kalmar-familjen

kom till malmö lite efter halv sju och då mötte finaste linn upp mig. vi käkade lite på subway på vägen hem och sen promenerade vi snabbt hem för hon skulle fixa sig för att gå ut så nu sitter jag här själv med underbar musik. kan verkligen inte sätta ord på hur skönt det var att träffa en från kalmar-familjen.

pratade med min extrapappa stefan innan lunch idag och när vi la på var jag helt tårögd och det var väääldigt nära att jag skulle börja storböla. saknar dom så jävla mycket, ingen är lika bra som dom är. menar absolut inte att jag inte trivs där jag bor nu för det gör jag, huset är helt superfint, jag får gå den utbildningen jag vill och jag bor hos en helt underbar familj men jag saknar fortfarande min familj och min katt som fan.. behöver jag ens nämna att jag toklängtar tills november då jag troligtvis kommer vara där i tre veckor?

nu sitter jag självklart och bölar som ett fån efter att ha pratat med mamma. min familj är bäst, punkt slut. nu måste jag försöka tänka på annat innan jag gråter ihjäl mig..



Do not pity the dead, Harry. Pity the living. Above all, pity those who live without love.


story of my life typ...


trött apa

åkte till skolan igår vilket jag ångrar rätt hårt idag. kände mig lite yr hela dagen men trodde det berodde på att jag sovit lite, varit stressad och käkat dåligt så jag ignorerade det vilket var väldigt dumt. tänkte åka hem tidigt men fick skippa det och vänta tills det svalnade för hade jag cyklat i värmen hade jag svimmat. när det väl började bli svalt så cyklade jag hem och fick stanna halvvägs för allt började snurra. kom hem och bytte direkt om till myskläder och drack massor av  vatten och sedan la jag mig och kollade på film tills jag somnade. direkt när jag försökte resa mig så blev jag helt yr vilket var riktigt läskigt.

stannade hemma från skolan idag för jag mådde likadant imorse och har haft feber sedan igårkväll men nu tror jag att det börjar avta. hoppas det iaf så jag kan åka till skolan imorgon, men känns det inte bra stannar jag hemma och frisknar till och åker kanske till pappa på kvällen. ska bli så oerhört skönt att träffa mina två helsyskon, saknar dom så oerhört mycket!

nu ska jag fortsätta med mitt PLL-tittande sedan ska jag försöka få i mig lite yoghurt.
(och jaaa det är nu ni ska komma och säga "åhh majja det är så synd om dig")

Sjukling

Sommaren börjar verkligen gå över till höst, jag har sovit lite och stressat som fasen på senaste så har ju självklart lyckats bli sjuk. Som alice sa en gång "du är ju alltid sjuk", och yes, ungefär så. Är iaf sjuk oftare än de flesta andra vilket suger! Dagen har jag spenderat hemma i sängen med serier, filmer, te, halstabletter och musik bara för att vila upp mig. Mår helt okej nu men det är inte hundra så ska alldeles strax klä mig varmt och sedan ta en promenad runt i bokskogarna eller i hjortreservatet. Lite frisk luft och fantastisk natur brukar funka bra! :)

Till helgen åker jag till Malmö igen för min storasyster är där då och kanske min bror. Ska bli sjukt skönt att träffa dom igen och få lite hemmakänsla igen. Saknar mina vänner och min familj som bara den även fast det är så sjukt skönt att bo här nu. Sen ska jag även försöka att inte glömma kameran igen, har lovat mamma bilder på hästisen också så det måste fixas! :)

Men nu ska jag försöka väcka min fot så jag kan komma iväg innan det hinner bli mörkt.


sömnlös natt?

sov sjukt dåligt igår natt och lär inte kunna somna snart heller.. så sjuuukt mycket tankar i huvudet om diverse saker. trots att jag trivs superbra så är en flytt på 30 mil rätt jobbig. man hamnar så långt bort från sitt förra liv, visst, till viss del är det skönt att ha kommit bort från kalmar då jag verkligen vantrivdes i staden. men jag saknar de jag hade där, finaste killen, vännerna och mest av allt min familj. familjen och vännerna finns kvar men förhållanden är svårt i samma stad och 30 mil ifrån varandra gör inte precis saker lättare. orkar inte förlora honom men vad ska jag göra? jag tänker inte packa allt igen och flytta tillbaka bara för det trots att jag just nu bara vill åka hem för att försäkra mig om att jag inte förlorar honom..

ska sluta grubbla så mycket nu och försöka somna så jag orkar upp imorgon, ska prova hästar imorgon på morgonen och vill gärna inte vara som en zombie när klockan ringer vid 06:30...


