1 år

Om lite mer än ett år flyttar jag (nästan hundra procent säkert). Jag kommer bo i en annan stad, jag kommer få nya kompisar och vänner, jag kommer flytta ifrån min familj och jag kommer kanske vara helt ensam. Även fast jag nu kan tänka att det är lång tid tills dess kommer det snabbare än jag tror. Känns liksom som att de var igår Suppan åkte och på lördag är det 12 veckor sen. Fattar ni hur snabbt tiden går?! Jag är lite nervös redan nu faktiskt. Lite rädd tom. Alice kanske inte flyttar med, jag kanske blir helt totalt ensam. Åh, ett år kvar i lilla kalmar sen flyttar jag och jag vet inte ens om jag flyttar tillbaka hem.



Mongogroda!

Idag har jag haft fullt upp, eller inte. Men jag säger så för de låter bra! Har hunnit med att träffa en vädligt fin och bra barndomsvän. Vi har varit vänner i evigheter :D Vi badade och pratade massor, eller jag babblade på massor iaf ;) De var TJUGOENFUCKINGGRADER I VATTNET!!!! :o Förlåt men alltså de var superskönt!!!!!! :D:D:D:D Nu ska jag dra till Mongogrodan, vi ska ta en promenad och så :) Kommer hem rätt sent skulle jag tro, men det är skönt! Chansar även på att de ska vara relativt varmt så jag tar shorts, linne och tar med mig en fet tjockiströja :)

Saknarsaknarsaknar♥


Ser ni att jag är GUL i ansiktet? xD Haha, vi körde en asrolig lek & då fick vi måla oss i ansiktet. SJÄLVKLART valde jag att ha kvar färgen hela kvällen. Ganska vackert :) haha, kan säga att jag frös ihjäl fast jag hade TVÅ tjocktröjor på mig, pussy ;)

Mitt hjärta blöder


Apröv!

Skit i det jag skrev innan, det enda jag vill denna sommar är att komma bort från allt. Kalmar, familj, vänner helt enkelt allt förutom min musik.

Gårdagens jobb

Mockade fyra boxar, bytte vatten, halmade och fixade hö. Sen bytte jag vatten i två hargar och fyllde på Narma och Jostans vatten, sen myste jag lite med dom. Sen satte jag mit i solen och stekte några minuter sen kom Kjell och då körde vi intervaller nere på travbanan, de gick bra men hon var lite slö! Sen red jag Jostans i sanden igen, åtta varv runt och åtta gånger uppåner i backen. Bra benträning för båda två ;)

Efter de tog jag en skrittur på Narmo. BARBACKA!! Haha, han var lite skeptisk men eftersom de bara var skritt var de inga problem. Skrittade ner till sanden och skrittade två gånger i backen och lite runt innanför varvet eller vad man ska säga xd Jag tyckte de gick asbra, han var som sagt lite skeptisk men med tanke på att det är första gången han rids barbacka är jag nöjd. Får ta och göra de någon dag nu snart igen, mycket mysigare när man bara ska skritta :) Spolade honom efter sen fick han stå ute i solen och torka och beta, nöjd som bara den såklart! Sen blev han borstad och fick pälsglans på rumpan och halsen och bogen för att hålla allt damm borta. Sen sprayade jag pälsglans i hans man och svans och borstade igenom :)

Sen kom Kjell tillbaka och då körde vi intervaller på rakbanan med två andra hästar. Gick kanon det med. Denna hästen är lite piggare med fast de negativa är att hon sprätter upp dubbelt så mycket grus och jag körde i linne.. x) Sen gjorde jag andra saker som att hjälpa till och leda ut och in en av unghästarna när hon skulle köras. Fyllde på lite vatten och andra småsaker. Slutade vid kvart över fyra och tog sedan bussen hem :)

HAHAHAHAHAHAHA xD förlåt, men HAHAHAHAHA x'd Såhär söt kan jag vara ibland när jag kör x'd

Finaste Narmo<3

.

Maybe you are perfect, but that does not mean your perfect for me.

Lite sommartankar.

Jag blev väckt runt fyra idag, somnade runt tre skulle jag tro så jag har sovit cirkus tretton timmar.  Det känns bra och det känns inte alls som jag sovit bort min dag, allvarligt. Jag älskar att sova och när jag väl kan sova länge tar jag chansen, och jag har förresten sommarlov. Jag kan sitta uppe halva natten med en kopp te och läsa en bra bok ifall jag vill det, eller så kan jag ligga nerbäddad i min säng, skriva söta sms med en fin människa och kolla på barnfilm. Jag kan göra vad jag vil utan att behöva tänka på att det är skola, visst jag jobbar. Men varenda gång jag jobbar får jag umgås med fina, vackra och mysiga hästar. Jag kan stå ute i solen och beta Narmo så han ska torka efter duschen efter ridpasset, vi står där och bara myser. Vad jag än gör så vill jag inte säga att jag slösar tid, för det får mig väl fasen inte att må bättre..? Det bästa är att göra det man vill och känna för och skita i vad alla andra tycker. Sommaren ska väl vara fyld med busigheter, sena kvällar, fina vänner och bara massa mys?

Nu ska jag städa mitt rum så jag kan börja sätta upp bilder ikväll, jag kommer må så bra av att vakna och se mina fina vänner pryda min vägg. Avslutar med en bild på Alices fina Toy.


Jobb

Nu ska jag precis ta cyklen till bussen för att sen åka till jobbet. Startade bara datan för att se vilken buss jag ska ta. Vi hörs när jag kommer hem, hejdå :)

Bästa Alice

Kom precis hem från bästa Alice <3 Vi satt ute och pratade om allt och ingenting länge sen gick vi in, kollade på lite fina klipp hehe... Ett av dom får ni här, HAHA xD jag dör x')

Alice hade tävlat och efter var jag pisstrött så jag somnade och här är en film när Alice väcker mig xd

Midsommarlunch

Idag var vi hos min låtsaspappas föräldrar och käkade midsommarlunch, eftersom vi har släkt lite här och var får man dela upp det lite på högtider och så. Det var iaf supertrevligt, mestadelen satt jag och pratade i min bror. I cirkus tre timmar skulle jag tro? God mat, gott fika trevligt sällskap :) Jag är trött som jag vet inte vad så jag ska nog lägga mig och kolla på film någon timme. Imorgon ska jag jobba och sen drar jag kanske förbi Ikea och köper ramar om jag inte jobbar för sent, min bror ska ju firas med skulle jag tro. För han fyller nämligen år :)

Hahhaa, yes bror. Fin profilbild ^^ "I want YOU to be my lover" står det under med....


Utskrivna

Jag valde att skriva ut de tre bilderna jag bestämt mig för nästan direkt efter jag skrivit, tyckte de var bäst för annars hade jag säkert hunnit ångra mig tusen gånger om ;) Dessa bilder tog jag nu (detta är tidsinställt och just nu är klockan 03:23) så bilderna visar inte sina rätta färger och de är skitfina i verkligheten. Inte för att de är fula nu heller! :)



filmdags

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, kommer väl bädda ner mig för att sova runt 6 då antar jag.. Bild jag tog nyför någon timme sen, ljust ute och så :)

Coolaste kissen i stan!

JAG FÅR SÅ ONT I MAGEN x'D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Ernst..?

