True Blood hela kvällen

Har kollat på TB sen jag sa att jag skulle kolla på pll, hittade säsong fyra och TB är bättre än PLL. Inget står liksom TB! Älskar verkligen Alexander Skarsgård och han är världens sötaste i fjärde säsongen, smälter verkligen. Han har världens sötaste leende är supergullig och jag är kärare än någonsin :') Nu ska jag fortsätta kolla sen ska jag sova för imorgon ska jag till stan med två fina vänner.



Lyckan på topp

Just nu är lyckan på topp. Samma sida när jag tittar på pll finns true blood och de har alla sända avsnitt från säsong 4. WOHO! alltså blir det true blood hela kvällen. Kan inte bli bättre <3

Dressyr - Choco

Outfit Louise gjort, skulle jag ha detta skulle stövlarna vara ett par svarta med liten snörning precis vid början av foten. Tror också jag skulle bytt tröjan mot en mörkbrun som matchar lindorna eller en i mer samma nyans som schabraket. Älskar outfiten annars och på rätt häst skulle den vara ursnygg!

Sen morgon

Blev väckt tio över tre, vaknade ur en underbar dröm. Men det gjorde inget för jag vaknade till SOLSKEN! Har iof inte tagit vara på vädret för mitt huvud är alldeles tungt och min kropp är seg. Så jag väljer istället att sitta inne med litervis vatten iklädd min pyjamas. Har även lite supergott godis kvar så min dag är rätt fin. Ska starta pll snart tror jag och gosa in mig i mina täcken och kuddar, kan en seg dag som denna bli finare? Ska även snart kolla upp om det blir jobb på måndag eller tisdag, för annars planerar jag in en dag med två fina vänner på stan någon av de dagarna!

Ska ner och hämta glass och isvatten, slänger in något intressant inlägg ikväll tror jag ifall jag inte hittar på något idag. Kram tills dess.



Hemma

Kom hem för ett tag sen, har haft superskoj men jag fick lite panik ett tag i början innan vi gick in. Mitt hjärta dunkade i hundranittio på vägen dit men sen blev jag lugn. Känner mig så himla välkommen och alla är så sjukt trevliga. Är så sjukt glad att jag faktiskt åkte med, var väldigt tveksam på morgonen.

Nu ska jag iaf ta något litet att äta sen ska jag sova och imorgon ska jag sova länge, men slänger upp ett tidsinställt så ni har något att läsa när jag sover ut! :)



.

“Perfection cannot be reached, because nothing’s perfect, but things can change, and so can people...”

- John Cornelius O'Callaghan V

Gips

Haha, har helt glömt att jag hade gips för inte alls länge sen. Tog bort det den trettionde maj, alltså för precis två månader sen. Om någon undrar varför jag hade gips och vad som hände står det HÄR. Kan berätta att gips är de värsta jag vet, visst denna gången hade jag bara två veckor. Men det var fortfarande otroligt irriterande, fick inte rida, fick inte ens vara i stallet, fick inte cykla och jag kunde knappt göra något heller. Två veckor i skolan och bara sitta och kolla på. Fast jag var i stallet och jag cyklade, men det behövde ju inte doktorn veta. Nu när jag läste igenom det jag skrivit märkte jag hur mesigt det lät, kan tillägga att fingret var helt av nere i basen eller vad fasen man säger.. Så det var riktigt illa xd

Jag känner fortfarande av det och det är inte säkert att det är helt läkt än. Ledbanden tog lite stryk på det och lederna i min högerhand är betydligt stelare än dom i vänster och ibland när jag kramar ihop handen så gör det ont. Men det är inte så jobbigt, inget jag tänker på så ofta och det är bara det tre yttersta fingarna som är stel så det kan jag leva med.




Klockan RUSADE iväg

Hehe, har inte lagt mig än och jag ska väl upp om cirkus fyra timmar skulle jag tro. Borde lagt mig tidigt men jag kunde inte somna så jag har pratat med Louise hela kvällen och natten och sen har jag skrivit massa blogginlägg och sparat i utkast. Ganska intressanta inlägg faktiskt. Nej, nu måste jag lägga mig! Godnatt/godmorgon. Måste föresten bara tillägga att regnet öser ner nu igen, uscha! Hoppas det är finare väder imorgon iaf!

Bild från Superhelgen


Sugen på något nytt

Det kliar verkligen i mina fingrar såhär in på natten, jag HATAR att inte ha photoshop. Kan sitta i timmar om nätterna och fixa bilder, göra kollage och headrar. Tycker verkligen det är superskoj och nu när jag inte haft mitt photoshop sen i maj kliar det extra mycket i fingarna. Eftersom cs5 är i malmö tänkte jag vänta tills jag åkte dit för att hämta det och installera det istället. Men jag har inte varit där sen i april så det har ju inte blivit något av det. Så idag sa jag till Stefan att jag tar mitt älskade cs3 igen istället, det funkar minst lika bra. Direkt när jag får det ska jag sätta mig med en ny header. Har ingen aning om hur den ska se ut eller vilka bilder jag ska ha men en ny header måste jag ha. Tröttnade på min superfort, redan några dagar efter jag gjort den och nu vill jag bara ha en ny.

Lite bilder jag gjort under sådär två års tid, brukar inte lägga ner så lång tid så en del av dessa är kanske gjorda på tio minuter? Vet flera saker jag skulle kunna göra bättre/snyggare men jag är lat! :D



:(

Nervositeten har gått över till att vara rädd, alltså ärligt. Detta kan fan inte vara normalt? Mår verkligen jättedåligt och imorgon kommer jag säkert ångra mig tusen gånger innan vi åker. Vill verkligen inte åka just nu, känns bara hemskt och läskigt. Känns bara som jag ska börja hyperventilera när som och få panikångest eller något. Alltså jag brukar inte ha problem med att träffa nya människor, men detta är min.. morfar?! Jag vet inte. Allt är komplicerat och jag tycker bara det är läskigt.. Jag kommer ångra mig om jag inte följer med, men jag vet ärligt inte om jag vågar :(

Håller mina tummar så hårt jag kan.

Dumma äckelfästingar!!!
Nu efter detta får det fan inte hända något mer, nu förtjänar ni allt en jävla massa framgång.♥

Nervös som tusan

Jag tror inte ni förstår hur nervös jag är? Imorgon ska jag träffa mina mostrar och en kusin för andra gången, sen ska jag träffa mina andra kusiner och mina morbröder för första gången. Sen de som jag är allra mest nervös för är att träffa min biologiska morfar, jag har aldrig träffat honom och jag har aldrig ens tänkt på att han existerat.. Kommer inte precis kalla honom morfar och jag tror det kommer vara rätt jobbigt för mig psykiskt, han har liksom aldrig funnits i min värld innan men endå är man min morfar. Det är rätt sjukt. Jag har haft en annan morfar sen jag föddes, har växt upp med honom och jag är hans barnbarn. Även fast jag inte vill se honom som min morfar just nu så är han det, det kan jag verkligen inte blunda för. Ni kanske inte förstår hur konstigt det kommer vara för mig, jag har inte tänkt på det innan men nu har jag ont i magen för jag är så nervös x)

Ska försöka ta de lugnt nu och kolla på pll, känner att jag behöver slappna av lite för annars kommer jag inte kunna sova inatt! ;D


Hemmakväll♥

Tips till alla er som bor i kalmar, köp erat godis på hemmakväll. Kostar 69 kr/kg har jag för mig och det är stört gott godis! :D De ligger på samma gata som Ming Palace, fattar ni inte får jag väl skriva en ordentlig vägbeskrivning. Finns förresten SJUKT billiga filmer och serier där, true blood för 100 kr = ♥

Köpte bara godis där idag sen fick jag och Linn skjuts till modehuset där hon kollade skor och söpte. Sen var jag inne på gina och letade pikétröja men hittade inga på modehuset så jag får dra in till stan nästa vecka och kolla efter de. Så sjukt snyggt att rida i det, de måste ni hålla med om? Ser så städat ut och det är skönt!