Lexza 25/8

Red i pdn, kan inga vägar här runt och jag vill inte rida ut själv det första jag gör på henne. Skrittade fram på långa tyglar mellan 5-10 min sen kortade jag dom lite för att få ett lättlätt stöd och då började jag att göra volter och sedan när hon mjukats upp lite till så gjorde jag massa serpentiner. Började med några stora men minskade de sedan så jag kunde göra många fler, la sedan in halter på medellinjen och efter det la jag in volter i alla rundningar. Efter kanske tio minuter med massa sånt mjukgörande så började jag jogga henne lite i traven, helt kravlöst ett par varv i båda varven för att få henne riktigt varm och sedan kortade jag tyglarna lite till och la mer stöd med benen. Började sedan med serpentiner och gjorde samma princip som i skritten för att mjukgöra yttligare. Sedan gick jag in på de stora volterna och körde mycket övergångar och väääldigt många varvbyten.

Fick rida på samma sätt som igår och pilla lätt på yttersidan så hon inte biter sig fast och blir stark, i skritten är hon med på noterna helt och suger fint tag i bettet och tar ett fint stöd, bara i traven och galoppen man måste hålla riktigt mycket koll så hon inte försöker ta bettet helt och bli stum i munnen.

Efter jag travat ett tag och hon lyssnade bra på mig och höll en fin takt så började jag galoppera, red först på spåret och stog upp lite lätt för att hon skulle få galoppera igång lite i båda varven. Sedan började jag med lite voltarbete blandat med att rida på spåret. Kortade och längde galoppen hela tiden och jobbade som bara den för att få henne att inte försöka lägga sig på bettet och bara bli stark. Efter ett tag var hon fin i båda varven och då gick jag över till traven igen, kollade så hon fortfarande var med på noterna där sen joggade jag av henne lång och låg i traven för att sedan skritta av ett bra tag.

Låter som jag red suuuperlänge men det gjorde jag verkligen inte, alla pass med henne har varit korta denna veckan, avslutar när det känns bra nu i början sen när jag hittat fler knappar kan jag börja pressa henne mer! :) Detta blev dock lite mer intensivt än de andra men det var inget superjobbigt utan mest bara lösgörande!

Får bli en bild på Poppe för jag har bara bilder på Lexza i telefonen.

Skola, Lexza, Bob Hund & VED

Igår gick jag först i skolan tills kanske halv tre? sedan åkte jag hem runt tre-fyra någon gång. Då gick jag in direkt och bytte om för att sedan hämta Lexza i hagen. Red sedan lite i pdn, skrittade fram rätt länge och överböjde henne lite, körde skänkelvikningar och många halter. Började sedan jogga henne lite i traven i båda varven så hon skulle bli varm, hon fick gå lång och i början och när hon väl var varm började jag med lösgörande arbete. Mycket ställning i båda varven, skänkelvikningar, öppna, sluta, mycket volter och mycke övergångar för att få henne mer vaken. Sedan tog jag galopp när hon gick bra riktigt i traven och sen blev det en del galopparbete efter det. Hon har väldigt fin galopp men är lite stark så fick sitta ner som bara den och försöka vara väääldigt lätt i munnen, fick rida med rätt öppen hand och pilla lite lätt så hon inte skulle bita sig fast. Efter ett tag släppte det i båda varven och hon gick väldigt fint. Då travade jag av henne lång och låg igen och skrittade sedan av rätt länge! 

Efter jag ridit klart fixade jag henne snabbt och släppte ut henne och sedan duschade jag, klädde på mig, fixade mig och sen åkte jag in till malmö för att möta upp pappa, Titti och Iris. Vi käkade lite på festivalen sen gick Titti och Irisen hem och pappsen och jag gick och kollade på Bob Hund. Var bara en timme vilket var väldigt trist men var nöjd iaf för dom är grymma live! Efter dom spelat klart fick vi vidare och kollade lite på VED, var faktiskt riktigt bra men vi stannade inte så länge för pappa skulle ut så vi tog tåget till trianglen och drog till Möllan där vi mötte upp några andra. Sen satt jag med på uteserveringen ett tag innan jag gick hem och sov.