Natthumor... & ja, de var jag som skickade ernst... xD


Fotovägg

Ni som hängt med mig sen Anisette-tiden vet att jag har sjukt fina bilder på Anisette, Dattan & Suppan. Bilder som betyder något enormt för mig, bilder som fångat ögonblick man aldrig glömmer. Jag har skrivit ut massa bilder på Anisette och hon har ett eget fotoalbum men nu har jag istället för ganska länge sen beslutat att göra en fotovägg istället fylld med bilder på dessa tre hästar, andra hästar och mina fina vänner. Jag ska ha en bild på varje häst på a4 papper, alltså fotopapper så de blir fina bilder. Allas bilder var självklara när jag väl hittade dom. Fyfasen vad vackra dessa tre hästar är, de är så fina och speciella på sina egna sätt och jag har fina minnen med alla tre. 


Toy 25 Juni

(kopierade de jag skrivit på Alice blogg pga lathet ;))
Red ett litet dressyrpass i paddocken och han kändes ganska fin, han var inte tjafsig och gjorde det jag bad honom om. Körde på att först värma upp honom och då fick han bara jogga igång lite lätt så han skulle bli varm i kroppen. Sen började jobba honom lite och körde övergångar, lite flytta och mycket volter, stora & små. Han var lite segare för hjälperna idag men det gick bättre när han fick galoppera på lite på två långsidor, då blev han gladare och kvickare. Alltså jag måste bara tillägga att jag tycker det är superklurigt att rida Toy för jag är van vid en annan sorts typ av häst. Jag tycker liksom det är lättare att rida superheta, pigga, studsiga och bockiga hästar pga jag är van vid det. Så massa cred till Alice som rider Toy så sjukt bra! :D



Stressad

Nu ska jag byta om och sen ska jag bara ta en macka för om 10 minuter ska jag cykla till toy :) Freja kommer vara med i stallet för sen ska vi cykla vidare till hennes stall för jag ska fota henne & Jaqclein idag! Idag blir det ett dressyrpass för Toy i paddocken för den borde ha torkat upp lite nu, annars får jag bara använda mig av den torra delen. Antar att freja tar lite bilder när jag rider med.. hehe :D Men vi hörs senare idag när jag kommer hem för nu har jag bråttom!

Snodde en bild från Frejas facebook ;)


Naken häst

Satte inte på Toy täcke igårkväll för stefan & mami sa att de skulle vara fint inatt, vilket de hade rätt i. Klockan är tre (om två minuter & 11 sekunder)och det har inte regnat en droppe och det är faktiskt ganska varmt! Fåglarna sjunger nu förresten... Önskar jag hade ett gevär nu så jag kunde skjuta dom. HAHAHA, jag skojade bara!!!(säger vi) Haha, jag hatar fåglar x'D Nu efter ett tag börjar ni koppla att jag inte skriver detta på morgonen utan att klockan var sängdags för länge sen och jag sitter uppe iaf. & då tänker jag "gud va rätt ni har". Eller det gör jag inte egentligen för när ni vaknar ligger jag troligtvis och snarkar & dreglar i min säng.. MYSIGT! HAHAHAHA xD Alltså mycke cola + på  tok för sent inpå natten = konstig Majja. Hehehe, jag ska väl sova snart antar jag. Om jag kan bli trött, borde vara trött nu men ne. Men imorgon har jag inget planerat än att rida Toyski, vilket blir på eftermiddagen för idag skulle det vara varmt på morgonen, lite regn, sen varmt, sen uppehåll och ganska lagom varmt. Men vi får ju se hur sant det är, brukar ju inte vara rätt!

Förresten är det 11 grader ute nu och jag ska kolla på film :D hejdå. kramar från en trött majja.

Söt & sjuk nyvaken tjej förra veckan. HAHA! FYFAN VA FUL XD


Friskus

Igårkväll mådde jag jätteilla och jag trodde jag skulle spy samtidigt som jag kände mig febrig. Direkt efter jag skrivit inlägget stängde jag av datan, släckte på mitt rum och la mig i sängen och ringde mamma. Bästa mamma kom upp med magtablett, ipren och cola & sa godnatt. Jag somnade DIREKT, och nu när jag vaknade i morse var jag pigg och frisk. Jag hade helt enkelt bränt ut mig helt! Sov bara runt 3 timmar och sen var jag igång och jobbade och under den tiden åt jag bara en macka och en nektarin sen när jag kom hem åt jag lite sen cyklade jag iväg och var igång och red igen. Måste se till att ta tag i mig själv och sova ordentligt och bra innan jag ska jobba, annars kommer jag inte klara det. Så på söndag blir det att gå i säng senast klockan elva, helst tio.

lika trött som jag var igårkväll? ;)


Jobb

(orkade inte skriva igår för jag kände mig sjuk pga jag sovit för lite)

Mockade bara 3 boxar, bytte vatten till alla inne och fyllde på ute, sen fixade jag hö till dom som står inne under natten. Sen red jag och Kjell körde ner till sandgropen. 8 varv runt ioch 7 gånger upp och ner i backen. Hon var pigg och glad och snäll. Efter skrittade jag Narmo i en timme, skrittade lite i backen och lite på en skogsväg jag hittade och avslutade med att skritta innanför där man kan rida lite. Han slappnade av en del och jobbade en del med ryggen. Sen fikade vi och efter det fick jag köra :D:D:D:D De var SKITSKOJ! Vi körde bara joggning på rakbanan nere vid vägen, de var skitskoj!! :D:D Sen spolade vi dom och så och efter tog vi in unghästarna så körde han en kort runda med dom och jag gad hö till dom som står ute under natten. Efter så tog vi in och ut lite hästar sen tog jag bussen hem :) Missade en buss jag hade kunnat ta med typ 30 sekunder, den åkte PRECIS när min buss kom fram >.<

När jag kom hem käkade jag sen cyklade jag vidare och red Toy. Skriver om det i ett annat inlägg + på Alice blogg.

Lilla fuxan som ska ridas in om 1 månad eller 2? (hon är typ d-ponny xd)


BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Jag tror jag fått feber, eller börjar få. Sen känns de typ som att jag ska spy :'( ska gå och lägga mig nu, uppdaterar imorgon. Dvs om jag inte dött, vilket jag lär ha gjort om jag spytt. Åh, kommer börja gråta snart, helt seriöst!

Så sjukt trött..

dig!

Nu ska jag duscha sen ska jag uppdatera min blogg och sen alice. Känner att jag kommer dö snart, måste ha lite fruktsocker och en huvudvärkstablett.

Hemma & vänder

Har precis käkat och nu ska jag ta min räsercykel och cykla upp till toy :) Ska nog rida lite i paddocken och känna på honom eller rida ut en liten runda. Får se hur paddocken ser ut och så! Vi hörs om 3-4 timmar!

Hästvakt

Från idag tills på söndag har jag hand om Alice's lilla Toy! :D Han är inte lätt och jag lär ha träningsvärk efter dessa dagar hehe.. Ni kan räkna med en outfitbild varje dag för jag har redan planerat några, han kommer vara sååå snygg :D

Här får ni fyra bilder på Toy & Alice :)

Apatrött

Är verkligen apatrött nu, eller rättare sagt apaseg. Ska alldeles strax packa sen ska jag dra mig till bussen. Får dra med mig regnkläder för de regnar nu -.- Ska rida tre hästar tror jag och köra en? Direkt när jag kommer hem packar jag om och käkar sen cyklar jag till nästa stall. Uppdaterar sen när jag kommer hem!