Min musik.

Där har ni min spotify om ni känner för att kolla  vad jag lyssnar på! Fick dock ett ryck för någon månad sen att ta bort alla listor så har bara "starred-songs" kvar. Men de är sån blandad musik jag lyssnar på, tycker ärligt ni ska lyssna för de finns en del helgo musik där. :)

http://open.spotify.com/user/majjabergdahl

Regn, regn ge dig av kom igen en annan dag.

Den låten har surrat i min hjärna under tiden jag varit vaken, alltså kvart i sju till kvart över och från fem över två till nu. Haha, älskar att de typ rimmade! 

Egentligen skulle jag jobba idag men jag fick sms av k att jag skulle höra av mig ifall jag inte åkt -vilket jag inte gjort- så jag ringde och då sa han att rakbanan var dygnsur och sanden var för tung och det fanns ingen mening i att jag skulle gå upp tidigt, åka buss och sen vara två stycken på att mocka, släppa in och fodra. Så vi tar det istället början av nästa vecka. Vilket inte var mig emot för jag har haft hur ont i huvudet som helst sen jag slog i det i garageporten. xD Så jag somnade alltså om till fem över två när de väckte mig för de var käk. Då kom lite trevliga människor hit med så jag har suttit nere och pratat med dom och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här.

Ska klä på mig sen ska jag ner dit igen och se om jag och syster skulle dra till modehuset och sen till hemmakväll. MÅSTE lägga mig tidigt ikväll för imorgon så måste jag vara utvilad och redo psykiskt, känner att det kommer vara för mycket att ta in i en trött hjärna. Men vi hörs ikväll och då får ni se vad jag köpt om jag hittar något jag vill ha :)

<3kommer tänka på dig massor..


Hemma

I tisdags kväll drog jag och Louise till deras verkstad lite random. De var imte planerat utan vi bara bestämde det över msn på några minuter. Runt tjugo i tio på kvällen cyklade vi först till konsum, köpte dricka, käk och chips. Sen cyklade vi till smedby. När vi kom dit chillade vi, pratade massor, kollade på massa malvin studios och sen runt tre-fyra (har jag för mig) la vi oss i Subban och sov. Sov SUPERGOTT till runt halv elva när lollo väckte mig. 

Vi satt vid datan och dunkade musik och varvade med att kolla på malvin studios, Erica kom också sen någon gång. Lite efter jag vaknat har jag för mig? Vi köpte pizza, käkade de, lyssnade på massa go musik, puttade lollos bil till baksidan, tvättade den och sen puttade vi tillbaka den in igen. JOBBIGT. HAHAHA xd måste berätta roligaste som hände under tiden vi tvättade bilen! Jag skulle in och byta musik och jag gick barfota så jag kollade på marken vart jag gick för de gjorde ont att gå i gruset, direkt när jag kollar upp kommer garageporten och jag slår i huvudet som satet och trillar xD HAHAHAHAHAHAHA xD Jag satt nere på golvet ett tag och när jag reste mig upp hade jag fortfarande inte slutat skratta! Efter tvätten och allt puttande chillade vi, kollade på ännu mer malvin studios, lyssnade på musik, pratade och hade det allmänt bra. Runt tre-fyra tror jag vi la oss igen. Somnade och sov som en stock till halv tolv. Runt halv två-två cyklade jag hem i regnet och kom hem för rätt länge sen.

Nu ska jag kolla på pll sen ska jag verkligen försöka lägga mig supertidigt för jag ska jobba imorgon igen. Skulle egentligen behöva åka förbi hööks för att köpa en sadelgjord till lilla S men jag vet inte om dom ska ut och åka något så jag kan få skjuts för cykla tänker jag fasen inte göra! ;)

Igår natt någon gång xd


Såld.

Att de ordet kunde skära så djupt, fan alltså. Är riktigt jävla ledsen. Trodde de var hästen med stort H, men tydligen var de inte meant to be. Hoppas våra vägar möts om ett tag iaf. Då ska jag fan ringa direkt

Aj

Mockade 4 boxar, halmade 6, fixade vatten och hö.

Nallen (kommer kalla honom de, för han är stor och brun och nallig av sig! :')): Första gången jag sitter på hästen, han kom hem någon gång under de två veckor jag haft semester. Han är rätt stor och väldit kraftig så jag kände mig lite mini (a) Eftersom jag ska sätta igång honom nu skrittade jag först ner till sanden men där var de så j*vla mycke bromsar/blinningar eller vad fasen dom nu heter ;) Så istället hittade jag en skogsväg som jag vi skrittade på. Måste bara säga att direkt när jag kortade tyglen fick jag ett stöd i bettet, satt med en lite lägre hand än vanligt och kramade i tyglen samtidigt som jag la ett rejält stöd med skänklen. Han började trampa under sig som bara den och sen kom hela formen. SHIT VILKEN HÄST! Han var lite stel men eftersom han stått är det ju självklart att han inte är mjuk som smör. På hemvägen trippade han och när jag kortade tyglen och hade kvar stödet i benen började han trippa på stället, typ som piaff fast inte lika höga ben då. Men fräckt var det! Han var verkligen supermysig och min typ av häst. Sätter igång honom nu och ser vart vi hamnar sen.

A
: Red 8 varv runt sanden och 8 backar upp och ner. Red lätt under allt det, jäääklar va bra träning! A var snäll men lite hängig i handen, faktiskt inte sååå trött efter den träningen. Bra puls med tror jag, frågade inte K men inga sura miner iaf! :D Tror jag ska köra samma på fredag eller så kör han henne på torsdag, det får vi se!

N: Skrittade ner till sanden och skrittade runt... eh, minns inte hur många varv men vi var ute i en timme minst skulle jag tro. I början körde K Fuxan innanför så N var stissig och blev lite ledsen när han inte fick springa ikapp. Men han höll sig i skinnet och vi skrittade på. Efter K ridit hem travade vi lite smått, bara små små bitar så han fick bli lite glad. Red lite på gruset med och körde öka/minska volten. Stel som en pinne för han vägrade slappna av. Blev liite bättre i slutet men det är en del kvar. Han är sjukt nervig lilla Narmo, han kollar på allt men han är väldigt mysig iaf.

S (Soya's Star): La på sadlen, fick noll reaktion, tryckte lite på den, samma där. Spände några hål och hon kollade bara bak på mig och trodde jag var seg. Sen spände jag helt och sen gick K med henne lite i gräshagen. Jag gick sedan bredvid, tryckte lite och rörde på sadlen. Hon var lite spänd men så fort hon slappnade av hängde jag lite på henne. Hon brydde sig inte speciellt mycket så jag vände runt och vips satt jag på henne! Hon blev lite spänd och fattade inte varför jag satt på henne och inte stog på marken. Men hon gjorde aldrig något dumt. K ledde runt oss ganska länge sen började han släppa mer och mer på grimskaften när jag sa till honom. Till slut sa jag att han skulle släppa loss och det var inga problem. Skrittade runt lite, svände och sen testade jag lite trav. Travade lite i båda varven och pratade hela tiden med henne och berömde henne. Hon var superduktig och när jag tyckte de räckte skrittade jag av på nääästan halvlång tygel. Hon slappnade av superbra och var jätteduktig! Eftersom hon är körd i över ett år har hon muskler, hon kan stanna, svänga och hon vet vad framåt betyder. Så kom inte och säg att vi gjorde det för snabbt. Sen är de inte eran häst så de spelar inte er någon roll ;)

