Valborgsmys

Har precis packat klart min väska och ska alldeles strax möta upp Rasmus sen ta en promenad till bussen som går till Rockneby. Blir grillmys med ett underbart gäng sen sover jag där inatt! :)) Kanske tar med mig kameran, beror på hur mycket packning jag får x)Poppe♥

Hade ställt in mig helt på att inte fästa mig alls vid honom, men har insett nu att det inte funkar så. Jag är fast i denna lilla fantastiska pojk. Han är så förbannat underbar♥


.

Ännu en gång - jag sa ALDRIG att jag är smartare än du, jag berättade bara att du är helt jävla dum i huvudet.

6 augusti - 22 april

Elwira bad om skillnadsbilder så här kommer det! 8 månader har det tagit och det är fortfarande mycket arbete kvar, men jag är nöjd med så långt vi kommit och känslan när jag rider honom nu är underbar. Det är de som betyder mest för mig.

6 Augusti 2011
22 April 2012 (orkar inte klippa ihop bilder)


Popper-E

Vackra, underbara och fantastiska lillpojken♥


Lite nytt

Kände för att byta header då jag tröttnat lite på den gamla och för att jag fått nya bilder på Poppe. Tog väl sammanlagt 1 timme att göra den och då räknar jag med redigeringen av alla bilder. Rätt nöjd eftersom jag inte hade någon plan alls utan mest bara klippte och klistrade. Och jaa, jag ser alla miljoner misstag jag gjort, men vet ni vad? Jag orkar inte bry mig :))I just want you.


Poppe 22/4

Skrittade fram ute med Alice och Toy sen gick vi in i paddocken. Skrittade lite till och i början var han bara jättetittig och allt var superfarligt och varenda liten sak var ett blödtörstigt monster.. Brydde mig inte om hans fjanterier utan red på som vanligt och efter ett tag började jag jogga honom lite, massa volter, varvbyten och övergångar och efter ett tag började han lyssna mer. Travade väääldigt länge för att få honom att verkligen jobba igenom heeela kroppen. Ramade in honom som tusan och höll en stadig och rätt hög hand för han inte skulle falla bakom lod. Efter ett tag föll allt på plats och han gick kanonfint!

Fortsatte ett tag till i traven och jobbade mycket på takten, försökte lägga honom lite i undertempo då och då för att han ska lära sig tagga ner lite. Sen när det kändes bra i traven tog jag lite galopp i båda varven, han var fin där med. Lite småstark och pigg ibland men när jag satte mig ner och verkligen red ihop honom gick det kalas. Så det gick bra så länge min rygg var med! Travade och galopperade sedan en del till för att Alice skulle kunna ta lite bilder, han jobbade på superbra så länge jag höll koll på allt och gjorde rätt. Joggade sedan av honom i traven och han var superdupermjuk och genomriden, kändes riktigt skönt och han sökte sig lååågt och trampade på fint. Hoppade sedan av, spände upp sadelgjorden och gick en promenad som avskrittning. Gick mest på asfalten så han fick avskrittning på hårt underlag. 

Supernöjd med honom och det känns som vi blivit ett mycket bättre team!
Du är nån annan nu i och för sig

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Vi stod i fönstret bara du och jag

Jag viska det jag vet att du vill ha
Du vill att alla ska se så jag håller kvar
Men när jag bad dig att vänta så var du redan klar
Och du försöker hålla maskenFavoriter

Kan inte sätta ord på varför just dessa bilder är några av mina favoriter men varenda gång jag ser dom känns det lite extra i hjärtat.Poppe 22/4

Här kommer några bilder från dagens ridpass, text och fler bilder kommer imorgon! :))

vädret var kasst och jag orkar inte redigera så noga men de får ni leva med!