Svettig Narmo (:


Lär känna mig bättre

Vad heter du? Ronja Nilsson.
Smeknamn? Ronjaponja? Ronjieponjie också för den delen. Ronnies har också förekommit.
Vad har du blivit kallad genom tiderna? Ronscha! Som barn. Ibland. Sällan.
Hade dina föräldrar tänkt ge dig några andra namn? Viking om jag var en pojke. Ganska awesome.
Hårfärg? Brunt.
Ögonfärg? Bruna.
Vilken stil har du? Random! Typ jeans+t-shirt samt randiga tröjor och converse.
Sminkar du dig? Väldigt lite och väldigt sällan, så nej.
Vikt? Hoho! Spelar det roll?
Längd? 165,5cm. Ja, den sista halva centimetern ÄR viktig.
Vilka är ni i din familj? Mor, Far och storasyster.
Har du några husdjur? Biffen och Britta! Fina schäfer/rottweiler-hundar som gillar min familj men inte så många andra.
Vem betyder mest för dig i hela världen? Vet faktiskt inte. Men släkten, tror jag. Hela släkten!
Varför? För att den är störd men fin.
Vilken klass går du i? Idag: 9B på Kalmarsundsskolan. Imorgon: Ingen.
Trivs du? Japp.
Har du bra betyg? Jovars!
Har du många vänner? Inte så värst många kanske, men dom jag har är väldigt TREVLIGA! (Det som räknas.)
Favoritförfattare? Jonas Hassen Khemiri, Douglas Coupland, Haruki Murakami och så älskar jag allt Marian Keyes skriver lite sådär i HEMLIGHET. Och J.K. Rowling då. Och Jane Austen!
Bästa bok du läst? Kafka på Stranden av Haruki Murakami är sinnessjuk men underbar. Älskar också jPod av Douglas Coupland, Harry Potter (men inte Fenixordern! För den har jag inte läst än av konstiga anledningar) samt Twilight böckerna (Ja, dom är bra!).
Sämsta? Vet inte!
Favoritfilm? Amelie från Montmartre, Juno, Brokeback Mountain och massvis med filmatiseringar av Jane Austen romaner!
Favorit-tv-serie? How I met your mother, Glee, Gilmore Girls och OC.
Favoritskådespelare? Älskar Heath Ledger. Men Colin Firth är också grym!
Värsta skådespelare? Orlando Bloom.
Är du allergisk mot något? Nej.
Favoritmat? Hemmagjord hamburgare - både vegetarisk och av kött - är bara så jävla gott!
Dryck? Ja du... Flädersaft är gott. Och kallt vatten. Enkelt men gött.
Godis? Choklad, alltid!
Kaka? Vad som helst med choklad mer eller mindre. Kladdkaka är alltid gott, liksom. Och paj, äppelpaj, blåbärspaj och rabarberpaj.
Glass? Chokladglass från Sia. Kan vara bland det bästa som finns.
Frukt? Är tråkig och säger äpple.
Grönsak? I käk: tomat. Rå: typ... ruccola. Tror jag.
Årstid? Vår och tidig sommar.
Färg? Har alltid tyckt om blått.
Väder? Sol, värme, men med lite lagom svalkande vindar.
Band? Just nu är det nog Bon Iver. Fast det inte riktigt är ett band. Men typ. Och Belle and Sebastian.
Låt? re:stacks med Bon iver, Glamorous Indie Rock 'n' Roll med The Killers och Get me away from here I'm dying med Belle and Sebastian. Eller, ja. Älskar massa andra låtar också!
Vilka länder har du varit i? Indien, Spanien, Grekland, Portugal, Turkiet och Danmark.
Vilka länder vill du besöka? USA, England och Frankrike. Och något coolt långt bort.
Har du piercings? Öronen?
Biter du på naglarna? Det händer!
Snodde denna listan av Ronscha! :D

Vad heter du? Majja Holgersson Bergdahl
Smeknamn? Batman, supergud, kurt, majbritt (endast av William & mina föräldrar, jag dödar er om ni kallar mig det!!!), majsen, majsan, bög
Vad har du blivit kallad genom tiderna? Majbritt -.-
Hade dina föräldrar tänkt ge dig några andra namn? Julianna (engelskt uttal)
Hårfärg? Brunt.

Ögonfärg? Brungröna
Vilken stil har du? lite sådär.. jag..?
Sminkar du dig? Ibland.. Oftast orkar jag inte!
Vikt? såntdär vet jag inte :)
Längd? cirkus 166-168 kanske? önskar jag vore typ 2,5 METER :'(
Vilka är ni i din familj? MÅNGA!
Har du några husdjur? Massor med katter + 2 hundar
Vem betyder mest för dig i hela världen? ehh.. JAG!
Varför? För jag är bäst..?
Vilken klass går du i? sommarlov = INGEN
Trivs du? jodå, omringad av lite idioter eller korkade människor. Men visst, dom är goa på sitt sätt..
Har du bra betyg? Jadå
Har du många vänner? En del vänner och MASSA kompisar
Favoritförfattare? J.K. Rowling & Charlaine Harris
Bästa bok du läst? Parasit
Sämsta? läser inte böcker som är sämst
Favoritfilm? A walk to remeber
Favorit-tv-serie? True blood & Himym
Favoritskådespelare? Alexander Skarsgård
Värsta skådespelare? Stephen Moyer
Är du allergisk mot något? fisk
Favoritmat? olika!
Dryck? coca cola & vatten
Godis? Choklad
Kaka? oooolika
Glass? Phish Food.
Frukt? såna äpplen som på bilden!
Grönsak? GURKA
Årstid? sommar.
Färg? RÖTTRÖTTRÖTT!!!
Väder? Sol
Band? The Maine & Augustana
Låt? för tillfället denna:
Vilka länder har du varit i? ooorkar inte räkna upp
Vilka länder vill du besöka? Landet ingenstans!!!
Har du piercings? Navel, smiley, två i ena örat, töjning i andra och ett uppe i örat
Biter du på naglarna? Nope, men kan hända att jag drar av dom en bit då & då!

Bett

Bett, den vanligaste diskussionen inom hästvärlden? Eller det känns dom det iaf. Folk säger att de bättet är skit och detta är den enda bra, att skarpa bett inte är bra och att de förstör hästarna och blablabla. Jag har tröttnat så sjukt mycket på detta! Jag förstår verkligen inte varför man inte får ha det bettet man vill utan att folk ska hacka på en och fråga varför man har det. & oftast nöjer dom sig inte med "för det funkar bäst" utan många vill ha flera anledningar till varför man har det bettet. Jag anser inte att något bett är fel, bara det funkar för häst och ryttare!

På Dattan fick jag testa flera olika bett och tillslut hittade jag ett som passade oss båda, ett kimblewick. Han hade haft ett gummiklätt pelham innan och de var på tok för tjock för honom så efter att ha testat en del olika och sen testat kimblewick insåg jag att de var bäst för oss. Han var inte alls lika tjafsig i munnen och han sökte sig fram till bettet. Jag kunde oftast rida med en superlätt kontakt i munnen och han slappnade av. Det är väl så man vill att de ska vara? Jag fick iaf massa påhopp om att jag hade ett för skarpt bett och sånt, men jag sket i det för jag visste att det funkade bäst för oss för tillfället. Jag red även då och då på ett vanligt tredelat men han blev bara stark och ignorerade mig totalt. Och det fattar väl vem som helst att det inte funkar?