A

N

S, dock har hon växt lite nu :/


Jobb

Imorgon ringer klockan vid 06:30 och 06:45, går upp käkar frukost, klär jag på mig sen lunkar jag iväg till bussen. Tyvärr hittar inte jag min ipod och eftersom min mobils ljud inte funkar så får jag åka utan musik. Woho, en timme utan musik på morgonen :( Jag får se till att göra något och hålla mig upptagen annars lär jag slockna direkt. Nu ska jag kolla på PPL sen ska jg sova, lär väl bli rätt sent men dricker kaffe så jag vaknar till liv. Vi hörs när jag kommer hem, skulle tro det blir någon gång mellan fem och sju! Det märker vi! :) 



studsmattan♥

Finns det något jag verkligen älskar på sommaren är det min studsmatta. Jag & Alice sov där igen och de var verkligen supermysigt. Men i morse runt halv nio vaknade vi av att det var SUPERVARMT!!!!!!!! Vi låg kvar i kanske en halvtimme eller timme sen drog vi in madrasserna och la allt innanför i vardagsrummet sen la vi oss i soffan och sov någon timmar istället. Min bror kom hem runt elva eller ngt och han kan verkligen inte prata med små bokstäver, inte mamma och Stefan heller för den delen. Vi drygade i soffan ett tag och kollade på någon konstig film, men i mitten drog Alice hem och tjugo minuter efter de gjorde jag pannkakor. Perfekta som alltid.

Nu ska jag kolla på PLL och chilla. Runt halv fem-fem ska vi hämta Sacke på hans jobb sen ska vi till banken sen drar vi till cheval :D:D:D:D:D Sen ska vi storhandla tror jag. Sen är det mat och sen går vi ner och tar ett kvällsdopp :) Imorgon ska jag jobba så det blir tidigt i säng ikväll, tror inte jag kommer kunna hålla det men vi kan alltid låtsas..

Hahaha, måste bara tillägga att de kommer upp två eller tre filmer som vi filmade igår xd


Drakstövlar?

Var inne på De Niro's hemsida och kikade runt på stövlarna och jag älskar verkligen De Niro men jag hittade något otroligt gräsligt! Jag tycker det ser ut som drakstövlar eller något? De måste iaf slita otroligt mycket på sadlarna och de kan inte vara speciellt bekväma för hästen heller.

Diss från min sida iaf, vad tycker ni?


Bara lilla jag.

Några saker ni kanske inte visste om mig, skriver detta för jag vill att ni ska känna mig inte se mig som någon ytlig person som bara skriver om saker på ytan!

* Jag lyckas alltid missa bussar.

* Jag lyckas alltid säga klockrena kommentarer när ingen hör.

* Jag är OTROLIGT klantig.

* Jag kan säga samma sak till en person ungefär fem gånger fast jag sa de tio minuter tidigare.

* Jag är jätteglömsk!

* Jag dricker extrema mängder vatten, kan klunka två liter utan paus. älskar vatten.

* Jag älskar att spela wii & x-box! Vi har både och men tyvärr har jag ingen spelkompis. Men jag äger på det så utmanar ni mig lär ni bli köttade!!

* Jag är världens vinnarskalle och bara bra förlorare i ridsport.

* Jag är nog världens värsta tidsoptimist!

* Jag hittar på egna ord när jag inte vet vad jag ska säga eller när jag inte hittar ord som förklarar de jag vill säga tillräckligt bra.

* Jag har insektsfobi.

* Jag tycker fåglar är fula och läskiga.

Alltså nu känner ni mig lite bättre, hoppas det känns bra! :D

Älskar mig själv.

Fan va man älskar sig själv när man läser 35 fast de står 25, UNDERBART -.- haha, missade bussen så jag åkte hem istället. Får ta de nästa helg eller ngt, ska hata mig själv lite till sen ska jag kolla på film hela dagen.

Mitt mål

Mitt mål är inte att bli känd, tävla högt och rida superfina tävlingshästar. Jag tror inte jag hade klarat av det heller, visst ridmässigt vet jag att jag hade det och jag är väldigt cool och stressar inte upp mig. Men jag mår dåligt av att inte lägga tid på hästen utanför ridningen och tävlingsbanan. Jag älskar att stå i timmar och bara mysa med hästen, jag älskar långpromenader sent på kvällen med sin älskade häst och jag älskar att bara vara med hästar. Och vill man ligga på toppen med flera olika hästar funkar inte det, då är det mer att hoppa upp på en häst som är redan är framriden, rida igenom den och kanske hoppa lite sen hoppa av och ta nästa häst. Jag vet att jag inte hade klarat av det för jag hade saknat att stå och rykta superlänge och bara mysa med sin häst. Jag älskar att leka och busa med hästen i paddocken, det är något av de roligaste jag vet. Jag älskar att veta att min häst litar mest på mig av alla för jag har lagt ner tid från marken. Det är faktiskt det jag gör med mina hästar. Jag lägger ner tid från marken och inte bara från ryggen. Har man ett bra band från marken blir allt så mycket lättare på hästen.

Mitt mål är att alltid göra det jag vill i ridningen, det spelar ingen roll ifall jag inte kommer tävla superhögt jag har hellre roligt med hästarna, vet att dom mår bra och trivs med mig och det vi gör tillsammans. Självklart tycker jag det skulle vara superskoj att ha ett framgångsrikt tävlingstall när jag blir stor. Men jag tror inte det kommer bli så fast jag hade tyckt det varit hemskt kul om jag hade kunnat ha tid att lägga ner mer tid på hästarna än vad många faktiskt gör. Sen är jag inte säker på att jag kommer hålla på med hästar om 4-5 år. För tror jag att jag vill flytta utomlands, nästan vart som och börja om från noll. Det hade varit underbart.

Detta är viktigare för mig än all framgång i världen.




Bästa Stefan

Jag har världens bästa låtsaspappa som skjutsar mig till stan ist så jag slapp ta bussen så tidigt + att jag var för seg så jag hade säkert inte hunnit med den! Vi åker runt kvar över eller ngt skulle jag tro så nu ska jag läsa lite bloggar och försöka kommentera, så sjukt lätt att det glöms bort! Ett idsinställt finns som sagt uppe, orkar kanske fixa ett nytt. Men de jag redan fixat är faktiskt läsvärt :)

Hade aldrig missat bussen om jag skulle åka i denna ;)


Godmorgon!

Jag är vaken tidigt för jag ska ta bussen vid 10:29, packade väskan igår natt så de slipper jag iaf. Ska bara klä på mig och käka frukost och packa något fika sen promenerar jag till bussen. Möter upp Sara och Anna i stan sen tar vi bussen därifrån ut till deras hästar. Där ska jag rida Kingen, Ettan och hålla en liten hopplektion för Anna! :) Sara lär ta en del bilder tror jag så dom får ni ikväll. Har lagt ett tidsinställt så helt tomt blir det inte!

Första gången jag hoppade King. (105cm)

& där är Ettan.


ROFLMAO

Alltså HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! jag klarar inte av det, jag dör nu HAHAHAHAHAHA x'D JAG KAN INTE ANDAS XD

Sommartankar

Jag börjar skolan om cirkus en månad, det är SJUKT. Känns verkligen inte som sommarlov för jag har ingen häst och det är ingen jävla sol. Det var inte som förra eller förrförra året, för de åren var bäst. -09 hade jag Anisette och jag hängde hela tiden på skälby och där var de massa övernattningar. Fan vilket gäng vi var! Vi var sjukt tighta allihoppa och de var UNDERBART. -10 hade jag Dattan och då hängde jag med Alice hela sommaren! De var sjukt gutt och vi hade skoj. Denna sommaren har jag jobbat lite, segat , ridit lite olika hästat, varit sjuk och jag har knappt badat något.