Poppe 21/4

Red ut med Alice och Toy till hagbynäs (där jag stod med Dattan innan), blev skritt hela vägen då man måste skritta längst en cykelväg hela vägen dit plus att man måste rida över massa vägar och rida över en bro över e22. Poppe var hur lung och snäll som helst, självklart kollade han runt lite för han aldrig varit där innan men det var inga problem och han skrittade på med öronen spetsade. När vi kom fram dit red vi över en liten bro och ner till de stooora fältet och började jogga dom lite i traven, Poppe var SUPERGLAD när han såg de stora fältet och låg på en del! Joggade lite till på volter sen tog jag galopp i båda varven. Ponnyn var kanonfin och verkligen superlycklig så han låg på lite extra och ville mer än gärna rejsa. Blev några försök till bocksprång och lite småstudsande men som tur var tog jag pelhamet så vi slapp ha dragkamp utan jag kunde bara krama mjukt sen kom han ner lite mer till jorden! :D

Efter ett tag red vi på en grusväg och där travade vi bredvid varandra och Toy och Poppe körde lite travtävling och båda längde finfint på steget! ;) Sen red vi ner till Sjöslättens terränghage och hoppade lite. Poppe var tokglad och studsade fram de sista metrarna till hindrena när jag höll in honom. Han hoppade iaf super och hoppade igenom hela kroppen och överdrev lite lagom på höjden med! Sen red vi hemåt och red över bron på cykelvägen som är högre, har räcke och är längre. Poppe gick över som ingenting och brydde sig inte minsta lilla om det. Vi mötte sedan Nina med bilen och han stod helt stilla och brydde sig inte ett dugg om att stå där och prata lite. Sen red vi hemåt och kom hem med två nöjda ponnier och ryttare efter en 2.5 timmes lång utritt.

Poppe skötte sig bäst och jag hade verkligen inte kunnat vara nöjdare med honom! Sen måste jag även tillägga att många bilister gjorde mig riktigt glad när det saktade in och körde i lagom fart bredvid bilarna, tyvärr fanns även de som sket fullständigt i det och körde på som ingenting men dom skiter vi i.

(kommer lite fler bilder sen när jag får in dom på datan)


Suppan

Bläddrade runt bland alla mina mappar på datorn och kom in på mappen med namnet "Suppan". Gick igenom bild efter bild efter bild och efter ett tag insåg jag att jag satt där och log som ett fån, lyckan spred sig verkligen i hela kroppen och för en sekund kändes det som att det var igår vi var tillsammans. Som det var ett igår vi avslutade vår resa och alla våra underbara minnen. Det kändes som igår samtidigt som det kändes så långt borta, mycket längre än ett år som det varit. 


För många ord - för lite tid

Just nu är det väldigt mycket på gång, nästan lite för mycket om jag ska vara ärlig. Tidsuppfattningen är som borta och dagarna blandas ihop helt och hållet. Lite för mycket att göra och för lite tid samtidigt som det är för lite att göra och för mycket tid. Orkar inte hålla koll på allt och det gör bara saker jobbigare. Psyket är som en berg o dalbana och vissa dagar vet jag knappt ut eller in. Jag försöker bäst jag kan men vissa dagar kan man bara inte räcka till och dessa dagar verkar vara fler än de jag faktiskt räcker till. Men det blir bättre, eller jag hoppas det iaf..

Bloggen har lagts åt sidan nu på senaste tiden och jag har så himla mycket jag vill dela med er. Ridpass där ponnyn nästan varit mer i luften än på marken där han samtidigt gått som en klocka, om hur stor Iris blivit och hur hon får mig att le med hela hjärtat, bilder på dendär storastora hästen som är tokfin, bilder på Poppe där han är så vacker att det nästan inte går att se på honom, citat som är så klockrena att man nästan inte kan sluta läsa dom, dagar som är så tomma men samtidigt så bra, långa promenader som fått mig att må bra för ett litet tag och vänner som är så bra att man önskar att man kunde stanna här för evigt och låtar, låtar som skär i hjärtat och samtidigt läker en nästan helt och hållet. Men just nu mina kära vänner så finns inte tiden, tiden att dela allt detta med er är just nu så liten att jag knappt hinner tänka på att skriva något innan den tiden försvinner, innan något annat måste bli gjort och mina berättelser hinner inte bli nedskrivna här.