Kimblewick, gag, pelham, pessoa är de vanligaste skarpa betten. Jag har ridit med alla på olika hästar och de inverkar olika på olika hästar. Jag rider med en VÄLDIGT mjuk hand, det är något alla mina tränare alltid tjatat på. Alltså är de skarpa betten inte så skarpa som de kan vara när jag rider med dom. Det är alltid handen som avgör hur skarpt ett bett är. Ett kimblewick som används av en med mjuk hand kan vara mildare än ett tvådelat som används av någon som sitter och bara sliter i munnen. Låter det inte bättre då att använda ett skarpare bett på ett mildare sätt? Självklart tycker jag man ska satsa på att rida med så milt bett som möjligt, men om man har en häst som är stark så måste man ju börja någonstans?

Få er egen uppfattning om bett, skit i vad andra tycker bara det funkar för er :)

Han ser inte så missnöjd ut va? ;)

pelham
(massa bilder för att göra tråkigt inlägg roligt ;))

HP

Stämmer in bra faktiskt!


Nyvaken

Vaknade för cirkus en kvart sen, helt utvilad och avslappnad. Känns verkligen härligt! Nu väntar en dag med slappandes för imorgon ska jag jobba sen ska jag åka och rida en annan liten pålle jag ska vara hästvakt till (a) Ska iaf ner och hämta hostmedicin, käka och sen ska jag prata med mamma.


Nere

Jag känner mig väldigt nere utav massa anledningar inget jag orkar ta upp på bloggen och jag tror inte ni bryr er heller. Mina vänner ställer upp och lyssnar, tack till er alla, love u. Så jag klarar mig.. typ. Sen lyssnar jag på the maine och då mår jag lite bättre. Ska försöka att hålla mig från att blogga för deppigt & blir det för deppigt slutar jag blogga för ett tag ist. Imorgon har jag inga planer utan jag ska sova tills jag inte kan sova mer sen ska jag bara sega mig, ligga i sängen i timmar och lyssna på The Maine & Augustana. Dom bästa alltså. Funderar faktiskt att kolla på A walk to remeber och storlipa. Fan va bra idé det lät som. Så får det bli. Gör mig en tjänst med, STAY POSITIVE! Allt blir lättare då.

"Skies are blue and I'm alive. So all is well."

The man with the golden voice

Bara 8 711 personer har sett denna låten, en av mina absoluta favoritlåtar. Vet att jag lagt in den en gång innan men jag vet att alla inte lyssnat på den. Vilket jag tycker att ni verkligen borde, den är sjukt fin och Dan Layus har en sån jävla underbar röst.

Lägger även in en annan låt jag älskar, sista tonen håller han i 18 sekunder. Jag vill också :(

Kasst väder

Det regnar inte, det är inte sol nej för det är ist mulet och blåsigt. Fyfan! Jag vill ha sommar och sol inte grått och kallt. Jag ska snart starta en film jag sett väääääldigt många gånger eller en som är dålig för jag vill somna om. Har förresten fått värre hosta, det är mest därför jag vill somna! Nu ska jag iaf käka frukost. Vi höres senare när jag vaknat! Får se om vi skule iväg någonstans, har för mig att dom pratade om det (:

Sunset

Körde manuelt för att få det utan fokus. Gilllar resultatet, blev precis som jag tänktmig!

“The only dreams that matter are the ones you have when you’re awake.”


Vad tycker ni?

Blev den fin? :)

Mogna

Jag känner att jag är vääääääääääääldigt mogen, hehehehe xD


Nyduschad & nypiercad

Hade superskoj på stan med William, Eliiiuuuutt & @lice, vi fikade, piercade oss, kollade på kläder och satt på Donken. Fin dag med fina tjejer :) Kom hem runt fyra och nu kom jag precis ut ur duschen. Ska klä på mig och sen ska jag mysa och kolla på film. Vädret var fint när vi var inne i stan men direkt när jag hoppade ur bussen och skulle cykla hem började det spöregna och sen dess har det regnat då och då så jag tycker inte det är värt att hitta på något. Sen är jag trött eftersom jag sovit kasst på senaste.

Lite utsikt från min fönster, precis likadana hus.

Bråttom

Hehehehe, jag fattar inte varför jag startade datan för det gjorde bara att jag blev sjukt stressad nu. På en kvart ska jag bestämma kläder, klä på mig, fixa mig lite, byta piercing och helst käka frukost. Åh, jag älskar att stressa <3<3<3<3<3<3 eller inte.

Ska iaf in till stan med Alice och William (wilma), och jag har ingen aning om när jag kommer hem. Det märker vi liksom. Vädret är iaf okej just nu, så man behöver inte klä på sig tre ton med kläder :) Men vi höres och så.

Fin häääst.


R.I.P

Rip fina Chaboukie.
Massor med kramar till Johanna♥

I'll keep you in my heart forever

I used to believe in forever, but forever is too good to be true.


We dream


Berg

Tog över 100 bilder när jag var hos Johanna i fredags, fina bilder på fina vänner. Ni får en FET bildbomb för jag kommer inte uppdatera förrän ikväll :)

Inte denna, men en annan ful gul buss åkte jag.

Haha, fint välkommnande fick jag iaf! (haha, william. vad pratar du om? xd)
Sen kunde de inte vara seriösa längre...
William: JAG KLEV PÅ NÅGOT OCH JAG VET INTE VAD DET ÄÄÄR!!!
Sjukt vackra tröga Matilda.
flaskan var inte liiiite älskad..?
HAHAHAHA XD KOLLA MATILDAS MIN I BAKRUNDEN x'D
Min jävligt vackra bakrundsbild.

I wish you were mine♥

Jag kan inte spela gitarr alls men jag MÅSTE bara ha denna gitarr. Den kan pryda min vägg istället, bara hänga där och vara otroligt vacker.

Richfield

Detta är då Fannys pappa, Richfield. Snygg som bara den, eller vad säger ni?


Värt

Snyggaste piercingen som finns.


Träning 17/6

Till en början måste jag bara säga att detta var den dåligaste träningen jag varit med om.

I början red jag fram självständigt och Fanny gjorde allt jag bad henne om utan protester, körde lite tempoväxlingar för att hon skulle bli mer framåt och lyssna mer på hjälperna. Jag fick rida runt självständigt sådär 20-30 minuter så jag han lösgöra henne en del och få henne uppmärksam för mina hjälper. Sen efter ett tag började hon tjura med galoppfattningarna, men dom blev bättre sen i slutet iaf. Men när vi äntligen började hoppa så gick det helt okej i början, men precis som förra gången så låg vi bara och tjatade på två hindren i 20 minuter? Fanny tröttnade självklart till slut och då gick allt bara rent åt helvete. Otto bad mig slå till henne lite med spöt och då blev hon tjurig så ett tag stog hon och studsade och efter det gick hon emot ALLT. Efter det gick träningen bara utför och det slutade med att jag fick hoppa nerlagda hindren på en småtjurig häst.