Vaknade rätt tidigt imorse och då käkade vi frukost, gick en runda på trianglen sen åkte jag hem till Svedala. Har käkat lunch, fixat vatten till hästarna och ska alldeles strax ut och rida. Malin skulle egentligen fotat men hon orkar nog inte så ni får bilder någon annan gång. 



homophobia


Lexa, dusch, lunch & skola

Gick upp rätt tidigt och käkade frukost sedan gick jag ut för att rida Lexa lite på banan, joggade lite i alla gångarter sen kände jag lite på henne hur hon var att rida ordentligt. Hon var fin och inte så stor att rida som man tror med tanke på storleken. Hon var väldigt pigg och glad idag med så det var skoj! Sen efter ridpasset så tog jag ut henne till hagen igen och gav dom lite äpplen innan jag gick in och duschade. Sen gjorde jag lite lunch och har precis käkat klart. Ska alldeles strax byta om till andra kläder och fixa mig lite fort sen ska jag cykla iväg till skolan. Börjar inte förrän 14:00 så har inte bråttom alls utan cyklar bara när jag är klar för att hänga med Malin innan :)


Igår red jag två hästar igen, samma sto som dagen innan fast vi joggade lite i alla gångarter ist. Hon var rätt fin men lite spänd och blev då lite trippig. Men hon slappnade av sen efter ett litet tag och då gick det mycket bättre, sen skrittade vi av ute. Efter henne så red jag en travare, longerade innan sedan skrittade och travade vi lite. Hon var faktiskt väldigt fin och mjuk i munnen och verkligen helt orörd och oförstörd, precis det som jag älskar med travare!!

Nu ska jag faktiskt fixa mig så jag kommer iväg någon gång.

Inflyttad och stalldag

Inflyttningen igår gick kalasbra, packade upp nästan allt igår och sedan var det nästan direkt i säng. Somnade och sov riktigt gott och vaknade sedan helt utvilad vid 08:00 i morse. Då fixade jag frukost och käkade den till lite morgonnyheter, sedan bytte jag om och gick iväg till skolan. Eller ja, gick inte till skolan för att gå i skolan utan för att hänga med Malin i stallet. Red två hästar, ett brunt mellanstort sto som var rätt trevlig, blev bara skritt på henne så kunde inte känna av så mycket. Sedan fick jag rida en rätt stor och långbent fuxvalack, har för mig att han var 8 år och guuuud så fin och mysig han var. riktigt underbar från marken och även fast jag bara joggade honom lite i det svala ridhuset så kärade jag ner mig lite. Riktigtriktigt mjuk i munnen och lyssnade kalasbra på sätet och skänklarna. Sen hade han rätt flashigt steg och var rätt framåt, de enda negativa är väl det att han är mest dressyrhäst och det är ju inte riktigt det jag brinner för tyvärr :/

Sedan gick jag de långa 4 kilometrarna hem och hoppade nästan direkt in i duschen. Sedan hoppade jag i myskläder, käkade lite och har pratat i telefon med finaste, mamma, wilmis och smsuppdaterat pappsen om att hans dotter lever och har det bra. Sedan har jag surfat lite och pratat med en del vänner som är kvar i kalmar över internet. 

Stormtrivs verkligen här och tror bara det kommer bli bättre desto längre jag bor här. Saknar inte Kalmar alls än så länge men det kanske kommer senare när jag insett att jag faktiskt flyttat 30 mil därifrån. Aja, nu laddade mitt PLL avsnitt precis klart så jag ska kika på det och sova direkt efter för nu är jag riktigtriktigt trött!!


Hårfärgning

Kom till lägenheten för kanske en och en halv timme sedan och har fixat med katternas käk och vatten, letat efter hårfärg, slängt i hårfärg och plockat ihop de som ska med tillbaka till lotten. Ska dit efter jag duschat ur hårfärgen för att käka och fika sedan flyttar jag till Svedala i em/kväll. Ska förbi stallet en snabbis innan så Titti får se och ska hälsa på Malin om hon är där. Sen kör de mig till huset och dumpar av mig. ;) Då ska jag börja packa upp allt och sedan ta det lungt med en film framåt kvällen. Imorgon ska jag fortsätta packa upp och sedan umgås med Malin, kanske genomsöka lilla Svedala? x)