Men jag lovar er, jag ska försöka skriva oftare och visa bilder som jag tagit eller bilder från min tumblr, jag lovar.
RhastaPasta♥

Lillpojken och mitt älskade hjärtegull har blivit stor. Större än jag någonsin kunnat ana och vackrare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men min lilla bäbis fanns fortfarande där och när jag kliade honom sådär på huvud som jag alltid gjort när han var liten och min så var det som att han kom ihåg mig. Som vi var tillbaka där vi var för över ett år sen, med honom i min famn var allt som vanligt. Hjärtat mitt hade inte kunnat få ett bättre hem och trots tårarna som började rinna när han åkte hem till Spanien igen är jag nöjd, nöjd att han fått det bästa hem han någonsin kunnat få och att han mår bra. Jag hade inte kunnat vara lyckligare för hans skull och jag ser fram emot tills jag ha mitt hjärta i famnen igen.


le fu

ett litet tips till er alla är att ALDRIG steka fattiga riddare i t-shirt. aldrigaldrigaldrig. Eller visst, vill ni ha ett brännmärke som svider och kliar sönder får ni gärna göra det. men tro mig, ALLA kommer skratta åt dig och kalla dig pussy när du klagar över hur ont det gör för det är så förbannat litet.

och ett kärt fu till alla som kallat mig pussy idag. vänta bara tills ni gör samma feta misstag, då får ni se mitt långfinger och höra vilka pussy's ni är. VÄNTA BARA!!!!!!!

image

Dynamit-Iris

Yes hon är sötare än socker och allt dedär.

feels great when you ignore me.

jag VISSTE att det skulle bli såhär, jag hade så jävla rätt. jag visste att du skulle bry dig mindre än vad du gjorde innan, vilket redan då var på tok för jävla lite. jag sa det till dig och du tog allt som ett jävla skämt. du bryr dig inte längre och snart ger jag fan också upp. allt annat än så jävla viktigare än mig och jag har börjat tröttna på att inte ens räknas längre, på att du aldrig hör av dig, att du aldrig säger vad jag betyder för dig, att du skiter fullständigt i hur allt står till och att inte ha dig här. jag har tröttnat så jävla mycket på dig och alla dina jävla problem med att visa något.

jag skulle vilja skrika men de enda som kommer än tårar. jag skulle vilja skrika på dig och berätta hur jävla dåligt du får mig att må genom allt du inte gör, berätta hur dåligt jag mår och hur jävla värdelös du får mig att känna mig. och det värsta av allt är att jag vet att du fan inte hade brytt dig ifall jag sa allt detta, att de enda du gjort är att undvika mig för att du inte klarar av känslor och du ser aldrig att du gjort något fel utan du hade skyllt allt på mig, som alltid.
GRATTIS GRATULERAR OCH HA DEN ÄRAN

ETT MEGAGIGANTISKTSUPERDUPERJÄTTESTORT GRATTIS TILL ELWIIIIIRAAAA!!!!!!!! Grym människa med ascool stil och humor. Grym blogg och tumblr med!! (några av de få jag faktiskt följer ordentligt och tycker det är värt att läsa/kolla på!)

GRATTISGRATTISGRATTIS :D<3
PARTY

up, up and away.

Kid Cudi – Up Up & Away

Nu har jag bytt om, fixat mig lite och ska alldeles strax dra ner till bastun och chilla med brasa och lite gutt folk. Lär komma hem rätt sent och imorgon drar jag iväg till rockneby. Sjukt bra början på lovet (fast jag har typ haft som lov innan hehe..)Fuck this shit

Försöker kolla på CM s4 men VLC VÄGRAR fungera, har testat allt men skivan läses inte in. Snart tänker jag slå ut tänderna på VLC sen dra av mitt hår i ren frustration. Och ja, jag vill skriva allt i cl men jag är fortfarande i stadiet där jag kan behärska mig.

edit; efter 20 försök och en miljon skrik i kudden fungerar det. och nej, jag är inte glad för det funkar, är fortfarande förbannad för det inte fungerade direkt.
Criminal minds, sängliggande, brasor och lite promenader

Torsdag: Hemma igen. Sov länge, kollade på serier och lyssnade på musik.