Efter denna träningen insåg både jag och Annelie att det inte funkar att träna för Otto, det funkar varken för mig eller Fanny. Det är bortkastade pengar och det är saker jag bara kan träna på hemma. Jag är ganska tjurig på Otto med för han pratade med mig som om jag inte kunde något alls och när Fanny studsade runt så påpekade han att hon har en snäll pappa och att hon borde vara som honom. Det var ett dåligt träningsupplägg och Fanny hade en dålig dag och ett kasst bett (som Otto rekomenderat).

Det blev tyvärr inga bilder för vi hoppade inne -.-
Blir en bild på en av ponnyryttarna ist!

Ponnygruppen del 2

Bilderna får endast kopieras med mitt tillstånd.

Ingen apa

Istället för att få en apa fick jag en kisse som heter Moki, eller ja. Från och med nu kallas hon apan. Jag är faktiskt ganska nöjd, apisen är sötis iaf :)



Ponnygruppen del 1

Eftersom ponnygruppen tränade innan mig knäppte jag lite bilder på dom. Har bara beskärt en del av dom i kameran, annars är dom helt oredigerade.


Bilderna får endast kopieras med mitt tillstånd.

Hemma

Jag kom hem för ungefär en timme sen, och jag har bara packat upp. Ska ta en dusch sen ska jag leta efter kamerasladden. Dock blev det inte en endaste bild från när jag hoppade för vi hoppade inne. Skriver om träningen och sånt sen.

Ett år

För ett år sen hade jag denna lilla vita prinsen. Känns som det var igår jag provred honom fast det var över ett år sen. Jag hade inte ridit regelbundet sen augusti 09 och sen den 22 maj 2010 provred jag honom. Dattan var het och stark, han ville helst takta eller rejsa. Men jag fastnade för honom iaf, han är otroligt charmig! Ni får säga massa om hur jag rider för jag bryr mig inte iaf, jag vet mina brister och de har ändrats väldigt mycket på ett år.


Ridövningar

Hittade dessa i en mapp och jag tror aldrig jag laddat upp dom innan för jag gjorde dom till Johanna :)



Jag brukade dock köra början på lite öppna på ena långsidan sen körde jag ofta tempoväxklingar/övergångar på andra långsidan och halt på kortsidorna.
(bilden under)

Något jag gjorde ofta var serpentiner, iaf under uppvärmingen om hon var spänd.


Jag brukade göra dessa på suppan och jag brukade oftast lägga henne i lite undertempo för hon var ofta pigg och lite springig men efter jag gjort någon av dessa tre brukade hon slappna av och jobba mer med bakkärran!

Fail

Failbilder från sommaren 09. Finaste Anisette på alla :)
Jååååhaaaani! Anisette kan också vara en kinesponny ;) (bilden under)
landning efter stegring
Fina idéer som jag kan få ibland när jag rider... hehehehe

Chaps

Såg att dessa snyggischapsen var på rea på Cheval nu! Är verkligen otroligt sugen för de är sååååå snygga!

För 950:- blir de dina!
Minichaps Classic från DyónMinichaps Classic från Dyón

Tur

I morse när jag vaknade regnade det fortfarande lite smått så jag trodde bilderna skulle bli superdåliga. Men nu när jag kollade ut så började det ljusna upp och det betyder att bilderna blir bättre! Nu får vädret gärna bli soligt men inte föööör varmt, för då dör jag :) Ska packa alla mina saker nu och tar nog med mig mitt röda schabrak för att testa om det passar för annars ska jag beställa ett nytt. Använder kanske de på träningen med?

Nu ska jag käka min frukost och kolla Himym, har lagt tidsinställda nu tills ikväll. Kommer jag hem ist för att åka och grilla får ni bilder ikväll, annars får ni ha det sueprbra så hörs vi imorgon!



Trött

Är hur trött som helst, vill bara sova! Vaknade vid halv nio och två jävla cpskadade katter, alltså förlåt men dom har väckt mig hela natten så jag är ganska trött på dom! Har väl sovit två eller kanske tre timmar sammanlagt, fattar ni hur pepp man blir då? Tydligen är jag hungrig med, mitt liv är lite upside down. Jag är aldrig hungrig på morgonen.

Nu ska jag lista ut vart mina sköna ridhandskar är sen ska jag käka. Får fixa massa tidsinställt för idag för annars kommer uppdateringen vara apigt dålig :)


Älskar denna bilden, den är fin.. typ.


Hoppträning

Första dagen på lovet och jag får inte sova ut! Först ska jag troligtvis till min lillasysters avslutning så då måste jag gå upp vid 8 på morgonen (usch fy & blä). Efter det blir det snabbt hem och packa och sen någon gång hämtar Annelie mig och då drar jag till Torsås och sen vid 17:30 är det hoppträning för Otto som gäller.  Efter träningen måste jag skynda mig till stan, sen ska jag ta bussen till en klasskompis i Rockneby som skulle ha en grillsak och sen sover jag över där.

Lite kan bli ändrat och det blir isf att jag skippar Wilmis avslutning och sover lite ist för jag mår inte kanoners nu! Sen kanske det blir så att jag får skippa grillsaken för jag helt enkelt inte hinner, det beror mest på äckelbussarna. Känner inte för att ta taxi till Rockneby. Typ byebye 500 spänn(om inte mer?). Fick ta med mig nikonen till träningen så bilder blir det allt!!! :D:D

Nu ska jag iaf lägga fram allt jag ska ha med mig imon och ta lite tabletter sen ska jag nana. Lägger något/några tidsinställda tills imorgon!

Foto: Sara Carlsson

Nedräkning

Bara trettio dagar nu, fy va nervös jag är!

Bäver.

Har ni någonsin tänkt på hur lustigt ett ord låter om du säger det 100 gånger. Typ som Bäver, så stört lustigt ord, fast jag älskar det iaf. Jag önskar bäver var ett vanligare ord, känns lite random att svara bäver när någon frågar hur man mår. HAHA! Jag måste testa de :D

bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver bäver


håhåhååååååå, det lustigaste är att dessa fyra bilderna har jag inte sparat nu. Utan de har legat i en mapp på min data som heter bäver i evigheter... hehehehehehe...

Sommarlov

Har äntligen sommarlov nu. Fast det känns inte som att jag har det för jag missade den årliga ölandsvandringen, rensa skåpen och andra aktiviteter. Känns ganska kasst att jag varit sjuk och jag är iaf glad att jag åkte dit idag. Jag börjar gråta nu när jag tänker på hur tomt det kommer bli. Kommer sakna alla sen finns det ju de man kommer sakna lite extra...

Nu ska jag tänka på något annat annars kommer jag börja storlipa! Ha en underbar kväll, får se hur min uppdatering kommer vara. Mår sjukt kasst nu!

Varning för omogenhet

Att jag har kass humor är ingen nyhet, jag skrattar åt det mesta. Speciellt när jag är trött!! Haha, hittade denna video runt 12-13 och dog stenhårt. Dock valde jag att lägga den som ett tidsinställt till nu för man ska se den när man är trött och pga jag var apigt trött när jag såg den dog jag. Så hoppas ni inte ser denna om ni är pigga, då förstör ni liksom allt.


Barn

Jag är rädd för barn, har alltid varit och kommer alltid vara.

Jag har barnfobi, alltså helt 100 % seriöst. Visst inte mina kusiner eller släktingar, dom är verkligen ursöta. Men barn jag inte känner och bara ser i skolan, på stan eller så. Jag blir seriöst rädd, sådär gåshud och kalla kårar längst ryggraden. Iaf när dom är mellan 0-7 typ. Varför vet jag inte, tycker bara dom är läskiga.

