I set the world on fire

just idag är det synd om mig. och inte sådär, "oj du slog i din tå"-synd. utan sådär, "oj helvete din hals är så jävla igensvullen så det syns bara du öppnar munnen och det gör så förbannat ont för dig att svälja, shit du får alla mina pengar och all min kärlek"-synd. Jag ska dricka massa te, äta isglass och fortsätta tycka synd om mig och min hals, det hoppas jag att alla ni andra också gör!!

The Royal Concept – World On Fire


Can i be excused for the rest of my life?

snabba andetag, ett hjärta som dunkar hårdare för varje sekund som går. allt krossades på en sekund och allt snurrar runt. orkar inte med och vill inget alls längre...



Episk

Gick på bio med finasste brodern ikväll, Dark Knight Rises såklart. Var så otroligt bäst, perfekt och episk. Satt och skakade, hoppade lite upponed i sätet, grät, skrattade och log som ett tokfån. När jag kom ut från biosalongen var jag helt överlycklig, en film som jag väntat på så jävla länge som sedan visade sig vara PERFEKT. Visst jag önskar att jag sett den på premiären hemma i Kalmar men det fick inte riktigt eftersom jag trodde jag skulle åka till Malmö redan då. Men tro mig, det var värt väntan för salongen på Royal är GIGANTISK. Älskade det.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och kanske kolla på lite GOT eller sova direkt. Är rätt trött och måste upp senast halv tio imorgon om jag ska hinna packa, duscha och käka frukost innan vi ska åka till Malmö så jag kan kolla på boende. Har med mig Irisen, pappsen, Sacke och Tilda som moraliskt stöd ;) Hahah, sen så ska vi förbi och kolla på finaste hästgården som finns i Sverige. Hehe, ni får se bilder en vacker dag!

Mitt senaste tips till er alla är att boka platser på första bästa bio som visar filmen, veeerkligen värd att se på bio!!! Godnatt!
 

Malmö

Är i Malmö och har varit sen i torsdag, kördes bil ner hit så slapp tåget. Ska stranna till senast måndag så då får ni lite uppdatering och förhoppningsvis gick boendevisningen bra och jag har bestämt mig! :)

Hoppas ni har det bra och allt såntdär!

Chillparty

Ikväll blir det lite chillparty, kan inte bestämma mig vad jag ska kalla det för jag har ingen aning om hur det slutar.. Sjukt härligt gäng är det iaf så tror det kommer bli bra vad som än händer. Behöver verkligen en kväll då jag kan glömma allt för idag har inte varit en riktigt bra dag. Men nu ska jag sätta på mig headsetet som det kommer bästa musiken ur och cykla bort till mina grabbar. Vi hörs någon gång!

som alltid kommer bilderna från min tumblr - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/
image

För bra för att vara sant

jag får aldrig vara lycklig och det är så jävla orättvist, direkt när jag tar ett steg i rätt riktning så dras jag tillbaka av något/någon och allt känns skit igen. nu ska jag hoppa in i duschen och kyssna på musik och sitta där tills det känns lite bra igen, det får ta hur lång tid det vill. eller tills maten är klar för jag är hungrig.


Sötare än socker!!

Svar ja, jag har världens sötaste lillasyster med finaste ögonen. Får nästan ont i kinderna för jag ler så mycket när jag är med henne eller ser bilder på henne. ♥



Konungens återkomst

Sitter just nu på mitt rum efter att ha varit ute på en promenad, först hade jag sällskap av Fia, Signe och vovvsen sen gick jag själv i kanske en timme? Väldigt hög musik i lurarna och tankarna fick flöda. Mycket som snurrar efter dagens beslut och besked. 

Nu ska jag fortsätta på mitt lilla härskarringen-maraton och avsluta med den sista och otroligt grymma filmen Sagan om Konungens återkomst. Så förbannat bra den är!!!