De första veckorna av sommarlovet var de sjukt goa. Då var de massa sol så då kunde man ju ligga och steka på stranden och chilla med fina vänner och då var de inte lika tomt utan häst. Nu kan man fan inte göra något för vädret är skittråkigt och det känns inte värt att festa när de är så galet kallt och tråkigt. För ärligt talat har de varit kallt nu, igår tex hade jag på mig tjocktröja och DUNVÄST. Det är inte normalt i juli. Nu hoppas jag fan på bättre väder och att jag hittar hästen med stort H. Håller ni tummarna med mig? För då tror jag det går bättre :)

Det är inte precis så att man kan rida i detta nu!


Blandade bilder 2

Här kommer lite fler bilder! :D Tar nog bara en del till sen delar jag ut  det lite på dagar när jag inte riktigt vet något rolitg att skriva eller när jag ska iväg. Det låter väl bra? :)

Jag har fotat alla bilder alltså är det mina så vill du ha bilder på dig så får du skicka en kommentar med mail och skriva hur ni ser ut så skickar jag alla bilder jag tog på er från dagen.


Ungefär åtta timmars redigerande

Jag har suttit i ungefär åtta timmar och redigerat bilder, räkande bort en timme för jag har varit runt lite i huset med! Hade superbra sällskap i ungefär 3.5 timme? Alice menar jag då självklart :) Nu ska ni inte tro att jag bara suttit och redigerat i åtta timmar, men jag har haft bildredigeringsprogrammet uppe sen fem! Fick ont i min rumpa runt halv tio? Sen dess har jag suttit på en kudde men har verkligen superont iaf! Sen har jag ont i axlarna med och börjar få ont i hanlederna. Sen är mitt huvud tungt och jag är verkligen helt utmattad! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova VÄLDIGT länge imorgon. Eller jag planerar det iaf! Funderade först på att följa med till Udden igen men jag lär inte orka det så de är bäst att vila då istället :) Kommer fler tävlingar och superhelgen är nästa år igen men då hoppas jag på att kunna vara med själv istället!

Sov fyra timmar igår natt och nu har jag varit vaken i 20 timmar. Känner att ni får nöja er med bilderna som redan är uppe för nu måste jag verkligen sova. Ni får mer imorgon, de lovar jag er! :)

Måste bara berätta att detta var nog de sötaste ekipage jag sett! Pojken var liten men han red jättefint och hans ponny var hur snäll som helst och hoppade allt. Guldstjärna till ponnyn och till pojken med, han var verkligen superduktig och red lungt och försiktigt! :')


Blandade bilder från superhelgen

Del ett av bilderna, inte orkat anstränga mig så mycket i redigeringen för det är skittråkigt efter sådär 50 bilder ;) Ni får mer imorgon när jag vaknat! :) Ser ni er själva eller någon kompis kan ni slänga iväg en kommentar med mail och säga vilken/vilka de är så kan jag maila bilderna i bättre kvalite! :D


Alice & Toy

2 LC, 4 fel i första, dubbelnolla och fjärdeplacerad i andra. Såg skitbra ut och fick helt okej bilder! :D

Favoritbilden (under)

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en lååååååååååååång dag! Är otroligt trött men klunkade nyss i mig ett glas cola så nu lär jag hålla mig vaken tills jag redigerat klart bilderna. 444 bilder blev det och då har jag efterhand raderat ALLA dåliga. Fattar ni hur sjukt många bilder jag tagit då? Vissa blev verkligen kanon om man tänker på vädret. Lovar att bomba er med en jävla massa bilder när jag redigerat dom, ska börja med Toy-bilderna och sen skickar jag de till Alice sen tar jag de jag tog på Svansen! :D


Dåligt foto & tävlingsväder

Just nu spöregnar det och jag hoppas verkligen att de slutar tills imorgon :o Alice & hennes mamma hämtar mig vid 07:30 imorgon så jag måste upp vid 06:45 :( Ska ta fram kläder nu så jag slipper fixa med de imorgon! Lovar er en massa bilder imorgon ifall det inte regnar, vill inte riskera att kameran går sönder! Blir självklart mest bilder på Alice och toy men säkert en del på andra med! :) Ser ni mig så hälsa, jag är snäll! :D

Snodde en ursöt bild på Alice och Toy från Alice blogg :)


sover bäst i oväder!

Detta är mysigt väder! Nu kan jag sova asgott inatt! :D

Du är fin vad alla än säger.

Tre månader och en dag räcker för att lära känna någon och börja älska den.

Vågar man chansa?

Imorgon ska jag vara Alice hästskötare och jag funderar på att ta med mig kameran för jag vet ganska många som ska tävla så jag har en del att fota. Ifall jag tar med kamera tar jag min för jag är bättre med den och jag gillar den mer. & ifall jag fotar kan jag bjuda er på massa bilder :D Det låter väl kanon?

Otto-träning 17 juni :)


Världens snyggaste.

Helt klart världens snyggaste man, skulle inte tacka nej till att gifta mig med honom. Visst han är 34, men shit the same ;)

Bakrundsbild på mobilen..

Seg

Är hur seg som helst i kroppen och i huvudet. Ska upp vid typ 8 för att säga hejdå till min storasyster som drar till Schweiz i en vecka, sen är hon hemma sen åker hon tillbaka till malmö där hon spenderat mesta delen av sommaren! Sen ska jag somna om och sova superlänge, alltså tills jag verkligen inte kan somna om igen. Sen ska har inget inplanerat mer än att vara hästskötare till alice på fredag, och fota om inte de spöregnar. Vill ju inte döda kameran! ;) Sen på måndag ska jag ÄNTLIGEN hämta min beställning. Liksom en vecka och fyra dagar efter den kommit, men skit samma. Nu ska jag lägga mig och kolla på barnfilmer tror jag, bästa som finns alltså :)

Kollade på bolt igår, haha. Bäst♥


Hoppsugen

Jag är ooooootroligt hoppsugen! :o Hade inte varit helt fel att hoppa med kungen(drottningen) av kombinationer ;)

Fanns det något denna ponnyn verkligen älskade var det studs och kombinationer, helst med en lite större oxer i slutet! ;)


Du får leva med det resten av ditt liv.

Minns fortfarande när du sa att jag var som en lillasyster för dig, jag var liten då så jag förstod inte bättre. Jag såg dig som min storasyster och jag trodde du skulle göra allt för att de skulle bli bra. Men fan va fel man kan ha om människor, och att du såg mig som din lillasyster var bara ren jävla bullshit. Du förstörde mitt liv och nu när jag tänker efter inser jag att allt är ditt fel. Jag hade mått så jävla bra nu om jag inte trott på alla dina lögner, jag hade fan haft det bäst. Jag har sagt det och jag kan säga det igen, jag hatar dig av hela mitt hjärta och jag kommer aldrig förlåta dig. Visst, det var länge sen men jag läste mail som drog upp allt igen. Fan alltså, jag hatar dig så jävla mycket! Det värsta av allt är att jag ändå måste tacka dig för allt, tacka dig för de jag fick.