HAHA, tro mig. Jag vet faktiskt precis hur fjantigt detta låter. Men det är faktiskt sant, går gärna in i ett annat rum när yngre barn går igenom vår korridor. Det kan de i min klass intyga om. Jag har aldrig varit barn, så kom inte och säg något sånt...

Har ni någon lustig fobi? Jag har flera, hehe!

Bombar med barnbilder! 
Källa: http://ihatemyparents.tumblr.com
ihatemyparents:  pavlovsstepson: My diabolical plans are coming to together splendidly…I mean, Goodnight!  You put my Nixon impression online? Great.I don&#8217;t need you guys anymore, I have a crime fighting team!

Sjukishumor

Jesper Rönndahl =  ♥
Utan honom hade jag nog dött av uttråkning! ^^


Press

Den enda som sätter press är jag. Jag sätter press på mig själv och det är för att när det inte går bra när jag rider blir jag sur för jag oftast vet att jag kan bättre. Det slutar att jag blir frustrerad och besviken på mig själv, alltså sätter ingen annan press.

Förbjudna tankar

Jag försöker tvinga mig själv att sluta tänka såhär, men tanken kommer upp oftare nu för tiden. Jag funderar på att sluta rida. Anledningen till det är inte att jag inte gillar att rida eller att jag tröttnat, tvärtom! Jag älskar att rida och jag älskar att vara i närheten av hästar. Saken är den att jag klarar inte av pressen. Jag klarar inte av att bli dömd av andra för hur jag rider, jag klarar inte av att andra säger att jag en dag kommer bli något stort i ridningen. Jag blir hur glad som helst när jag får beröm, men jag kan aldrig ta åt mig. Varenda gång jag får en komplimang skojar jag bort det eller säger "tack, men det är inte sant".

Sen jag var liten har jag alltid fått massa komplimanger för min känsla för ridning och mitt sätt att snabbt anpassa mig efter andra hästar. Jag har aldrig sett det utifrån utan jag rider bara och jag kan inte se det alla andra ser. Jag kan inte se eller avgöra om jag rider bra eller om jag har en känsla för ridningen. Jag önskar jag kunde se det alla andra ser för att se om jag förtjänar alla komplimanger jag får. Det låter kanske som jag funderar på att sluta rida för att jag inte kan ta åt mig kritik, det är tvärtom. Jag älskar att få konstruktiv kritik och få tips på saker jag kan ändra i min ridning. Det är så man utvecklas som ryttare, utan att ta åt sig av vad andra säger kommer man ingen vart.

Åh, otroligt snurrigt inlägg. Men jag är sjuk, ligger back i sömn sen sisådär 2-3 år tillbaka så ni får fråga om ni inte förstår något.

Bästa tiden i mitt liv.


Geni!

“Surround yourself with the people you love, and well, if they don’t love you, then they really aren’t your friends. You should just try to talk to them and let them know they are bumming you out. If they keep doing it, you’ll know they aren’t the people you want to be around."

- John Cornelius O'Callaghan V

Kan inte vara ensam om att tycka att han är genialisk, finns så otroligt bra citat från honom.

Koala på film

Nu ska jag koalakolla på film, vet inte vilken. Spelar ingen roll om den är jättekass, eller jo. Det gör det visst, hatar kassa och meningslösa filmer. Ska nog kolla på en disneyfilm, då blir jag inte besviken. Ska också dricka massa cola med is, det gillar min dumma hals. Vet dock inte varför jag belönar min hals när den bara gör mig ont. haha! Jag är såååååååå tråkig! *Skyller på att jag är sjuk*. Och förresten, jag har upptäckt att MÅNGA missat centralskolan. Tycker helt ärligt synd om er! 

Sådär, sen kollar ni på det andra 8 delarna med. Tycker ni inte detta är kul har ni ingen humor. Ärligt!

Tackar!

Tack till alla som skickat "krya på dig" kommentarer och sms. Blir kanske inte friskare för varje jag får, men mycket gladare blir jag iaf!
♥ till er.

Byta?

Ingen som har lust att byta med mig?

- feber
- svullen hals
- sårig hals
- hosta 
- täppt näsa
- yrsel
- huvudvärk
- muskelvärk

Denna bilden förklarar på ett ungefär vad jag tycker om mitt liv just nu!

Jobb

Orkar inte dela upp i delar så ni får alla ni kommer få se nu direkt!
Har en lite rolig film på när en av unghästarna visar sin kärlek för vatten och en liten kort på kissebäbisarna. Men de kommer sen!

Lock för öronen

Känslan att veta att man missar sista veckan i skolan = ♥. Haha, skojar med er. Det suger! Kommer bergis vara sjuk i 2-3 om jag tänker på mitt imunförsvar! Dock ska jag vara med på skolavslutningen på torsdag och sen ska jag hoppträna på fredag. Får dricka massa te, äta värktabletter och halstabletter! :D

Dagen har mestadels spenderats i min underbara soffa, har ätit glass för att kyla min onda hals, kollat på film och sen kom Mamma, Stefan och Linn hem med pizza. Bästa sjukismaten! :D Nu ska jag ladda in bilder jag tog på mina supersöta jobbhästar! :D Självklart blev den en del bilder på kattungarna med! 

Trots dödshot tog Lasse denna bilden, men ja. 14 meter upp i luften och fortfarande lika cool som alltid.

Sjuk

Min syster har smittat mig så jag är dunderförkyld. Jobbade idag och det gick bra, duschade direkt när jag kom hem sen käkade jag, vilade lite sen kom min Morbror, hans tjej och min lilla kusin Anton. Nu ska jag lägga mig och sova igen för jag vill bli frisk!

Jag är alltid lika fin på bild ;)


Knasigt

* Jag brukar skriva om mina blogginlägg ca 5 gånger innan de publiceras.(Denna meningen skrev jag om 3 gånger)

* Jag önskar jag vore 2,5 meter lång.(Don't ask why)

* När jag inte hittar ord för det jag känner hittar jag på egna ord eller gör något läte.(tex. när jag är frustrerad)

* Jag överanvänder känslan frustrerad, känner mig nästan jämt och ständigt frustrerad. Alltså utan anledning.

* Jag sover ALLTID med ett fönster öppet, vare sig det är -20 eller + 30, har fått för mig att jag kommer kvävas annars.

* Jag brukar drömma att jag är en guldfisk, denna drömmen inträffar minst 1 gång i veckan.(älskar det)

* Jag älskar att ta konstiga egobilder.


Skolan

Nu på senaste har jag tagit en del bilder i skolan, brist på saker att göra antar jag?

Mikroskops-bild
Bästa med min klass är att ALLA är vääääldigt fokuserade... på annat!

Jobb

Nu ringer mitt alarm för jag ska jobba. Hoppas det blir bra väder :)

Narmo får stå för bilden!

Lite smått

Jag börjar lite smått ändra småsaker på bloggen :)

Blir ingen stor förändrig förrän jag fått mitt photoshop, och jag vet inte säkert när det blir tyvärr. Sen vill jag få lite nya ridbilder. Funderar på att ta med mig systemisen och fråga om Annelie kanske vill fotta lite på Otto-träningen. Antar att den är ute och den är vid 17:30 och då är det fortfarande ljust. 

