There's no rainbow after my rain.

 

För mycket för lilla hjärnan

Ni som har blogg.se vet att det är en ny plattform och de senaste dagarna har jag försökt få min stackars hjärna att ta åt sig all ny info och försöka se det bra i denna förändringen. Det har oftast slutat i att jag surar och gnäller om att jag vill ha tillbaka den gamla plattformen för denna är så oerhört mer komplicerad om man jämför med den gamla som jag var van vid..

Men iaf, senast ni hörde från mig var det massa studenter, avslutningar osv.. Jag är nu klar med den förbannat tråkiga skolan jag varit på i tre år, eller förbannat tråkiga kanske var en överdrift men jag har tröttnat på skolan och jag är som sagt klar med lilla Kalmar. Som det ser ut just nu står samma saker fortfarande på schemat och jag längtar tills juli (?) när jag får reda på hur allt blir! :))

De två senaste veckorna har gått snabbt och jag har hunnit med rätt mycket!! Massa umgänge med mina vänner, fester, shopping, mys med favoritkillen, filmkvällar och massa seriekollande. Det ser lite mesigt ut på sol och badfronten men jag skyller allt på det otroligt kassa vädret. Känns verkligen som höst och idag har det bara varit runt 10 grader och det är fasen riktigt kallt! :( Men nu ska jag faktiskt trotsa vädret och gå ut med min bästa vän! Vi hörs någon dag! :)

I've missed you since the day I said goodbye..

Kollar igenom bilder på mig och Poppe och jag sitter och ler som ett fån medans tårarna rinner lite..

Jag saknar min fyrbenta vän något enormt. Jag saknar att stå i stallgången och gosa in huvudet i hans hals och gråta lite när jag inte orkade mer. Att alltid ha honom där som en trygghet när allt annat gick åt helvete. Att sitta upp och rida de klockrenaste ridpasset efter det andra och chockas av hur mycket han vuxit i huvudet och hur mycket han utvecklats under den tiden.. Att bara vara med honom var lycka. Att känna hans närhet och kärlek var nästan perfektion. Han var speciell den lilla ponnyn och han tog mitt hjärta med storm. Han var så otroligt personlig och så väldigt känslig. Hade en åsikt om allt och helst skulle allt vara på hans sätt, men trots allt och trots alla motgångar vi hade så lyckades vi tillsammans.

Önskar verkligen att han var en storhäst för då hade han varit min nu och ingen hade kunnat stoppa oss!


Studenter hit & dit

En halv miljon vänner som tar studenten, avslutningar hit och dit, hästar, pojk och massa annat. Har otroligt mycket på gång nu och morgondagen kommer bli hemskt stressig. Upp tidigt, lovat att klippa gräset (orkade inte det idag), fixa allt inför studenten här hemma (käk osv), student, studenttjosan, avslutning, mys med klassen och sen lite parteeeeeyyy på kvällen så klart.

Känns sjukt som fasen att splittras från klassen efter tre år. Har varit med dom i mina toppar och dalar och vi har även haft toppar och dalar. Men dom har liksom alltid varit där och i tre år har det varit en sjuk trygghet. Nu ska alla splittras, flera ska flytta åt olika håll runt i Sverige och vissa stannar kvar här i lilla gamla Kalmar. Förhoppningsvis flyttar jag till Svedala i Augusti och där blir det massa nya äventyr. Som tur är har jag pappa där, eller ja, tur och tur... Har iaf en liten trygghet där och sen får jag träffa grymmaste lillasystern oftare.

Men det känns fortfarande helt sjukt. Att lämna Kalmar, kanske för alltid eller bara för ett par år. Vem vet? Och jag känner att sommaren kommer gå fort och jag måste försöka umgås med mina vänner så mycket så möjligt innan jag förhoppningsvis lämnar Kalmar om allt går som det ska. 

Ne, nu ska jag försöka sluta tänka på allt för att lugna min stackars stressade hjärna nu innan jag ska krypa i säng. vi hörs när jag har tid, när det nu än blir!





Trasig

Ibland undrar jag om du verkligen inser vad du gör mot mig. Om du inser hur trasig jag är och hur mycket mer jag faller isär när du gör såhär mot mig. Om du inser hur ont det gör att höra dedär orden och hur ont det gör att du inte ser mig eller lyssnar på mig även fast jag nästan står mitt framför dig och skriker. Fast det värsta av allt är att jag älskar de få minuterna jag får din uppmärksamhet och kärlek efter jag berättat för dig att du behandlar mig som skit. Just nu är det de få minuterna jag lever på..