Kass städare

Jag hatarhatarhatarhatarhatar att städa och tydligen älskar jag att stöka ner och jag är otroligt duktig på de. Tror ärligt talat det inte finns någon som är lika duktig som jag på de! Mitt rum kan vara kliniskt rent ena dagen och dagen efter ligger det kläder och annat shit över HELA golvet! Nu måste jag ärligt fortsätta städa för vid 14:05 börjar cougar town :3 Kan även meddela att jag hatar alice lite för tillfället. Hon förstör typ mitt liv lite halft och min plånboks liv </3 Hör ni inte av mig mer har jag dött av utråkadhet och trötthet! :(

Höjden av tröghet

Antar att jag verkligen nått höjden av tröghet med tanke på att jag gör och lyckas med och det gör det inte bättre att jag & Alice ska sova på min studsmatta inatt x') Visst om man bor mitt ute i ingenstans eller har en jättestor häck men så har jag det inte riktigt ;) HAHAHAHA! alltså jag skrattar bara åt hur tröga vi är och vi kommer typ dö sa mamma för tydligen är herr igelkott på besök ganska ofta. Men vi lämnar altandörren öppen ifall vi skulle halvdö för då kan vi lägga oss och sova i soffan ist! Lovar att visa er bilder på de jag ska ha på mig, för de jag planerar nu är inte lite fult xD

Sånahär röda hus finns de väl runt 200 där jag bor och visst, vi bor länst ut på kanten av vår huslänga men de fortfarande helt omringat med hus. Hahaha. folk lär väl höra oss ifall vi skriker iaf ;)


Hjälm?

Nu har jag inte jobbat på ett litet tag men det är lite inplanerat nu så då kommer min plånbok vara lycklig. Frågan är vad jag ska köpa då? För att spara utan att ha något stort att spara till är jag inte speciellt bra på! Just nu funderar jag på en ny finare hjälm. Men frågan är vilken? Just nu lutar det mest åt en CO Ayr8 marin/silver. Den kostar bara 2 699:-. Och den är väldigt snygg! Funderade på en leather ist men Alice påpekade att jag inte är så försiktig med mina saker och att repor syns väldigt tydligt på den, hehe! Sen kommer ju Marin/Silver passa bäst till mina *******!



Sluta klaga och gör något åt det!

Till er alla som klagar på bloggvärlden - GÖR NÅGOT ÅT DET DÅ ISTÄLLET! Det är så jävla många som ger elaka små pikar åt folk och sekunden efter så klagar de på att bloggvärlden är så hemsk och att alla är elaka. Jag anser inte att detta är något man ska behöva ta när man är "liten" eller "stor" bloggare. Men fattar ni att detta inte bara händer på internet, blundar ni för de som händer i verkliga livet med eller? Verkliga livet är dubbelt så tufft och man kan inte gömma sig bakom dataskärmen och klaga på blogg-världen när den riktiga världen är tusen gånger värre. Sluta bara vara elaka både på internet och irl, LIVET BLIR MYCKET LÄTTARE DÅ. Det kan jag lova er.

Jag älskar att blogga även fast jag får elaka kommentarer ibland, det gäller bara att skaka av sig dom precis som jag gör i mitt vanliga liv!



Cheval

Många av er har säkert förstått vad jag beställde på Cheval men för er som inte har det får ni veta de ikv om min mamma kommer hem i tid :) För då ska jag åka och hämta de! :D:D Jag beställde i tisdags och det kom in i torsdags, men min mamma är lite seg ;) Idag hoppas jag verkligen att jag kan hämta de annars blir jag faktiskt sur ^^

upd: min mamma är seg som fan och nu är jag faktiskt sur på henne, hoppas hon slutar vara så jävla jobbig så jag kan hämta dom imorgon. Annars kommer jag fan bli arg på henne!!!

Samma ledtråd som innan ;)

Baby blue & Navy

Denna outfit kommer lätt användas men två saker kommer bytas ut :) Schabraket kommer vara mitt ljusblå och skydden kommer vara mina marinblå lindor! Tycker det är himla skoj att Louise verkligen vet vad jag gillar, tex prestige-jackan<3<3!

Monne 17/7

Först red vi längs en grusväg och käkade massa körsbär, och eftersom både jag och alice hade tjocktröjor fyllde vi fickorna med. Sen red vi vidare till galoppvägen och red 3 längor sen red vi lite på ett fält. Massa galopparbete för Monne och det gick riktigt bra. Red bara med sits och skänkel och ett lätt stöd i munnen, samlade även ihop honom en del och red på en litenliten volt runt Alice och Toy vilken funkade kanon. Lite stelare i vänster och känns lite låst. Sen trivs han bättre i låg form så när jag kortade upp honom fick jag inte riktigt den uppförs känslan jag vill ha. Sen red vi en länga på galoppvägen och då var det mer jogging fast då var han lite spändare. Sen när vi nästan var hemma rejsade vi en bit och FAN va fort det gick! :o Monne tog i som bara den och var superlycklig! Sen tog vi lite kort galopp sen skrittade vi hem. Måste bara säga att jag aldrig har så kul som jag har med Alice när jag rider, vill sjukt gärna ha häst i samma stall igen. Fett värt :)

Maj 2010 ♥


Aspen

Tog ett par superfina bilder på Aspen med, världens vackraste hund.


Fanny del 1

Tar ganska många bilder för då behöver jag bara två delar.

När jag ropade på henne gnäggade hon kort sen kom i trav och mötte mig, sötan!




Jag tänker alltid vara jag

“YOU will be the only YOU to ever live on this planet. how fuckin’ rad is that? so don’t be afraid to be yourself. FUCK what people think about you. take advantage of being unique. and stay true to who you really are.”

- John Cornelius O'Callaghan V.

Smakprov från idag

Kommer fler bilder snart för jag har en bunt kvar att snabbredigera. Har MASSOR fina på både Fanny och Aspen.


Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha.

Man ska aldrig tänka med bara hjärtat, för jag lovar dig. Det slutar inte alltid så bra som man vill eller tror det ska. Men jag är stark, jag har klarat mig en jävla massa år utan dig så det ska inte vara några problem nu. Jag är fan lika stark ensam som jag är med dig."if you can't be happy on your own, then how will you ever be happy with somebody else?". Jag kan må minst lika bra utan dig som med dig. Och jag måste bara säga att det är otroligt lätt att vara efterklok, fast eftersom jag aldrig kan tänka i stunden så är jag ganska van. Everything happens for a reason? Vi säger så och hoppas att allt bli bra i slutändan. Men nu ska jag fan bara ta detta som något bra, jag kan göra vad fan jag vill utan att någon håller mig tillbaka. Fast även fast jag tänker såhär är jag besviken och sur, men jag orkar inte ens bry mig om det. Jag klarar mig själv och med mina vänner. 

Detta fattar ni kanske inte något av, skrev det för min skull. Hope you understand that.

Grilltjosan!

Om typ en halvtimme tror jag vi ska till Annelie och Mattias och grilla, supermysigt ska det bli :) Får hälsa på Fanny och Lill-Sara då med. Jag har ingen aning om när vi kommer hem eller ngt, men det lär ni väl märka. Med tanke på att jag ställt om mitt dygn totalt så antar jag att jag inte kommer kunna somna när vi kommer hem iaf. Men det är smällar man får ta. Kvällen och natten var awesome, lovar er att berätta detaljer senare. Men nu ska jag byta om och dra på litelite smink så jag inte ser heldöd ut! ;)



Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder.

Kom precis just precis nu hem från Alice och Louise. Vi var hemma tills cirkus halv 4 sen drog jag och louise ut på äventyr. Alice kunde tyvärr inte följa med för hon skulle på moppekurs :( Men vi hittade iaf på massa busigheter och trevliga saker. Vid tio har jag varit vaken ett dygn så nu ska jag sova några timmar och hoppas på att mamma och stefan inte väcker mig. Ska iaf lyssna på världens bästa låt! Förklarar precis hur jag känner och så ;)

Timbuktu – Resten av ditt liv <--- underbar.

Bild från louise blogg. Kan säga att jag käkat koffeintablett idag med. UNDERBART!