Vad tycker ni om den blåa färgen då? :) Det är ju faktiskt det enda jag ändrat hittills, men det kommer bli mer och mer. Det blåa är bara ett litet test för jag ska se om jag gillar färgen!

HAHAHA, förlåt. Men jag hittade denna bilden på min mobil.. HAHAHAHA!


My other half

Carro åkte hem för några minuter sen, vi kollade på film och bara slappade. Det roliga är att fastän vi inte gjorde något får hon mig att må så mycket bättre. Kan liksom slappna av från allt och sluta tänka för ett tag. Det är sjukt att en person kan få en att bli så lugn och må så bra. 

Älskar dig mitt hjärta<3


Stop trying to be perfect.

"Years from now, you will find that the things you held dear, were all trivial to the core. All of those silly little things you cared about meant nothing, and the naive quest for perfection was a giant fucking waste of time.

I wish you well on your pursuit of being."

- John Cornelius O'Callaghan V



Mörkhårig

Igår när vi handlade köpte jag förresten hårfärg, det var bara ett impulsköp. Haha, färgade själv och blev supernöjd (: Dock gör det sig inte rättvisa på bilderna!

Under tiden.
efter

Fanny 9/6

Red på hack pga hon har varit tjafsig i munnen! 

Skrittade fram länge för att känna så hon funkade med hack, vilket det verkade som. Sen joggade vi dom i lugnt tempo utan så mycket krav. Sen började vi galoppera och jag fick ha lite högre tempo för hon har varit lite knäpp så genom att ha högre tempo fick hon springa av sig. Sen gjorde körde vi att man skulle stå upp i lätt sits på långsidorna och gasa på lite sen skulle man sitta ner och rida ihop dom på kortsidorna. Sen började vi med lite bommar och jag fick hela tiden hålla ett lågt tempo och göra halvhalt innan bommarna och sedan mjukna massor för hon skulle tänka själv. I början gick det pannkaka, hon bara snubblade på bommarna och sket i dom. Efter ett par gånger fattade hon och då gick det superbra!

Sen hoppade vi lite olika hindren och tillslut satt vi ihop det till en bana. Det var SUPERBA träning för Fanny då hon var tvungen att tänka lite själv. Hon klarade faktiskt studsen utan problem med! I slutet sa Jeanette att det såg fint ut och att vi var fina, KUL ATT HÖRA! :D

Det roliga är att jag red lektion för Jeanette när jag var liten, runt 7-8 kanske? Hon är en VÄLDIGT duktig tränare som jag gärna rider för fler gånger! -Måste bara lägga till att småtjejerna som stog och kollade på lektionen avgudade mitt hack och de sa att jag red bra och satt fint. TAACK!

Apa, det ser oranget ut på bild. Men det är klarrött! Fanny var snygg i det iaf!

FML

Detta får mig bara att vilja gråta!

Kasst väder

Vädret är urkasst, helt grått och tråkigt. Jag är opepp till det mesta så jag ska kolla film nu igen. Kollade på 2 filmer igår natt. Filmtips uppskattas då jag kan kolla på hur många som helst när det är kasst väder :)

Ska kanske försöka tvinga ner min bror till havet och ta ett dopp innan jag kollar film!

Jag & Louise förra söndagen. Älskar vår brygga.

Movie time

Orkar inte skriva om ridpasset nu heller, fortfarande besviken över betyget. Ska hämta min B&J och kolla ngn söt film. Kanske A walk to remeber? Bästa filmen någonsin. Ni som inte sett den, se den. Och helst i morgon! Haha, centralskolan! Nu tackar jag för mig, blir nog inte uppdatering förrän framåt elva/tolvsnåret. Ska sova ikapp lite timmar.

För att peppa upp allt lite, haha!

Steal your heart.

Hittade denna underbara låt, fick mig genast på bättre humör!


Kasst humör!

Vaknade skitsent i morse så jag drog bara på mig kläder sen fick jag skjuts till skolan för regnet öste ner. Kom inte en sekund för sent :)

Andra lektionen hade vi engelska och vi skulle prata med cpUlf om betygen, JAG FICK BARA VG!!!!!!! :@:@:@:@ Blev så arg så jag trodde jag skulle slå till honom. Han förstörde fan hela min dag. Jag SKA ha mvg, så är det bara. Ni måste ju hålla med om att ifall man skriver alla prov med typ max 4 fel. Skriver inlämmningar utan några fel alls, pratar korrekt och har stort ordförråd förtjänar man mvg? Jag har aldrig haft problem med engelska och det har alltid varit det ämne jag har det lättast i. Kan säga som så att jag skulle kunna döda honom. Och får jag inte mvg nästa termin kommer jag fan inte komma till hans lektioner längre, ser fan ingen mening i att komma på lektioner man inte ens får rättvist betyg i.

Känner att jag inte borde skriva eller så nu, ska äta lite av min tröst-B&J och sova. Mår superdåligt över detta.

Din äckliga jävla sköldpadda!!!!


Skydd?

Jag är otroligt petig med att alltid ha skydd eller lindor och helst boots. Jag hatar verkligen att rida utan det vare sig det är min häst eller någon annans. Känns bara otroligt fel att rida utan skydd! Jag glömde skydd en gång på Suppan för jag var sjuk och lite seg och efterbliven så jag vände direkt och satte på skydd! Anisette red jag ibland utan skydd, tex när vi badade. Hade skydd på när vi red dit, men tog alltid av dom innan vi gick ner i vattnet. Har även ridit Dattan utan skydd när vi tagit "finbilder"

Jag är otroligt petig med att alltid ha skydd eller lindor och helst boots. Jag hatar verkligen att rida utan det vare sig det är min häst eller någon annans. Känns bara otroligt fel att rida utan skydd! Jag glömde skydd en gång på Suppan för jag var sjuk och lite seg och efterbliven så jag vände direkt och satte på skydd! Anisette red jag ibland utan skydd, tex när vi badade. Hade skydd på när vi red dit, men tog alltid av dom innan vi gick ner i vattnet. Har även ridit Dattan utan skydd när vi tagit "finbilder"
Dattan hade alltid annars skydd fram&bak och oftast boots fram&bak!
Anisette hade skydd fram&bak, boots fram och teknikskydd vid hoppning!
Suppan lindade jag oftast eller så hade jag skydd fram&bak. Ibland boots fram med!
Har ni alltid skydd på era hästar?
Dattan hade alltid annars skydd fram&bak och oftast boots fram&bak!
Anisette hade skydd fram&bak, boots fram och teknikskydd vid hoppning!
Suppan lindade jag oftast eller så hade jag skydd fram&bak. Ibland boots fram med!


Har ni alltid skydd på era hästar?

Hemma

Kom hem från Torsås för ca 30 minuter sen. Är helt utmattad! Tappat lite kondis efter snart 3 veckors latande.

Skriver om lektionen lite senare, nu ska jag hälla i mig några liter vatten!