Nu ska jag alldeles strax skölja ur hårfärgen och sedan dra mig mot lotten igen. Vi hörs och nästa gång kanske jag uppdaterar er med bilder på huset, stallet och skolan? :D


malmö

Fjorton minuter över nio satte vi oss i bilen mot Malmö. Kom fram lite innan ett då man hamnade bakom VÄLDIGT sega fordon de sista 15 milen.. Sedan tog vi en bensträckarpaus för man blir så stel av att sitta stilla i en bil. När vi kom fram stog thaimat på schemat och sedan blev det lite mys i parken och Irisen badade, promenerade och kollade på känguru's. Efter det åkte vi hem, fixade lite småsaker sen bar det av till mitt nya hem i Svedala. Älskar gården lika mycket (om inte mer) som när jag såg den första gången! Huset är superfint, stallet är riktigt läckert och utsikten är verkligen att döda för!!! Skrev lite kontrakt och packade in alla saker och sen åkte vi förbi finaste anläggningen och avgudade ridhuset för fjärde gången.

Sedan åkte vi en runda förbi ett fint gammalt slott och igenom underbara bokskogar och sedan vidare hem. Lekte med Irisen när jag kom hem, duschade när hon skulle sova och nu har jag försökt svara på viktiga mail och sms! Nu ska jag alldeles strax sova för jag sov kanske två timmar igår och har stressat som bara den i morse. Imorgon blir det häng på lotten och kanske sova där om jag inte åker tillbaka till lägenheten i stan istället. Flyttar inte till huset i Svedala förrän på lördag och då ska jag försöka ta lite bilder på huset, stallet, hästarna och omgivningen! :)

Nu måste jag verkligen krypa i säng för jag vet att Irpan kommer vakna tidigt imorgon och vilja leka!

8 timmar

är cirkus åtta timmar tills jag åker om allt går rätt till. är otroligt nervös, spänd, glad och samtidigt lite ledsen. har gått igenom mitt rum och tagit fram det som ska packas ner och ställt undan det som ska ut i förrådet tills vidare, är rätt jobbigt att packa ner hela sitt liv i väskor och flyttlådor.. just nu plockar jag ner min fina fotovägg som ska med, ska även be min bror att skriva ut och ta med fler bilder när han kommer ner och hälsar på nästa vecka. 

började denna dag med att gå upp och börja packa och fixa direkt, sedan gjorde jag en snabb lunch till mig och mamsen innan vi blev upphämtade av stefan och köpte viktiga saker. blev saker som smink, mat, förvaringslådor, matlådor, mat, film och lite annat viktigt. liksom det sistasista innan jag drar. sedan blev det lite mer tvättning och sedan drog jag ut till mina fina vänner. fem vänner jag kommer sakna så stööööört mycket, känt två av dom sedan dagis och de andra tre sedan femman, vilket är lääänge. efter det drog jag hem och käkade, sedan filmmys med finaste mammsen och sedan mer packning. nu ska jag ut i förrådet och hämta några schabrak och lindor sen ska jag gå en sista runda ner till mitt hav innan jag åker. vet att jag inte kommer kunna sova inatt annars.

http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

29 timmar kvar

Bloc Party – Banquet - grym låt.

ungefär 29 timmar kvar tills jag flyttar. det beror helt på om jag åker vid 09:00 eller tidigare/senare. men ska försöka sätta mig i bilen vid 09:00 så man kommer fram i lagom tid och hinner landa lite hemma hos pappsen i Malmö innan jag behöver åka till Svedala för att skriva kontrakt på boendet. flyttar inte in förrän till helgen för jag vill landa ett par dagar innan hos pappa och hänga lite med Irpan.

har en hel del kvar att göra men går väl upp relativt tidigt imorgon (idag) och börjar tvätta direkt och sedan packar det sista så snabbt som möjligt för sedan börjar packningen av mitt rum. alltså det som får stanna här tills vidare och inte ska med till Svedala direkt eller alls. har väl nästan hälften kvar så det är en hel del att fixa imorgon. sedan på kvällen är det filmmys med familjen och försöka komma i säng vid bättre tid än den senaste tiden så jag orkar en tidig bilfärd på 3-4 timmar.

men nu ska jag godnattmysa med mina sötaste kattungar och sedan måste jag sova om jag ska orka den stressiga morgondagen!

Förstörd dygnsrytm

Igår stod det tvätt på schemat ännu en gång fast denna gången tvättades lindor, schabrak och boots. Tar med mig typ fem-sex schabrak sen får det räcka, vill jag ta med fler så gör jag det nästa gång jag åker hem. Fyra set med lindor åker också med så det blir kalas. Efter jag tvättat så hjälpte Alice mig att linda ihop lindorna och reda ut dom från den stora knuten. Sen myste vi med kattungarna, åt, kollade på film och sedan följde jag henne hem. Sen när jag kom hem fortsatte jag packa långt in på natten som den senaste veckan... Är väl ungefär halvvägs klar och jag måste lägga på ett kol nu...