Du är alltid bäst på att vara du.

Att säga att någon inte är bra nog eller inte räcker till är troligtvis det mest idiotiska man kan säga. Alla är bäst på att vara sig själva och vad dom än gör så är dom alltid sig själva. Men folk förändras, de testar nya saker, det byter vänner och försöker hitta någon som kan acceptera dom på annat håll om de inte känner sig tillräckligt behövda där de befinner sig för tillfället. Den enda som bestämmer vad du ska göra är du, du kanske utsätts för grupptryck men det är alltid du som bestämmer vad just precis du ska göra. Att säga att någon inte är tillräckligt bra är som att säga att gräset inte är tillräckligt grönt, eller att havet inte är tillräckligt varmt. Det är saker man inte kan förändra hur mycket man än vill. Och för tillfället är kanske gräset tillräckligt rgönt för någon annan och havet är tillräckligt varmt för någon annan. Du är alltid tillräckligt bra. Du kan göra det du vill, bara bestäm dig för att det ska funka. Låt aldrig folk trycka ner dig och stampa på dig. Visa vem du är och gör de valen du vill. Fall inte för vad andra tycker och tänker. I slutändan är det bara du som kommer må dåligt över att göra som alla andra tycker. Stå för det du tycker och tänker och var bara dig själv, jag lovar dig att det blir bäst så.

Hoppas jag kunde peppa upp er lite nu iaf, kände att jag var på peppande humör nu. Vill bara säga att jag tycker väldigt mycket om alla mina läsare, även fast det inte är någon toppblogg så har jag er och det räcker.



Någon som vet?

Är det någon som vet om dessa stövel och hjälmväskor är bra? Funderar på att köpa en för då kan jag ha stövelsträckare i stövlar så slipper dom slitas extra när jag åker till jobbet eller till andra hästar! Vet ni om de är bra för ifall dom inte är det så vill jag ju inte köpa den :)

Allround Outfit av Louise

Jag kan ju inte vara helt ensam om att tycka att detta är ursnyggt? Lätt något jag kan tänka mig att ha till vardags och träning! :D

Gjord av Louise Jonasson - http://cerat.blogg.se/

Kycklingmus..?

Är jag verkligen helt ensam om att tycka att denna saken är URSÖT?!

Lilla sötan

Världens sötaste unge :')

Vackraste Iris

Världens vackraste Iris, gud va stolt storasyster jag är :') Är helt lycklig. Finastefinastefinaste Iris♥

Får jag höra ett grattis?!

Idag vid 09:37 fick jag en lillasyster! :D Lilla Iris<3

Fick se bild på henne och gud så söt, men lite läskig. Men visst, jag vänjer mig ;)

blåblåblåblåblåblåblåblåblå

Såhär eller liknande kommer jag vilja och kunna se ut i framtiden! :D

tack till johanna som fixade det :* <3<3

Du är galet bra, bara så du vet.

Drar ut en stund, kommer hem in på natten. Lär bli sen uppdatering imorgon. Tack för att ni är ni, puss.

Hästvaktspresent

Som ni minns var jag hästvakt åt Toy för ett tag sen. Då fick jag en superfin och söt present från Alice som tack. Har inte kunnat visa er innan för jag glömde den självklart hemma hos Alice (jag glömmer allt. Tycker verkligen om den supermycket och den ska självklart upp på min fotovägg när den är klar. Passar in bra med tanke på att jag ska ha massa bilder på fina hästar och fina vänner :)




Piké tröjor

Igår fick jag två fina Pikétröjor av Alice(tack<3) och veckan innan det fick jag en fin av Stefan. Drog fram kameran idag för att fota lite annat och då passade jag på att fota dom och visa er :) Jag älskar verkligen att rida i pikétröjor, supersnyggt och stilrent. Dock funkar det inte för mig när solen är framme för jag blir brun otroligt lätt och jag gillar inte att få bonnabränna ;)

Eftersom jag inte har något schabrak eller så som matchar med det gröna lär den användas när jag kör hästarna på jobbet. Den grå går ju att använda till flera olika färger för den är neutral :)


Denna fick jag av Stefan och den kommer nog användas en del med tanke på att jag använder mycket blått & rött. Matchar ju även till de jag beställde hem... ;)

Katter del 3


Snart mina!

Ni som vet vad jag beställd säger inte ett ord, ni andra kan gissa massor :) Detta är något jag varit sugen på länge och på torsdag eller fredag får jag det <3

Tolfte juli 2011

5 dagar kvar sen smäller det troligtvis, nervööööööööööös!

Imorse när jag vaknade skrev jag ett bloginlägg sen gjorde jag det jag är bäst på. LAGADE PANNKAKOR! Under tiden planerade jag dagens lilla utflykt med Alice samtidigt som jag pratade med en trevlig pojk i telefon. Sen käkade och precis när jag tog min sista tugga kom Alice hit och efter att ha käkat glass tog vi våra räsercyklar till Cheval. Väl där pratade vi lite med Johanna om allt och lite till. Sen kom Steffie, Patricia, Charlie & Johanna så dom pratade vi lite med sen testade jag lite saker och sen fick jag självklart beslutsångest angående färg. SOM ALLTID. Bestämde mig iaf sedan och la in en beställning sen köpte jag ett trepack med stövelstrumpor. Två par svarta och ett par blå. Sen pratade vi lite till sen drog jag och Alice över vägen och jag bjöd henne på pizza. Och jag måste berätta en sak jag SKÄMS över. Jag kan helt ärligt inte äta en halv pizza! :( efter en bit som var 1/8 trodde jag att jag skulle spy. Ja, jag är en mes...

Efter käket cyklade vi till KBF för att se om Sara red, ville kolla på både Pricken och Svansen. Men istället mötte vi Carro i hagen så vi klappade Saras ponnier lite och jag hälsade på Chancy för första gången. Sen cyklade vi hem och vi har degat lite och kollat på Shameless. För cirkus en halvtimme drog Alice hem och nu funderar jag på att starta en film och sen sova :)

Snodde en bild från sara, de blå till vänster köpte jag sen ett par svarta :)

Dressyr

Dressyren är det viktigaste i all ridning. Självklart kan man hoppa utan att ha en bra dressyrriden häst men för att få bästa resultat borde hästen vara bra dressyrriden. Rider du och varje ridpass siktar in på att få hästen mjuk, lösgjord och kvick för hjälperna kommer det gå bättre i allt. Rider du och tävlar hoppning är dressyren verkligen jätteviktig. I hoppningen är det inte bara hinderhinderhinder utan det finns  en ridning emellan hindren, man ska rida bra vägar och det är alltid ett plus om hästen lätt kan byta galopp om man har fel så man slipper sakta av varenda gång och fatta ny. Jag tycker det är bättre att dressyren sitter och sen ta hoppningen eller att man rider väldigt mycket dressyr och mer gymnastikhoppar hästen om man märker att den bara springer emellan hindrena och inte är vidare uppmärksam på dig. Sitter dressyren har du bättre förutsättningar i hoppningen och man kan inte hoppa 150 banor utan någon bra grund.

(Anisette-bilder för hon var den enda jag har bra dressyr & hoppbilder på)



Katter del 2

Detta är Cobrans avkomma :)

FML

Jag hatar dig, jag hatar allt & just nu hatar jag fan alla. Jag orkar inte detta mer, världen kan dra åt helvete.

Katter del 1

Tänkte ladda upp lite bilder på min låtsaspappas katt, Cp-Cobran eller Ful-Cobran som han kallas av mig, som jag fotade igår eller iförrgår. Kommer en del 2 med några av våra avkommor och lite random katter! :)
såhär kan han sitta hemma när han slappnar av, fuuuuuuuul x'D

Kol är fortfarande inte svart.