Ytlighet

Något jag aldrig förstått mig på är ytlighet. Visst att man kanske sminkar sig, klär på sig kläder man tycker är snygga och färgar håret osv.. Men saken är den att det enda som spelar roll är att man själv är nöjd, trivs man i sitt naturliga hår - FINE. Vill man färga sitt hår (som tex. jag gör) - FINE. Vill man ha hårförlängning - FINE, vill man sminka sig supermycket - FINE. Det spelar ingen roll så länge du är nöjd med dig själv. Och saken är den att du ska alltid vara nöjd med dig själv. Alla är vackra på sitt sätt och har du en fin insida så är det tusen gånger bättre än att du kanske har superlångt och mjukt hår. 

Jag ska inte komma och säga att jag alltid är nöjd med mig själv, men saken är den att jag är inte onöjd eller. Jag kan inte ändra på mitt utseende och jag vill inte det heller för mina brister är det som gör mig till mig. Och jag vill verkligen inte vara någon annan! För hade ingen haft de som alla kallar brister och alla sett ut som det som räknas som vacker och snygg hade ju alla sett likadana ut och hur roligt hade det varit? Det hade sugit och då hade ingen varit speciell på sitt egna sätt.

Glöm allt det ni kallar för brister för det är inte brister eller saker som gör er fula utan det är saker som gör er till er. Ni är alla vackra på erat egna sätt och det spelar faktiskt ingen roll hur ni ser ut på utsidan för det är insidan som räknas iallafall. Har ni en vacker insida kommer det spegla av sig på utsidan! Och man väljer ju inte vänner för utsidan, ellerhur? (och de som gör det är idioter, ursäkta språket men så är det faktiskt!)




Sovmorgon, HP och promenad

Blev en lång sovmorgon istället för när jag vaknade imorse hade jag blivit dunderförkyld.. Somnade om från 09:00 till 13:04 då jag gick upp och fixade frukost. Efter det gosade jag ner mig i sängen igen och startade lite HP medans mitt PLL laddade. Han kolla klart på den sista halvan av Fenixordern sen kollade jag PLL, städade badrummet och sedan började jag kolla på Halvblodsprinsen innan Sussie och Tomas kom. Vi har käkat pizza och pratat katter samtidigt som jag gosade med min fina prinsessa.

Har precis bytt om och nu ska jag ut på en liten promenad innan jag ska hem och plugga massor eftersom jag skippade det idag.. Börjar tidigt imorgon sen har jag möte i stan vid 13:00 så åker från skolan direkt efter lunchen. Sen ska jag nog hänga lite på min brors skola innan vi tar bussen hem tillsammans. Ska även redigera massa bilder på torsdag från helgen och Linns bal. Orkar nämligen inte det idag! :))

Tracy Chapman - Fast Car (Boyce Avenue feat. Kina Grannis acoustic cover)
http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

no one should ever have to brave that storm.

http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

Trelleborg & grillchill

I helgen befann jag mig i Trelleborg, sådär en halvtimme kanske från mitt nya hem (förhoppningsvis iaf). Kändes liksom bra att vara där och det känns skönt att jag är ännu några steg närmre min flytt och så.

Åkte dit för det var kattutställning men jag lyckades klämma in en del annat men det är lite hemligt tills jag får se hur de blir! Hehe, inte ens mina vänner vet vad det är så.. Men Trrrellebåj var trevligt, tjänade lite pengar, tog mysiga strandpromander på kvällarna och bodde i en mysig stuga. Fick även rätt mycket plugg gjort så jag är nöjd! Var även skönt att komma bort från Kalmar och all stress här vilket i sitt gjorde mig mycket mer säker på att jag faktiskt vill bort. Inget illa mot mina vänner alls men jag passar inte in i Kalmar längre, trivs inte alls lika bra här och det känns knappt aldrig som hemma längre..

Ikväll har jag grillat med mina vänner, det var så otroligt mysigt så de finns inte. Och jag var på mitt gamla vanligt flummiga humör och flamsade som bara den, krattade tills magen gjorde ont och tårarna nästan rann. Det är så de ska vara sommarkvällar som dessa! Fina vänner och kompisar, go eld och massa prat. Vi körde även kurragömma med dunk och jag vann. För jag är ninja! Kom hem för sådär en halvtimme sen skulle jag tro och har precis kollat lite på tumblr och lyssnar nu på underbar musik och sjunger lite. Ska alldeles strax krypa i säng och hoppas på att inte vakna under natten med massa gosigt näsblod.. Lovar att ni ska få lite bilder från helgen och sen kanske jag slänger upp några från min systers bal!

Nu ropar iaf sängen och imorgon står det plugg, seriekollande och häng med fina vänner på schemat!

image

RSS 2.0