Ikväll ska jag iaf vara med Carro, aplänge sedan sist och jag måste verkligen träffa henne innnan jag drar. Men innan dess måste jag redigera bilderna på kattungarna, maila dom, duscha, slänga i en maskin tvätt, käka och ringa ett par samtal så jag har lite bråttom nu och måste börja direkt! :)

en kass men urgullig bild på Karl som heeemskt gärna vill pussa på kameran.


trettio mil

jag som varit iskall, tagit allt lugnt och inte varit alls nervös börjar få ett nervsammanbrott. magen gör ont, illamåendet kommer smygandes fram och andningen blir snabbare och nästan hysterisk. trettio mil från staden där jag föddes, där jag växte upp och har gjort alla galna saker. trettio mil från staden där jag har min familj och mina vänner. trettio mil från staden jag egentligen hatar och jag är nervös och börjar få kalla fötter. men jag vet helt säkert att på onsdag 09:00 kommer jag sätta mig i den fullpackade bilen och jag kommer lämna denna staden bakom mig.

tror inte jag riktigt insett att jag faktiskt ska åka, att jag flyttar så långt och att hemma inte längre kommer vara hemma. jag lär inte komma tillbaka hit och det känns bra samtidigt som det är hemskt. snälla, kan mitt hjärta inte sluta vara så delat och vara med på mina planer istället?


let's be weird together

jag är kär. sådär kär att det pirrar i magen när jag kollar djupt in i hans ögon. det känns bra, jag känner mig trygg och han får mig att må så himla bra. han är äkta och han har inte bara sett den sidan som jag visar utåt utan lite av den andra med, han har sett mer än många av mina vänner har och han är kvar. han säger fina saker som får mig att le som ett fån och bli så himla lycklig. trots det alla säger så litar jag på honom och han gör mig lycklig.


en smockfull väska senare.

istället för att packa, tvätta och städa så gick jag med linn och tanch till bussen. på vägen hem mötte jag adam och kritan så jag var med dom i cirkus två timmar. när jag kom hem pratade jag musik med stefan i nästan en timme. sedan gick jag upp med all tvätt och började vika och packa. vek allt så litet som möjligt, packade ned det perfekt så inget utrymme gick till spillo och det slutade med att en rätt så stor resväska blev smockfull och jag är inte ens klar.. imorgon ska ännu mer tvättas och sorteras sen ska ännu mer kläder packas ner och jackor osv ska också ner. packade även skor idag, och jag tror det bara blev sju par + de jag ska ha på mig när jag åker. och sen packades självklart det som köptes idag(igår?)!

som ni förstår är det en del att fixa innan jag flyttar och jag sitter uppe sent in på natten och går upp rätt tidigt på morgonen för att hinna med allt.. men nu ska jag iaf kika på ett avsnitt av the walking dead medan jag skriver upp resten som ska packas! imorgon tänker jag ta en liten sovmorgon för att samla krafterna inför en hel tvätt och packningsdag...


samma nätter väntar alla

Markus Krunegård – Samma nätter väntar alla

lång slutartid en sen kväll vid mitt underbara hav.

Shopping

Idag har jag(mamma) köpt sjuuuuuuukt mycket saker! och neeeeej, jag tänker inte ta bilder på sakerna för jag är lat, det är nästan bara tråkiga saker men väääldigt nödvändiga och det är för mycket saker för att jag skulle orka! Det är skor, hygienartiklar, tvättsaker, regnjacka, skor, hårsaker, duschsaker, enormt mycket skolmaterial(block, pärmar, pennor, post'itlappar, tippexpennor och typ en miljon saker av allt), hänglås och sen har jag säkert glömt hälften av det som köptes. Och det värsta av allt är att allt som behövs är inte köpt än... 

Har även tvättat sjukt mycket och packat en del, men har tvätt kvar att tvätta och alla kläder kvar att packa ner. Sen ska hela mitt rum rensas ut så mamma och Stefan kan ta det. Kan ni förstå att jag är trött och stressad?! Imorgon börjar jag iaf så smått med att packa mina kläder och jag får förhoppningsvis hjälp av Alice! Hon är inte lika lat som jag och känner jag mig själv rätt så kommer det annars sluta med att jag ligger i en hög av kläder och gnäller (yeees, det har hänt innan....).