Lycka

Nu mår jag så jäääävla bra för allt spikat och jag flyttar till Svedala i slutet av Augusti. Ska åka ner till pappa och leta boende och kanske jobb i nästa vecka sen flyttar jag så snart jag kan. De enda måstet är att vara hemma under stadsfesten för ungefär där runt kommer Amanda och Edi hem och jag och mitt gäng ska festa gärnet. Bra avslut från lilla staden Kalmar och bra hejdå till mina fina vänner. Ska även försöka hinna umgås med så många som möjligt innan allt packas och jag far ut på nya äventyr.

Jag är helspänd och längtar något enormt tills jag faktiskt kan flytta. Tror inte ni förstår vilken lättnad det är att faktiskt komma bort från denna stad. Inte känt mig riktigt hemma här på väldigt länge och trivs liksom inte. Kalmar och jag har gjort slut för länge sen och de ska bli skönt att komma bort. Men kommer självklart att komma hit och hälsa på min halva familj som bor här och mina vänner och finaste pojken. Får bara se hur ofta jag lyckas klämma in det! 

Men nu ska jag ladda in lite galet bra musik på mobilen sen ska jag ut på en fin promenad såhär på sommarkvällen. Lovar er att det kommer lite mer uppdatering snart och jag kanske kan berätta en rätt stor hemlis snart, men inte förrän allt blir utrett! ;)

Bilder från min tumblr - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/


Världens bästa syster

Kom hem för ett tag sen efter att ha cyklat nästan hela vägen in till stan för att möta upp min syster och skjutsa henne hem. Ville nämligen inte att hon skulle gå ensam hem och hon är trött efter jobb och det var kallt ute. Nu sitter jag och lyssnar på bästa listan och fryser, ska alldeles strax hoppa i säng för insåg precis att jag ska upp innan tio och åka till läkaren imorgon.. Efter eller innan ska jag möta upp Alice en snabbis i stan sen ska jag kanske käka med Nils och Johan på Thai Silk, beror på hur trött jag är! Börjar nämligen känna mig lite krasslig så orkar inte med så mycket..

Men nu måste jag skutta i säng om jag ska orka med att gå upp så himla tidigt. Eftersom jag är så snäll får ni lite fina gifs på snyggisar, de bilder som jag använt/använder eller ska använda som bakrundsbild!


Besviken

Besviken är det värsta man kan vara på någon eller något (enligt mig iaf..) och jag är riktigt besviken på hästvärlden. Egentligen har jag varit det länge men har inte riktigt märkt det sen jag blev hästlös och varit ifrån det ett tag. Och när jag säger hästvärlden menar jag verkligen inte alla men majoriteten iaf.

Jag har verkligen tröttnat på allt skitsnack och alla falska personer som finns i denna värld. För det är verkligen en egen värld som ibland är underbar men väääldigt ofta falsk, tyvärr. Har aldrig förstått mig på folk som inte kan glädjas av andras framgång utan bara måste se allt negativt som finns hos folk. Och det hemskaste av allt är att det spelar inte roll hur trevlig man än är för man blir fortfarande dåligt bemött av flera utan att ens gjort något. I hästvärlden handlar det för det mesta om att vara störst, bäst och vackrast. Och man måste självklart synas mest och få mest uppmärksamhet. Och sen vääldigt många know-it-all's och även fast man kan ha haft sin häst i fem år så finns det minst 1000 andra som vet hur man tar hand om den och rider den bättre. 

Och visst, det finns folk som rider ens häst bättre och kanske har bra tips. Men det svider fortfarande lite att få höra rätt ut "JAG KAN BÄTTRE". Visst om man använder konstruktiv kritik men hur ofta händer det egentligen? Det finns ett fåtal som faktiskt lyckas skriva bra konstruktiv kritik som faktiskt hjälper ekipaget till bättre ridning men det är för många fall där människor bara är ute efter att såga ner varandra totalt.