Just precis just nu.

Kopierat

Som många säkert redan upptäckt har Hööks kopierat två träns från Dyón denna gången, hööks har varit ganska duktiga på att kopiera massa saker men dom brukar ganska ofta misslyckas. Denna gången tycker jag att dom lyckades SUPERBRA! Det ena älskar jag verkligen och jag planerar att köpa det i höst om allt blir som det ska. Även fast jag har råd tycker jag inte att det är värt att spendera 1200 :- på ett träns, 479:- är alldeles lagom. Och det bästa med detta träns är att jag redan har ett med fasta sidostycken så jag har remont- och pullarnosgrimma redan så jag kan byta om det behövs. Köper jag detta träns kommer jag byta pannband direkt för jag tycker det är supertråkigt!

Snyggistränset


Håller tummarna.


Evigt tjatande

men...
jagärtröttjagärtröttjagärtröttjagärtröttjagärtröttjagärtröttjagärtrött.

Har jobbat stenhårt hela dagen så jag är dödstrött, börjar jobba vid sju imorgon med! Tog med mig kameran idag så fick några fina bilder på lite kissemissar. Fast det får ni imorgon för kära kameran ligger nere och jag orkar inte resa mig från sängen! Men vi hörs imorgon för jag orkar inte tidsinställa för nu måste jag sova!

Finaste saknade Rhasta-pasta<3<3<3

De Niro

Gick in på De Niro's egna hemsida och hittade ett par fräcka sneakers. Dock är inte priset lika fräckt! Kollade på google vad de skulle kosta i svenska kronor och de var 2 359:-. Visst bra kvalité på De Niro, men för mig som sliter skor hur lätt som helst så är det inte värt det. Men snygga var dom iaf, det måste ni hålla med om ;)

Lord make me a rainbow

Otroligt vacker låt.

Jobb

Det är flera som frågat och undrat vad jag jobbar med så jag tänkte att jag kör en förklaring.

Jag jobbar i ett litet travstall i vassmolösa med tretton hästar. Jag mockar, fixar mat och vatten sen rider jag två hästar. Narmo och Anossti heter dom, N skrittas mest och A rids ofta i sanden. Sen brukar jag köra lite olika hästar men det gör jag bara än så länge när vi kör en genomkörar dag då jag & Kjell gör igenom alla hästarna och motionerar eller kör intervaller. Nästa eller nästnästa vecka ska jag rida in en annan liten häst som nästan är i ponnystorlek för hon är verkligen mini för att vara travare så hon ska ridtränar för att muskla upp sig och växa till sig.

Jag jobbar olika dagar och det kan bli en dag i veckan eller tre, det är helt olika. Jobbtiderna är också olika, det beror på när jag blir klar, när mina bussar går och så. Men när vi kör genomkörar dagar blir det oftast 08:30-15:45/16:30. Men rider jag bara blir det från 07:00-14:00, det är alltså olika. Jag älskar att det inte är några bestämda dagar för då är jag aldrig låst en speciell dag. Som när jag hade gips, då hade jag inga speciella dagar utan då jobbade jag inte alls. Samma sak när jag åker till min pappa, då säger jag bara till Kjell så tar han stallet just den veckan så kan jag jobba mer när jag kommer hem. Ibland kommer jag åka med iväg med hästarna till tävlingar men det gör jag bara om jag vill och känner för det och tycker det är kul. Och när det är på kalmartravet kan jag bara välja om jag känner för att komma dit och hjälpa till och kolla på loppen :)

Jag kommer ha detta jobbet under tiden jag går i skolan med men på jobbar jag på helger och lov. Jag älskar mitt jobb och jag är omringad av supertrevliga och mysiga hästar.



Lycka till! :D

Lycka till Carro & Chancy! Sopa banan med dom nu ;D



Trött som en get

Kom hem för 1-1,5 timme sen, sov inget i bilen på vägen hem så nu är jag apatrött. Tess kom femma men hon gick skitbra, bästa loppet med henne enligt Kenneth. Sen var hon på bra humör och tjurade inte ett dugg!

Ska ta en dusch och duscha av det hästiga sen ska jag sova för vi ska åka vid halv sju, sen blir det fullt håll igång till fem skulle jag tro sen ska vi ha grillsak här hemma men då käkar jag nog bara och går och lägger mig sen. På söndag är det upp lika tidigt och vara igång till iallafall sju, allt ska plockas undan och de ska städas. Sen ska jag sova direkt när jag kommer hem och sen på måndag ser det ut som det blir jobb igen. Dock blir det nog lugn dag och bara rida Narmo & Jostan, N får minst en timmes skritt barbacka igen och J får nog 8 varv runt och 8 backar i sanden. Lär lägga mig TIDIGT på måndag och sova tills mamma kommer hem från jobbet på tisdag, alltså runt fyra. Men så blir det när man har en stenhård helg. Kul är det iaf och jag tjänar pengar ;)

Såhär pepp är jag nu. Eller inte.


Outfit

Carro ska tävla imorgon och då skrev jag en outfit jag tyckte hon skulle ha och hon valde att ha den och en annan :) Hon fick låna mitt röda pannband med för det blir ju perfekt med den outfiten!

(Hon ska ha den röda tröjan) Sen ska hon ha blåa tretorn, blå väst & blå hjälm! :D
Klicka för att stänga bilden
Här är Carro & Chancy.

Diss

Jag måste dissa dessa schabrak. JW brukar lyckas skitbra med schabrak men här förstår jag verkligen inte hur dom tänkt! Loggor är snygga, men denna ser man ju inte alls :/ 
Schabrak Silicone 2011 från John WhitakerSchabrak Silicone 2011 från John Whitaker

Tröttast

Jag är galet trött men jag kan inte somna om iallafall! Kjell ringde för 20 minuter sen och sa att jag kunde komma till Kalmartravet runt kvart i ett. Slipper fixa och packa (wohooo). Ska packa mina saker om ett tag när jag vaknat lite till liv sen ska jag försöka fixa skjuts ut dit istället, orkar inte ta bussen för den åker runt HELA stan. Ska se om jag orkar ta med mig kameran för då får ni nya bilder ikväll. Annars tar jag några mobilbilder, bättre än inget :)

Här är surtanten ;)


Lat & Feg

Det är ungerfär så jag skulle förklara mig själv för tillfället. Jag har cirkus 2 timmar på mig sen ska mitt rum vara klarstädat, jag kan göra det på tio minuter men jag orkar inte för jag är stört lat. Segar mig istället och gör inte något alls. Anledningen till att jag är lat är att jag inte ens vågade kolla på hp igår, jag bara tänkte på det och blev rädd. Men nu ska jag ta tag i mitt liv, jag ska städa, packa och sen ska jag ta ett kvällsdopp med världens bästa stefan sen ska jag sova. Imorgon åker jag till halmstad, kommer hem på natten, på lördag och söndag lovade jag mamma att jobba på kattutställningen. Tänkte socialträna Apan lite när jag får chansen. På måndag ska jag kanske jobba igen, fast i stallet då.

Märker ni hur fullt upp jag har? Sen måste jag ringa körskolan med för att styra upp när kursen börjar så jag kan försöka planera in när jag ska hälsa på pappa. Som det ser ut just nu kommer jag inte upp dit förrän höstlovet... Om sex veckor börjar skolan och jag är otroligt opepp, men det tar vi då. Nu ska jag bara försöka ha ett bra sommarlov och inte planera allt. Mer spontant och så. Ska även lösa det med hästar till hösten och se lite hur det blir, men det får ni veta sen! Nu ska jag sluta dra ut på tiden :) Ska försöka fixa intressanta tidsinställda till helgen, men jag vet inte om jag lyckas. Det märker ni ;)

överredigerad, men det är de som är meningen.