Nu ska jag iaf fortsätta packa lite och vika all tvätt som tvättats idag + slänga i en ny maskin tvätt. Vi hörs någon gång kära vänner, kommer vara väääldigt stressad dessa dagarna innan jag flyttar då jag har en miljon saker planerat med olika vänner och jag flyttar 09:00 på onsdag morgon!

en bild jag tog från mitt fönster för några nätter sedan, kommer sakna det.. 


3 månader

om precis tre månader är det tre år sedan mormor somnade in. tre år som känns som bara ett dygn och miljoner år på samma gång. tre år som har gått otroligt fort och otroligt långsamt. tre år utan min bästa vän, tre år utan min andra mamma och tre år utan den personen som kunde få precis allt att bli bra igen. tre år utav sån otrolig saknad och hemska skuldkänslor. jag kan fortfarande inte förstå att hon inte finns mer att hon inte är hemma i huset som var mitt andra hem. att hon inte ringer dagligen och frågar hur allt är. att hon inte finns där med sina stöttande ord. jag kan verkligen inte inse det och jag vill knappt det heller.

jag saknar henne hur mycket som helst och det kommer jag alltid göra och jag kommer fortsätta älska henne utav hela mitt hjärta hur många år det än går..



Shopping med farmor, mys med finaste & promenad med bästa vännen

Igår så cyklade jag till farmor i världens motvind, sedan cyklade vi vidare till hööks. På hööks köpte jag lite saker som jag är tvungen att ha innan jag flyttar. Efter det gick vi en runda på maxi och arge kaj's där jag köpte en dricka och en grå pikétröja . Efter det cyklade vi hem till farmor och käkade lite och pratade massor, sedan planerade vi lite vilken tid vi skulle åka på onsdag för det är hon som kör ner mig och alla mina saker.

Sen när farmor och jag var klara så cyklade jag vidare till myspojken och vi såg först en av mina favvisfilmer, 21 jump street och sen myste vi massor och lyssnade på min tokbra musik och hans dåliga ;) Sen pratade vi massor innan jag cyklade hem runt elva då han skulle ut och jag skulle möta Alice. 

Cyklade hem rätt fort och mötte Alice på våran vanliga plats, sedan satte vi oss på en bänk och pratade MASSOR. Fick välla ur mig allt och hon lyssnade, sa bra råd och bara fanns där. Har verkligen saknat att ha henne så nära.. Vi var ute tills halv två på natten och när jag kom hem packade jag upp sakerna jag köpt och städade av lite snabbt. Sedan hann jag precis starta ett avsnitt av Hart of Dixie innan Johan ringde så då cyklade jag och mötte dom då de var på väg hem från KM. Sedan kom jag hem, kollade klart på mitt avsnitt och somnade sedan stenhårt. 

Detta(+ ett brunt dressyrspö) köpte jag på hööks, har lite saker kvar att köpa men de tar vi i Malmö ist för mina storlekar fanns inte här i Kalmar.

Blå ridväst

Svarta sporremmar med blingbling
Blåa juniorsporrar
Blå Lami-cell transformer hjälm

how good?


I belong with you, you belong with me


Hart of Dixie

Jag har börjat kolla på serien Har of Dixie och bara igår lyckades jag se 10 avsnitt... hehehehhh..... (ja, jag har faktiskt ett liv....). Men ja, alla borde se den för den är rolig och bra, och när jag säger så menar jag typ.. NU! Så bra är den. Och nu har mitt avsnitt laddat klart så jag avslutar med att ge er en bra låt(med ett band som jag ska se live, wohohoooooooooo) och lite bilder från serien! 

Icona Pop – I Love It


We used to look at the stars and confess our dreams Hold each other to the morning light

http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

kvällspromenad

ska ut på en liten kvällspromenad alldeles strax! superhög och galet bra musik i lurarna så jag kan rensa tankarna lite. lär sluta med att jag sätter mig vid havet och njuter av hur vackert det faktiskt är. ska se om jag hittar kameraväskan med de andra objektivet för isf kanske jag tar lite bilder! 


ändrade nattplaner

blev inget mys med mina sk vänner. vilket iof var skönt för de var helt underbart att sitta nere vid havet och bara chilla. dock var det inte värt det men de orkar jag inte ta. är på sjukt dåligt humör pga en viss person men de orkar jag inte ens ta upp utan skiter totalt i det och försöker göra humöret bra med fantastisk musik och ett nytt true blood. vilket brukar hjälpa!

idag ska jag faktiskt inte göra ett skit. tänker försöka vila upp mig och hoppas på att förkylningen släpper, så serier och filmer och kanske spela med johis och nils står på schemat. sen ska jag försöka börja tvätta men har ingen lust alls med det just nu, men men... Ne, nu har mitt true blood avsnitt laddat klart så nu ska jag njuta av det!