Och efter snart 14 år i denna värld har jag fått nog. Jag har verkligen varit med om det mesta när det gäller hästfolk, både dom helt underbara som man vill samla ihop i ett eget litet stall och stå med hela livet ut och de som verkligen kan få en att storböla. Jag blev utsatt för total nersågning för ett tag sen, säger inte när eller hur för det har inte med saken att göra. Men jag vet iaf hur otroligt ont det gör och ibland är det svårt att stå på sig hur mycket man än tror på sin sak och vet att man gör rätt för man hela tiden får bevis från hästen att man gör det. Jag tycker det är synd att flera jag känner är väldigt tveksamma över om de vill lägga upp ridbilder på te.x. sina bloggar eller sin fb bara pga folk inte vet vad som är konstruktiv kritik och att vara elak.

Tycker alla borde tänka efter mer vad dom gör och tänka innan dom skriver kommentarer eller säger saker, hästvärlden är vad vi gör den till och skärper alla sig så tror jag det kan bli så himla bra.


Iris 1 år! ♥

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, utan det är Iris födelsedag! Min gaaaaaalet söta lillasyster fyller ett år och jag tycker faktiskt alla borde skriva grattis här. Ska ringa och gratta sötisen lite senare och sen får jag träffa henne nästa eller nästnästa vecka och då ska hon få en present och  MASSOR av pussar!♥


baby, would you like to spend the night, the whole night?

Gick och la mig runt halv sju sen sov jag ungefär tre timmar och inte ostört utan hade alarm på varje halvtimme... Sen när jag insåg hur otroligt onödigt det skulle vara att ligga och halvsova så gick jag upp och spelade lite med Nils, duschade, åt och fixade mig. Sen lite efter tre mötte jag upp Fia och vi cyklade in till stan för att gå lite på marknaden, vi gick först till Alexis, hälsade på min syster och drack lite. Sen kom Melli och vi gick runt lilla stan för att se vad som fanns.

Efter kanske tre timmar på maknaden cyklade vi hem, jag kom hem med en supersnygg zippo tändare och ett linne. Såg en del annat fint men höll i pengarna för förra veckan spenderade jag väldigt mycket pengar. Men är iaf nöjd med det jag fick med mig hem och det får ni se imorgon.

Nu ska jag försöka komma i säng och sova en timme innan vi får gäster. eheheh. Låååång historia som ni kanske får höra en vacker dag!


left left left right

left left left right - min nya spotifylista, lite som ska bort och massor som ska läggas till men det är en finfin grund iaf. Ifall någon av er vill ha den liksom. hehe. Blandat som tusan och mer blandat ska det bli, lyssna och njut skulle jag vilja säga men jag vet att väldigt många av er lär spy av blandningen. Men jag gillar det iaf och det är huvudsaken! :)

bilder från min tumblr, som alltid. - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/


Dreamcatcher

Detta + massa kläder följde med hem från Stockholm!

Svart mellanstor drömfångare


Brun liten drömfångare

Armband med röda pärlor och silvrigt kross


What!

Anonym 
Den GIF bilden dem säger "What" i vad är det för film?

Sv: är superledsen men jag har faktiskt ingen aning, den precis som nästan alla bilder i såna inlägg är hittade på tumblr och det står inte vilken film den är ifrån. Men lovar att om jag får reda på vilken film det är ifrån så kommer jag skriva det här direkt! :)

enjoy - understand


Perfectly imperfect


fuck the system


svart är ingen färg, det är så man känner sig


My taste in music is perfect.

Jag älskar musik, älskarälskarälskar. Går inte ens att förklara hur mycket jag älskar musik men man kan väl sammanfatta det som så att jag ALDRIG(!!!!!) skulle klara mig utan det. Skulle jag få välja på att vara blind eller döv så skulle jag välja blind i alla lägen. Musik är bra till allt och jag lyssnar på det 90 % av min vakna tid och vääldigt ofta när jag sover. De kan sätta ord på mitt humör och mående bättre än vad jag någonsin skulle kunna göra och det kan få mig att må så otroligt jävla bra. Bättre än någon eller något annat..

Och min musik smak är som det står i rubriken perfekt, lyssnar på så himla mycket och lite till. Det är en liten söt blandning med lite av varje. Och nu till meningen med detta inlägget, tips på otroligt bra låtar. Skulle kunna göra listan millång men det får räcka med lite spotifylänkar nu och sen om detta är uppskattat eller jag vill så kommer det fler! :) Så lyssna och njut kära vänner!