Två år.

Det har snart gått två år sedan jag såg henne sist.
Men jag vet att jag fortfarande älskar henne.

Livrädd

Igår klarade jag inte av att se klart på hela filmen. Kom till halva sen insåg jag att efter den delen är det de läskiga sakerna börjar hända, man får se voldemort massa och de klarar jag inte av! Ska kolla på sista nu men jag är faktiskt skiträdd. Jag kan kolla på skräckfilmer och inte känna något men när det kommer till voldemort så funkar det inte. Lipar nästan :(

Ska förbereda mig genom att kolla på bilder på google!


I used to believe in forever

but forever is too good to be true.

Monne 6/7

Alice och jag red ut en runda och flamsade och flummade. Det var inte ett seriöst ridpass men jävligt kul!! Monne var pigg, glad och sammarbetsvillig. De två sista galopperna gick han riktigt bra och tog stod i bettet samtidigt som han jobbade med ryggen. Kan även berätta att när vi red och galopperade över en äng så blev det typ grus mitt på och då blev toy livrädd och Alice var inte ett dugg beredd och bakifrån såg det SKITROLIGT UT xD Alice trillade inte av iaf och vi fick båda ett gott skratt ;D Sen åt vi hallon och körsbär, de var gott!!!

underbar ridtur för över ett år sen.. <3


Min mamma är bäst

Jag har glömt att berätta det men min mamma gjorde min dag till den bästa idag!!!!! Jag låg och kollade på smallville när hon kom hem och hon går alltid direkt ut till köket och sen kommer hon in till vardagsrummet och då har hon harry potter and the deathly hallows del 1 i handen!!! FATTAR NI LYCKAN?! Jag ville seriöst gråta. Jag ÄLSKAR hp, har sett dom filmerna miljoner gånger och ÅH! JAG BARA ÄLSKAR HARRY POTTER!!!!!!! Min mamma är BÄST! så hehehehehe, nu ska jag bädda ner mig i min mysiga säng med alla mina täcken och kuddar och kolla på världens bästa film. Jag dör. DEN ÄR SÅ BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hp är underskattat.... just saying.


Hästlös

Jag har ingen häst jag måste åka till varje dag eller bestämda speciella dagar. Det är skönt men samtidigt urjobbigt. Funderade på att tacka ja till att ta hem en ponny att rida till i sommar men jag ångrade mig. Jag har funderat på hur jag faktiskt vill göra. Jag har planer jag sagt till folk men en del av mig vill skita i de planerna och göra helt andra saker. Jag har inte så lång tid på mig att klura ut precis hur jag ska göra, just nu tar jag bara allt som det kommer. Vill inte avslöja för mycket heller så ni får bara vänta och se :)

jag saknar dig lilla mupp♥


söndag

Dagen spenderades med William & Alicia. Det började med att William kollat fel på busstiderna så mamma och stefan skjutsade in oss istället, detta ska jag lägga på minnet(alltså aldrig låta william kolla bussar). Väl inne i stan mötte vi upp Alicia sen drog vi vidare till donken där jag köpte en milkshake deluxe. Gott! Sen flasmade vi runt i massa butiker och var allmänt knasiga. Efter det käkade vi donken. Det som fick följa med mig hem var massa olika öronhängen från hm, ett par snyggisskor & världens finaste skjorta <3. Haha, jag sket lite i miytt köpförbud men det låtsas vi inte om :)

Efter det kom Alicias pappa och hämtade oss och vi åkte ut till skogen. Där hemma hos Alicia hade vi det superskoj och mysigt. Dagen efter kollade vi på film, käkade, pratade och lite så.


ska lätt beställa hem en sånhär i vinter, mys på högsta nivå <3 (fast med Batman-tryck)


Dödstrött

Jag är så extremt trött och seg. Sen har jag ont i hela kroppen med vilket inte gör det bättre. Men jag lever och mitt liv är ganska underbart iallafall. Helgen har varit KANON. Först jobb, sen möhippa och sen stan med Alicia & William. Fina tjejer det! & sen får jag inte glömma promenaden med Alice, Hasse och sen Sara på vägen hem. Nu ska jag lägga mig och sova, lär inte må bra imorgon men imorgon står det chill på schemat tror jag. Drar kanske till Jens på kvällen med, men det beror på hur jag mår! Nu ska jag bädda ner mig i min mjuka och underbara säng <3<3<3<3

Ett trött människobarn.


jag lever!

Ville bara säga att jag lever! Har haft superskoj de två senaste dagarna men jag är trött som ett as! Ska ut med Alice & H på en promenad sen får ni uppdatering ikväll eller imorgon! (:

Fullt upp

Idag skulle tydligen min kära mor väcka mig tidigt. Åh, kill me? Varit uppe mellan 6-9:30 hela veckan! Förrutom tisdag då jag väcktes vid 16:00. Idag har jag jobbat, imorgon ska jag hjälpa till med det sista sen är de typ möhippa fast lugnt. Jag ska träffa tre mostrar och en kusin för första gången någonsin, lite läskigt. Kommer hem runt elva-tolv på kvällen skulle jag tro. Sen på söndag ska jag in till stan med William och Alicia, sen drar vi vidare hem till Alicia för filmkväll. Nästa vecka ska jag troligtvis till halmstad på fredag, kommer hem runt ett på natten. Jobbar på kattutsällning lördag. Antingen jobb på mitt jobb eller kattutställningsjobb på söndag.

Tisdag, onsdag och torsdag lär jag sova länge. Dvs om det inte är superbra väder eller om jag ska jobba. Kommer vara dödstrött med tanke på hur lite sömn jag får, men jag överlever. Allt är ju superskoj så det är värt det :)

Kan även berätta att jag klämde mitt finger i en bildörr idag, smärta! Det ser inte illa ut men se som bara ser lite sprucket ut är egentligen helt köttigt och ett jack rätt in. Haha, det är liksom värre än det ser ut, men fasen, jag är lycklig för de ;)


Mysig jobbdag

Idag har jag jobbat, var otroligt opepp på allt igårkväll och i morse men när jag kom dit ändrades mitt humör helt. Narmo och Jostan frustade när jag kom in och kissen kom framspringandes och hälsade. Tog ut Narmisen direkt och borstade och myste en stund sen red vi ut. Red ner till sanden och denna gången fick han trava lite på gräset precis innan man kom fram. LYCKLIG häst! Skrittade 6 gånger upp och ner för backen och han var avslappnad, jobbade med ryggen och tog ganska bra stöd i bettet. Framgång. Sen fick han trava lite till på vägen hem med, supernöjd när vi kom hem. Och det var han med all rätt, i traven båda gångerna gick han i lite form men han vågar liksom inte ta stöd i bettet och han är enormt känslig. Han flyttar direkt när jag petar med skänklen så nu varenda gång vi är i toppen av backen gör jag bakdelsvändnigar.

Sen fick jag köra fuxan och jag gick smacka på henne en del för hon segar ihop och knäpper av mig så denna gången varenda gång hon saktade ner och knäppte av fick jag typ veva med tömmarna uppåt så dom rörde henne lätt och smacka på. Kan inte säga att jag slog henne med tömmarna för jag rörde henne knappt ^^ Sen körde jag Vilda och efter det var jag självklart helgrusig, hon sprätter SJUKT mycket!

Efter det ställde jag mig och myste med finaste Narmo och han la huvudet i min famn och jag fick klia honom bakom öronen :o:o:o:o Han är otroligt öronskygg och man får knappt röra honom 2 dm från öronen! Fyfasen va lycklig jag var när han gjorde så :') 



RSS 2.0