Sjukhusbesök

Sjukhusbesöket gick SUPERBRA, hon sa att det verkligen läker rätt och att jag inte behöver komma tillbaka igen! Efter det gick jag tillbaka till skolan och hade en lektion, slutade sedan vid två och sen dess har jag kollat på tv, städat, badat och nu packar jag lite :)

Imorgon ska jag direkt efter skolan ta bussen till Torsås och hoppa en lektion på Fanny :D Första gången jag rider ordentligt på snart 2 veckor. UNDEBART!! Ska testa att rida med henne på hack och se hur det går. Mamma är väl inte vidare glad för att jag ska rida lektion då hon tror jag ska belasta fingret och att det ska brytas igen. Dock ska jag vara försiktig :)

Film från senast jag red henne, rider med ett brutet finger och en enorm svullnad xd

Augustana

Underbar låt.

Sjukhuset

Har tid på sjukhuset igen för att kolla fingret.
Hoppas verkligen de läkts helt rätt :)
Missar minst 3 timmar från skolan med, woho!

Jag saknar verkligen inte mitt gips!

Träningssugen?

Det finns platser kvar på hoppträning för A-tränaren Hans-Olof Ottoson den 17 juni på Torsås Ryttare!

Jag har tränat för honom en gång och ska träna för honom denna gången med. Tycker verkligen ni ska ta chansen att träna för honom med :) 


Svar

eftersom du inte lämnade mail eller namn svarar jag här :)

Anonym
om Narmo 6/6:
Är det hästen du rider nu? :) <3
Jag jobbar i ett travstall och då är Narmo en av hästarna jag rider där. :)

Bebisar

Dessa 4 små urgulliga bebisarna bor i boxen längst ner på mitt jobb. 2 veckor gamla så de har precis öppnat ögonen. Satt och gullade med dom minst en timme sammalagt!

Majja Bbatman Bergdahl

Till er som har mig på facebook, ny hästmapp med lite bilder! :D Ska fylla på imorgon. 

Ni som inte har mig på fb, kan ju lägga till om ni känner för det :)



Mobilbilder

Under vår 5-dagars ledighet har jag knäppt en del bilder. Ni får en liten bildbomb. Varning för ego och annars knasigt ;)

Du gör mitt liv så jävla mycket lättare, Love u.
bästa stället att ta mongobilder på donkentoan!
Fett söt efter att ha skrämt småbarn på skälby!
Bad mamma köpa lite plockgodis till mig och Alice. Kan säga som så att halva skålen är kvar!

Narmo 6/6

Skrittade 2 varv på lilla banan och han var superduktig. Skrittade på lungt mestadels och försökte bara trava 2 gånger. Det enda jag fokuserade på idag var att han skulle slappna av, det var därför han inte fick trava överhuvudtaget. Jag kunde skritta på helt långa tyglar och han slappnade av och sökte sig massa neråt. FRAMSTEG

Duschade honom när vi kom tillbaka för han var svettig för jag red när det var som varmast! Sen betade jag med honom ett tag sen släppte jag in honom. Fixade med resten av hästarna, fodrade osv. Sen betade jag med honom igen. Han är en sån himla go häst att ha att göra med, verkligen supertrevlig!

Nu kommer lite bilder på den vackra pojken.

Jobb

Kom nyligen hem från jobbet och nu ska jag käka eller duscha. Kommer lite söta bilder sen, mest på vackra Narmo :)

Bara massa sol!

Dagen spenderades också ute i solen och nu ska jag för andra gången idag bada. Med Lollo denna gången! :D

Tyckte att det passade med en badbild på mig och Anisette som Lollo tagit! :D(http://cerat.blogg.se/)


Fanny 14/5

En hoppfilm från dagen jag bröt mitt finger! :D


Sol & Bad

När vi vaknade degade vi ett tag i sängarna sen degade jag lite vid datan sen gick vi ner och käkade frukost (duktig majja). Sen gick vi ut och la oss på min studsmatta och solade i ca 45 minuter? Sen gick vi ner och badade med min bror och lillasyster. Sen drog Alice hem och sen dess har jag läst massa bloggar, kollat in min bränna i speglen, färgat ögonfransarna och nu ska jag precis tvätta ur färgen från ögonbrynen :)

Sen efter vi käkat får ni lite bilder från igår och idag :)

Fram tills dess får ni njuta av en fin bild på världens vackraste häst.

Lami-Cell

Hittade ett par dundersnygga ridbyxor på rean på Cheval, finns bara i marinlblått. De kostar bara 689:-
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Sydney damridbyxa med låg midja – Lami-CellSydney damridbyxa med låg midja – Lami-Cell

Rött hack

Här är en bild på skänklarna till mitt sjukt snygga hackamore :)

Söta tjejer för två veckor, giiiiiiiiiips!

Marin-Vit-Röd

Gammal outfit

Ingen tid över

Jag kom precis ut ur duschen så nu ska jag dra på mig en bikini för Alice kommer snart och då ska vi sola. Sen ska vi väl steka ett par timmar och sen ska vi göra massa annat. Jag kommer inte hinna uppdatera förrän sent ikv när vi kommer hem. Så vi hörs då :)

Alice & Toy


Underbar

Snubblade över denna killens musik på Youtube, finns även på spotify. Verkligen värt att lyssna på :D

Nu ska jag iaf ta mig en promenad och lyssna på hans musik!

Tangled

Såg på Trassel för sjätte gången nyss, dundersöt film! Verkligen ett tips till er alla :) Snart ska vi käka grillat och sen ska jag sätta mig med lite koder och försöka fixa lite. Kanske fixar nytt och färglatt till min egna? Känner att den är TRÅKIG!! Förresten badade jag idag, Alice var en mes och gick ner till typ höften ^^

Jag vet att min uppdatering är tråkig, men just nu har jag ingen häst att rida och jag ska nog inte jobba förrän på måndag. Ska försöka fixa lite skoj och tips osv. Blir säkert ngn bildbomb ikv!

Längtar inte precis till vintern!


Nyvaken

Kom hem runt 2 igår, kollade Vampire Suck när jag kom hem sen somnade jag runt halv 4. Vaknade precis och nu ska jag tydligen äta mat x) Sen efter det ska jag ut och sola. Underbart väder ute. Ska dra ut ett lakan på studsmattan eller nått :D

Söt bild på en liten jobbhäst


Seg apa!

Jag är segsegseg, skulle väl vara hos A&L för 20 min sen?! DUKTIGT!

Nu ska jag cykla iaf så vi hörs ikv/inatt!

GRÖNbruna ögon, punkt slut.


Mina pärlor♥

Om jag skulle få säga två hästar som satt störst spår i mitt liv är det Anisette & Dartanjang. Behöver inte ens tänka efter.

Anisette hade jag i elva och en halv månad, alltså nästan ett helt år. Hon är nog den ponny som lärt mig mest och fått mig att må bäst. Vår resa var verkligen en berg och dalbana som slutade på topp, i början gick allt dåligt men i slutet så var allt som en saga. Kan inte beskriva känslan att vara med henne, den är bara perfekt. Vi hade ett otroligt band som jag vet alltid kommer finnas kvar!

Dattan hade jag i tre månader men under den tiden gick vi igenom enormt mycket, han förändrades en del - till det bättre. Vi blev superbra vänner och han fick mig att må bra. Vi slutade också på topp! Vi hade inte kunnat sluta bättre. 

Dessa två hästar är mina pärlor, kommer alltid älska dom lite extra.

Känslan att flyga med dig kommer alltid vara bäst.




D





Liten

Hahaha, gick in och kollade lite på min käre pappas bilder på facebook. Hittade lite bilder på mig ^^

RSS 2.0