The Used – All That I've Got
Panic! At The Disco – Trade Mistakes
The Weepies – Nobody Knows Me At All
The Weepies – World Spins Madly On
The Middle East – Blood
Solander – Porch Sitting Song
Markus Krunegård – London
The Kooks – Naive
The Maine – Misery
The Tough Alliance – Koka-Kola Veins
The Majority Says – 114
Jet – Are You Gonna Be My Girl
Greg Laswell – Comes and Goes
The Kills – U.R.A Fever
Benny Benassi – Cinema feat. Gary Go - Skrillex Remix
Foals – Spanish Sahara
I Blame Coco – Caesar
The Used – The Taste Of Ink
Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)
The Kooks – Naive
The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out
Augustana – Hey Now



you find you're all alone, what can you do?

Fin kväll med fina vänner kan väl sammanfatta kvällen rätt bra, och kvällen innan det med. Igår var det som sagt mys vid slottet, lite dricka, lite fint prat och mycketmycket fina människor. Sen GICK jag, Amanda, Alice och Fia hem från stan på 40 minuter. Eller jag rullade mest på Fias cykel men det var fortfarande grymt då det brukar ta runt 1,5-2 timmar!!

Kvällen spenderades iaf nere vid havet och jag tvättade en filt i havet, badade, myste med finfina vänner, pratade, åt MASSA onyttigt och lyssnade på finfin musik. Var en mycket fin kväll och bra hejdåmys innan Amandra drar till Italien i tre veckor och jag sedan troligtvis flyttar..

Men nu MÅSTE jag packa min väska för imorgon bär det av till Stockholm för en fin helg där. Jobb, grillmys och lite hemligheter står på schemat. Så nu ska jag sätta fart och fixa det lite snabbt så jag hinner sova lite innan mamsen väcker mig tiiiidigt! 

Bilderna snodde jag från Amanda! (a)


The Voom Blooms

Så jääääääää*la bra!!

http://www.youtube.com/watch?v=iAKw3bSBpVQ

http://www.youtube.com/watch?v=4xDqFNe-ozA

Shopping

Detta (+plånbok, hårfärg, bh,navelpiercing, trosor och nagellack) är de jag shoppat söndag, måndag och tisdag! :)

Fashion Against Aids linne - H&M
Linne med tigertryck - Monki


Virkat linne, halva virkat på ryggen resten vanligt tyg - New Yorker
Transparent fram, vanligt tyg bak - Bik Bok
T-shirt med dödskalletryck och triangel - New Yorker

Rymdtröja - Gina Tricot

Tunnt tyg gram och virkade dödskallar bak - Gina Tricot
Kort kavaj med svalor på innertyget - H&M
Haremsliknande tights - H&M
Blå/rosa shorts med nitar - Gina Tricot
Ansiktstvätt - Apoteket
Scrub - Apoteket
Ansiktskräm - Apoteket
Hårolja - Coop
Saltvattenspray - H&M

Fullt ös medvetslös!

Den senaste veckan har varit sjuuuk. Eller ja, sen vi senast hörde skulle jag nog säga! Har haft fullt upp och saker planerade varannan dag och de andra dagarna har det bara varit spontana och helt oplanerade saker. Jag har umgåtts med mina fina vänner, grillat med vänner, festat, varit med finaste, jobbat, shoppat liiite för mycket och massa massa mer.

Idag står det grillning i stadsparken/vallgraven på schemat, innan dess ska jag hinna redigera bilder, duscha, fixa mig, hänga lite med mina grabbar och köpa gottigt till kvällen. Sen runt sex-halv sju cyklar jag in till stan med Amanda och Fia, ska bli sjukt fint! Dock stannar jag nog inte så länge för jag får inte ställa om dygnet för i helgen är det Stockholmstrip och jobb som står på schemat! :)

Smakprov på lite av det som kommer att komma.

RSS 2.0