Run fast for your mother run fast for your father Run for your children for your sisters and brothers Leave all your love and your longing behind you Can't carry it with you if you want to survive

Galna ungdomar och deras galna idéer. Idag kom jag och tre av mina fina vänner på en jättesmart (och med jättesmart så menar jag inte jättesmart utan en såndär idé som gör att man förstör dygnsrytmen ännu mer än man redan gjort under sommaren.) och väldigt mysig idé som består av att vi ska göra kaffe, ta med oss fika och sätta oss nere vid havet och kolla på soluppgången och busa. Så kalasfint så de finns inte, men som nämnt ovan så är det rätt osmart med tanke på att jag flyttar snart och borde försöka ställa tillbaka dygnet istället för att förstöra det ännu mer. Iof är det totalvärt eftersom att de lär bli en väldigt mysig morgon och YOLO!

Åh, haha, orkar inte med mig själv............. Hatar uttrycket YOLO för er som inte visste det, hehehhh..... iaf när man anväder det fel.. Som typ "i just made pancakes, YOLO." FUCKYOUFUCKYOU ÄVMAKLCMKLA. Nejnejneeeej jag överreagerar inte.. Heheh, helt från ämnet nu men så går det när jag är väääldigt trött pga all stress... På tal om stress så kan jag bara berätta att tiden innan jag flyttar kommer vara helvetiskt stressig! Har redan skrivit de jag måste göra och har insett att det är ungefär hundra saker till som ska hinnas göra. Och jag, jag som tyckte jag planerat så hiiiiiimla bra insåg att tiden finns inte till allt. "Hej, jag heter majja och jag kommer sova cirkus fyra timmar varje natt tills jag flyttar, woho!". Ne nu tänker jag runda av här innan jag går ännu mer från de ämnet jag började med.. heheh..

Avslutar som nästan alltid med massa bilder från min tumblr - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

(och yeees, massa uppdatering de senaste dagarna men har börjat få tillbaka suget för att skriva och då får ni stå ut med massa inlägg, meningslösa för er kanske men älskar att skriva så ni får stå ut! ;))

ta mina kläder, tack

just nu orkar jag inte med mina kläder mer. orkar inte att jag måste tvätta i princip hela min garderob för jag fick rycket och drog ut alla kläder på golvet och blandade med smutstvätt för jag skulle sortera allt och sedan tvätta de jag skulle ha kvar och sedan packa det som skulle med till Svedala. insåg sedan att jag rensade den för ett tag sen så allt passar och är skönt eller bara väldigt snyggt. tror inte ni förstår hur korkad jag känner mig just nu som har insett att jag faktiskt måste tvätta precis allt nu och tro mig, det är MYCKET kläder. så morgondagen kommer spenderas med att tvätta massa kläder, vika det, stryka och tvätta schabrak.

nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv sen ska jag dra ut med mina grabbar!
ni får två bilder till på min finaste katt, bara för hon är toksöt!

Bästa vän♥

together forever, never apart. maybe in distance but never in heart.

Tio år tillsammans och jag kan utan att tveka säga att denna katt är min bästa vän. Helt ärligt talat så bryr jag mig inte hur "forever alone" de låter för det är så. Denna katt är den bästa och mest fantastiska katt som existerat och bättre vän får man faktiskt leta efter. Sekunden jag kommer innnanför dörren mjauar hon som en tok och slutar inte förrän jag tar upp henne i famnen och gosar med henne och efter det följer hon mig runt i huset som en svans. Hon har varit min vän sen dagen jag fick henne och bara tanken på att vara utan henne så länge nu när jag flyttar är jobbig. Vet faktiskt inte hur jag ska klara mig utan min finaste vän och speciellt inte nu när allt blir sämre och hon blir sjukare..


Kattungemys

Har kanske glömt att berätta att jag har tre stycken små gosetosar på mitt rum just nu! Geisha, Cream och lilla Karl. Sockersöta och otroligt mysiga är mina gosetosar♥


Packlistor

Trots det fina vädret sitter jag inne och skriver packlistor. Flyttar nästa eller nästnästa vecka och jag känner att jag måste reda ut  vad som ska med till Svedala, vad som ska packas ut i förrådet här i Kalmar och vad som måste köpas. Känns snart som jag skrivit en miljon packlistor och då har jag bara gjort ridklädeslistan... Fruktar lite att gå igeom min SMOCKFULLA stora dubbelgarderob för att kunna se vad som ska med som vardagskläder.