Fredag: Hade möte med skolsystern vid 08:30. Prata i 1,5 timme och rektorn och kuratorn var med en kort tid under den tiden. Var skönt att prata om allt som jag hållt inne så jävla länge och var skönt att berätta allt för någon som försöker förstå och bryr sig. Någon som faktiskt vill att allt ska lösa sig och verkligen försöker göra allt bättre. Efter så gick jag lite till vår studiehall och träffade en del av min klass som jag inte träffat på alldeles för länge, fick kramar som jag saknat och fick se dom igen. Pratade sedan med Maha och de i klassen som var där och berättade läget och vad som kommer göras. Berättade att jag kanske kommer tillbaka om ett par dagar eller kanske om väldigt många fler, att jag inte vet. Var skönt att få ut det så de förstår lite mer, för de är mina vänner. Åkte hem, pratade med mamma, sov lite för det blev för mycket efter att ha pratat så mycket. Hjälpte sedan till att städa av lite och fixet för Wilmas kalas. Hjälpte sedan till på hennes kalas och jag var mycket omtyckt! :D Följde sedan en av hennes vänner hem sen gick jag en promenad och träffade på Johanna, Per och Fia som satt nere och hade en fin eld vid havet. Pratade ett tag och hade det otroligt fint. CM med mamma på kvällen som alltid.

Lördag: Sov lite för länge, kollade på CM med mamma i princip hela dagen. Sen gick jag ner till havet igen och där var Edi, Mahra och sen kom Per efter ett tag, fint snack med goa killar. Gick sedan hem och kollade på lite CM, var sedan ute ochsnackade i telefon sammanlagt cirkus 2 timmar. Värt men det gjorde mig bara mer tankspridd.. Kollade på lite mer CM och gick sedan och la mig.

Söndag: Vaknade, tog en dusch, satte mig vid datorn och tumblr. Mötte sedan upp Per och Mahra sen hängde vi lite i kanske 3 timmar? Snackade massor, käkade pommes, busade och sedan drog sig jag och Per till KU. Vi gjorde marsinpansaker till påsken. Rätt skoj och jag köttade(eller inte)!  Sedan satt Tommy, Samuel, Johannas och Julle och spelade fifa. Jag gick och köpte kebabrulle som jag och Per delade på. Sen kom Linnis och vi tog sällskap hem. Kollade sedan lite CM och andra serier innan jag gick och la mig.

Måndag: Försökte gå till skolan men det gick inte, låg i sängen hela förmiddagen. Flyttade sedan ner till soffan där jag låg hela eftermiddagen innan jag åkte iväg till farmor en kortis och hämtade 4 boxar med CM för vi hade inte köpt de andra. Snackade lite om Malmö och annat, som alltid.. Hehe. Kollade sedan CM med mamsen hela kvällen tills sent in på kvällen.

Tisdag: Försökte gå till skolan men bara tanken att resa sig ur sängen fick mig att få ångest, låg istället kvar väldigt länge och tänkte. Försökte gå till skolan men insåg sedan att det var lönlöst. Gick istället ner till soffan och kollade på lite tv, gjorde lunch och väntade på att mamma skulle komma hem så vi kunde kolla på CM. När hon kom hem kollade vi på lite avsnitt, sen var det hockey-time för Stefan så jag gick ut på en promenad med Alice. Pratade lite och massor av olika saker och så, kom sedan hem kanske en timme senare och då fortsatte jag och mamma att kolla på CM. Har sedan suttit vid datorn ett par timmar nu och ska alldeles strax krypa till kojs.

.

Försöker förbereda mig menalt för det värsta, som att få höra "det finns inget jag kan göra". Att veta att det kommer bli värre och att det kommer bli mer smärtsamt. Fan, orkar inte ens tänka tanken att det kanske inte finns något att göra, att det kommer bli värre direkt eller sakta men säkert. Jag vet dock att hur mycket jag än kommer förbereda mig på det värsta kommer det kännas som en käftsmäll med spikklubba. Det kommer aldrig kännas okej och jag får en klump i magen och halsen bara jag tänker på det värsta.RSS 2.0