går jag upp runt två-tre varje dag förutom när  jag jobbar eller har något annat inplanerat. Missar liksom de stekande solstrålarna varenda dag, men imorgon blir det ändring på detta. Ska troligtvis sova med Alice på min studsmatta inatt och när vi vaknar kommer det vara supervarmt och då byter vi om till bikini, jag steker troligtvis pannkakor, käkar frukost ute i solen och sen steker vi. Blir självklart att varva med att bada eftersom det tar sådär två minuter att gå ner till vår brygga. Det låter rätt så chill va? :)

Nu ska jag snart byta om sen ska jag ner och bada med min fina saknade vän Mimmy♥



Lilla hesten♥

Hittade bilder från sista dagen jag och Suppan hade tillsammans, bilder Louise tog med min mobil. När jag ser dom mår jag bra, jag blir inte ledsen utan tvärtom. Jag blir glad. Vi hade en fin tid tillsammans och vi fick ett bra avslut, det kan ju inte bli bättre. Men självklart saknar jag henne, hur skulle jag kunna hålla mig från att sakna denna vackra vän? Kollar tillbaka på alla bilder på oss och alla filmer jag spelade in från hästryggen, blir helt varm inombords. Jag älskar henne verkligen, hur jobbig hon faktiskt än kunde vara ibland så älskar jag henne..

Lite mobilbilder som togs under de sju månaderna vi fick tillsammans, gjorde några kollage för de finns så många bilder.




(litet urval av alla som finns<3)

Allt är inte bloggmaterial

Jag bloggar verkligen inte om allt i mitt liv, jag håller väldigt mycket borta från bloggen pga min och andras skull. Vissa saker som jag håller borta från bloggen håller jag borta från mina vänner med pga att jag tycker det känns bäst så. Men en del saker jag hållt borta från vänner och bloggen ploppar upp här ibland. Det nämns på ett diskret sätt och vissa av er förstår och andra inte. Det är helt enkelt så jag vill hålla det för min och eran skull, det blir bättre så vad ni än tror. Men ni får veta mycket och inget som skrivs på min blogg är lögner så ni behöver inte oroa er :)

Jag vet att jag inte är ensam om att ha det såhär, allt är verkligen inte bloggmaterial. Inte när det är en del som läser :) Men jag lovar er att jag är minst lika mongo och spontan irl som jag verkar vara på bloggen, om inte mer! Bara det att jag ibland tonar ner det på bloggen, som jag gör med bilder ungefär ;)



Jordgubbar doppade i choklad hade inte varit fel nu....

Fick värsta suget på det nu, men nu ska jag äta pasta eller nudlar. Vilket som går snabbast, vilket lär vara pasta eftersom vi har några mongonudlar som tar ett halvår att koka! Sen ska jag kolla på film halva natten och imorgon står det stek på schemat. Alice lär komma hit och STÖRA! Haha, nej ska bli najs att träffa mongot efter så många dagar ifrån varandra! Ska bada massor också, idag var det ju helt underbart i havet. Funderar på att tvinga ner Sacke och Josef snart men dom spelar.. 

Kan även tillägga att jag kan låta som the grudge, ska stå i mitt cv. Nej nu säger mamma att jag måste äta innan det blir för sent!

The Fray – How To Save A Life <--- riktigt bra album från 05. Satet va bra.


Dagen

Blev en rätt lugn och skön dag på stan idag. Började med att jag och William var inne på gina en snabbis sen satt vi och väntade på Alica ett litet tag. Sen sprang vi tre runt i olika butiker. Jag bytta piercing på Nikila och träffade snygg-philip (a). Sen köpte jag cola till oss tre på hemmakväll(♥), sen satt vi oss vid gamla vattentornet och chillade. Sen köpte jag en navelpiercing och en ny töjning. Efter det käkade William glass och efter det käkade jag glass sen åkte vi hem. Kom fram med bussen runt fyra-tiden och då gick jag in på konsum en snabbis och köpte en coca-cola och en daim sen promenerade jag hem.

När jag väl kom hem tog jag en macka, satt lite vid datan sen gick vi ner och tog ett dopp. Helt underbart varmt. Tjugotre nästan tjugofyra grader var det. Jag låg i cirkus en timme skulle jag tro, gick upp när jag började bli lite kall. Det var hur skönt som helst.


Detta vackra linne, ett par jeans-shorts och min älskade skjorta gick jag klädd i. (ser ut som fläckar vid nosen typ men de är bara lustigt ljus ;))

Favoritridsportbutik

Min favoritridsportbutik är helt klart Cheval, det finns massor med snygga och det är bra kvalité. Johanna & Steffie som äger butiken är hur trevliga som helst och man kan fråga dom om tips och råd. Dom har väldigt bra smak båda två så det finns inte precis fula saker i butiken utan nästan allt är snyggt. Men alla har ju olika smak så jag kan inte riktigt avgöra om ni tycker allt är snygg, men det finns nog något för alla. Det tar mig bara tio minuter att cykla till butiken vilket är superskönt med. Tycker ni alla ska in och kolla deras webshop och har ni vägarna förbi kalmar måste ni bara in där! :D Kan även tillägga att mycket av det som finns i outfitsen jag gör finns på Cheval! ;)



Stressad som alltid

Rubriken säger det mesta, jag är stressad som alltid. Varenda gång jag har saker inplanerat betyder det stress för jag är en tidsoptimist. Nu på cirkus tjugo minuter ska jag bestämma kläder, byta om, torka håret och sminka mig lite lätt och snabbt. Haha, och jag sitter och skriver detta nu. Jag är inte vidare smart. Så nu ska jag byta om och de och vi hörs senare och så får ni se vad jag köpte om jag köper något. 

wam♥



RSS 2.0