Tiden innan jag ska flytta lär vara rätt stressad. Ska hinna träffa vänner, köpa massa saker, packa, skriva kontrakt, träffa finaste pojken, åka till farmor, åka till Hööks, gå på stan, bli frisk, sola och bada. Har säkerligen glömt minst tio saker som måste göras innan men orkar inte tänka nu. Men nu ska jag fortsätta skriva otroligt tråkiga packlistor som aldrig tar slut och sedan ska jag redigera bilder på finaste Blossa från när vi var ute i solen och busade!

Min finaste bästa vän♥


you are part of me

When all is said and done, you are part of me. That’s the way it was meant to be. We are brought together for a reason, everything happens for a reason. I believe the reason that you and me were brought together was because we complete one another. We fill in each other’s missing spots with love. And if someday God decides to tear us apart, I trust that there is a reason.


Ändrade planer

Kände mig på tok för sliten i torsdags så jag ställde in jobbet. Hostan har inte gett upp och vid ansträngning så blir den tio gånger värre plus att halsmandlarna fortfarande är alldeles för svullna för normalt.. Istället har jag vilat upp mig och varit med vänner. I torsdags var det fest men jag var bara där ett kortkort tag för jag kände mig verkligen inte 100 och av egen erfarenhet så vet jag att det inte är smart att festa då för det blir bara värre.. (iaf för mig och mitt känsliga imunförsvar...). Och igår(fredag) blev det mest slapp i soffan på fm och isglassätande. Halsen var öm som bara den och det kändes som tusen knivar drogs upp och ned heeeela tiden.... Så isglass efter isglass efter isglass var lösningen på problemet!

Efter ett tag kände jag mig lite piggare så jag åkte och matade några familjevänners djur och sedan drog jag mig mot bullhållplatsen och mötte upp min finaste bästa vän! Sen drog vi förbi honom och sedan mötte vi upp några andra och tog sedan en promenad. Kom hem rätt tidigt och från då tills för cirkus 1-2 timmar sen har jag kollat på CM med mamsen. Nu borde jag sova men sötaste kattungarna höll mig uppe så det gick liksom inte och nu är jag pigg. Ska lyssna på lite mer musik och sedan försöka krypa i säng! Ska även försöka fota lite nya bilder på bebisarna så ni får se hur söta de är!!! :)

Bild på lillfavvisen Karl som Alice tog i onsdags!

the arms of the ocean are carrying me


The Dark


Brömsebro

I helgen blir det tre-dagars jobb i Brömsebro, står stalljobb och ridning på schemat. Antar att vi kör sandjobb och jag vet att jag kommer totaldö efter helgen.. Är lite sjuk men rätt pigg, bara halsen som krånglar någon enormt och hostan kom som ett brev på posten igår. Men jag behöver pengar tills innan jag flyttar och ska rida tillsammans med Nettan mammas kusin så det är rätt skönt. 

Nu ska jag ner och käka lite soppa, dricka c-vitamin och te och hoppas på att förkylningen inte bryter ut förrän efter helgen.

En väldigt närgången häst på mitt förra jobb.


turtle


come on skinny love what happened here?

det är farligt att sitta uppe lite längre än man egentligen borde, sitta men såndär musik som påminner mig om dig och det skär lite i hjärtat. att se dig med någon annan är som ett oförberett slag i magen, som ett handlöst fall och det värsta är veta att du aldrig kommer bli min. att alla mysiga stunder, fina sms och underbara samtal är borta. jag kommer aldrig få höra ditt otroligt söta fniss som alltid får mig att börja skratta, jag kommer aldrig få känna mig trygg i dina armar igen, jag kommer aldrig känna din varma kyss mot min panna och jag kommer aldrig få vara din.

jag önskar kunde vara som många andra, lika djup som en barnpool och inte djupare än alla hav sammanlagt. att jag kunde våga känna kärlek och inte stöta bort den och förstöra allt för mig själv. jag önskar jag var den personen som jag en gång var då allt var lätt och jag inte tänkte igenom allt hundra gånger innan jag bestämde mig..

Florence + The Machine – Never Let Me Go


RSS 2.0