Julklappar

Nej, jag hatar inte min familj och mina vänner. Men jag HATAR att köpa julklappar, jag älskar att få dom. Men som sagt hatar jag att köpa dom. Man går i miljontals butiker och hittar inte något som känns rätt. Och självklart överdrev jag när jag skrev miljontals, men ni måste hålla med mig att det känns som miljontals? :o Sen har jag alltid världens otur för att när jag köpt ett paket jag är rätt nöjd med hittar jag ALLTID den perfekta julklappen. Detta händer mig varje år och det är alltid när jag går in i en butik jag varit inne i innan. Och då har man ju bara valet att antingen köpa den presenten också eller vara sådär smånöjd med den andra.

Det jag vill få fram med detta inlägget är helt enkelt att jag hatar julklappsshopping. Så otroligt jobbigt och oftast är det kasst väder den dagen man väljer att göra det. Har nästan lite ångest för att köpa julklappar och jag måste börja nu? För jag har så många att köpa till och jag har ingen aning om vad jag ska köpa.



Kommentarer
Postat av: Jannike

Jag är nog lite konstig, men jag älskar att köpa julklappar. Det roligaste är att ge dom, speciellt när jag hittat på det där extra som personen inte önskat sig, men blir riktigt glad över att få :)

Men ibland är det hopplöst att komma på vad man ska ge, min far är typ alltid svår att hitta på till. Hur kul är det att köpa en borrmaskin liksom?!



Haha, ja så kan det vara :p



Kram

2011-12-04 @ 08:09:22
URL: http://jannikeochsurprise.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Vad fin bild! =)

2011-12-04 @ 09:57:33
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: emma ♥

hej, allt bra? :)

2011-12-04 @ 10:55:25
URL: http://emmapettersson.webblogg.se/
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

var gärna med i dagens lucka: http://eemma.se/2011/december/utkast-dec-3-2011.html#comment du behöver bara skriva vilken ring du vill ha :D kram http://eemma.se

2011-12-04 @ 11:26:29
URL: http://eemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0