Konsten att undvika någon

Ni vet när man möter någon man inte vill prata med, eller se i ögonen över huvud taget? Det kan vara allt från ett ex, till en kass fd vän, någon man verkligen inte tycker om eller bara någon oerhört irriterande person som verkligen inte vet när man ska hålla käften. Den bästa utvägen i de läget är helt klart att ta upp mobilen, räddaren i nöden! Antingen låtsas man att det ringer eller så tar man upp den och låtsas smsa. En annan fin utväg är att man "tappar" nycklarna och när man tar upp dom så vänder man om snabbt som tusan.

Detta händer mig dagligen. Varenda gång våra vägar möts tar jag upp mobilen och han kollar oftast bort, vänder sig helt om och springer iväg eller springer förbi. Jag tar alltid upp mobilen och låtsas att jag aldrig sett honom från början. Det känns skönt att vi båda är på samma plan i detta och verkligen gör allt för att undvika varandra! Men nu kommer vi till det stora problemet här. Denna mannen ska bo på mitt rum ett tag och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna ignorera honom.. Känns lite jobbigt då mitt rum inte är alls speciellt stort utan rätt så litet och han lär ju säkert vilja sova i min säng.

Så har någon något tips? Har funderat på att stänga in honom i garderoben, fly landet eller gömma mig under en sten. Så har någon av er en genialisk idé får ni mer än gärna dela med er! Förresten, det är en katt jag snackar om!



Kommentarer
Postat av: Carro

du, nästa helg, alltså inte nu i helgen men nästa igen. du tycker jag att vi ska sova över och byta presenter? och jag hoppas du kan då! det var såååå längesedan vi sov över. ? :D:D:D

2012-03-20 @ 18:19:02
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: HOPPAS! Jag har inte heller köpt något ;) haha

2012-03-20 @ 19:03:36
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: elwira

alltså döööör hahaha. "Förresten, det är en katt jag snackar om!"

2012-03-25 @ 23:23:02
URL: http://grasm.blogg.se/
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

2012-03-26 @ 00:41:37
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0