Words hurt, you know.


True love is when they love their good & bad sides


Quiet people have the loudest minds


Fredag, lördag, söndag, måndag och onsdag

Fredag: Vaknade runt tio och då packade jag det sista, sen käkade jag lite sen satt jag vid datorn och kollade på mina serier. Louise kom och hämtade mig lite efter två och då drog vi runt Hansa City för att köpa lite saker sen mötte vi upp Alice, Erica och Moa sen drog vi till Aspö efter att ha lämnat bil. Vi fixade oss sen satte vi oss på altanen och snackade och lekte lite. Sjukt skoj och jag skrattade tills jag fick kramp i magen och tills tårarna rann lite. Efter ett (bra) tag kom alla och de drog igång. Var en sjukt go kväll/natt men asgott folk som jag trivs riktigt bra med. 

Lördag: Vaknade först toktidigt för hundskrället skulle hoppa på dörren och alla skulle upp förbannat tidigt. Jag somnade om och sov tills min telefon ringde och jag snackade ett tag. Sen gick jag ut till dom andra som satt på altanen och chillade. Vi kom överrens om att Donken lät som en kalasbra idé och efter lite funderingar om  vem som borde köra och vilken bil kom några iväg och köpte mat. Under tiden planerade jag med mamma och co hur vi skulle göra på lättaste sättet och när vi skulle åka. Sen käkade vi och ett tag efter det kom Stefan och Sacke och hämtade mig. Tog en dusch, käkade sparris och packade sedan ut i bilen. Vi åkte rätt mycket senare än planerat men det gjorde inte mig något. 4-5 timmar satt vi i bilen och jag sov väl 2 av dom, resten av tiden satte jag nya highscore på nästan alla spel på ipaden med sällskap av grym musik. Väl framme i strängnäs käkade vi lite sen satt vi och snackade i ett par timmar innan jag och Malin parkerade oss i sängen och pratade ett bra tag till.

Söndag: Sov tills tio sen tvingade dom andra upp mig. Käkade frukost, drog på mig kläder, borstade gaddarna och fyllde i ögonbrynen sen satte vi oss alla i bilen och drog in mot stan. En liten tur i stan som jag faktiskt fortfarande känner igen mig i för att visa Stefan lilla Strängnäs. Där jag spenderade jullov med pappa, farmor och den delen av släkten när jag var liten. Sen körde vi runt och handlade in lite saker inför matlagningen som stod på tur. Efter jag hjälpt mamsen med maten så la jag mig med Wilmis i sängen och spelade fruitninja. Jag köttade som alltid och satte nya highscore. Malin kom sedan hem från jobbet och jag följde med henne upp till stallet och hennes "lilla" häst. Hon red lite och jag fotade bäst jag kunde med en kamera som ville allt annat än sammarbeta. Sen fick jag sitta upp och rida lite. Stor häst men otroligt känslig och trevligt, fina gångarter hade han med. Sen käkade vi, snackade i ett par timmar och sen sov vi relativt tidigt.

Måndag: Blev väckt runt tio även idag, åt frukost, fixade mig och sedan drog vi till kyrkan. Vi var rätt tidiga så vi väntade rätt länge innan begravningen började. Jag försökte bita ihop bäst jag kunde, men när jag såg all smärta i alla andra klarade jag inte av det mer.. Det var jobbigt, som fan. Jobbigaste var nog att se min fina väns smärta, för jag kan inte tänka tanken att förlora min mamma.. Efter så var det såndär samling eller vad det heter.. Efter det så drog vi bara hem till dom och packade allt sen började vi köra hemåt. Försökte sova så mycket som möjligt men spelade den mesta biten eller kollade på yt-klipp. Vi var hemma runt halv elva och då kollade jag på lite serie för jag kunde inte somna..

Onsdag: En såndär dag där man helst bara vill ligga begravd under massa täcken i sängen. Och direkt när man tänker på något jobbigt bryter man ihop, vilket jag gjorde fleraflera gånger. Ingen ork till något alls och hur mycket jag än försökte så orkade jag inte med det andra tycker är lätt. Kände mig sämre än sämst och valde att stanna i sängen. Storbölade i telefon med mamma och kom överrens om en del viktiga saker.. Låg i sängen nästan hela tiden tills jag hörde att bror min kom hem, då satte jag mig i soffan med min bästa vän och kollade på tv. Satt där tills mamma kom hem då hjälpte jag till lite med maten sen stängde jag in mig på rummet med Criminal Minds och headsetet på. Kollade på flera avsnitt sen kollade jag på två till med mammas sällskap nere i soffan. Myste som bara den och mådde bra för ett tag. Nu sitter jag här och lyssnar på Markus nya och ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag försöka orka mig till skolan men jag får se.

Mänsklig Värme

Markus, fina underbara vackra och bästa Markus. Åh gud så mycket jag älskar dig, din underbara musik och texterna som passar in bättre än bäst.

Markus Krunegård – Mänsklig värme


Musik

Alla som ser mig i vardagen eller umgås med mig vet att jag alltid lyssnar på musik, till och från skolan, i skolan, hemma, i stallet (om jag är själv), när jag åker buss/bil/tåg, innan jag ska sova, direkt när jag vaknar och varenda gång jag sitter vid datorn dunkar musiken också. Alltså lyssnar jag på musik så ofta som jag kan! Och jag har vääääldigt blandad musiksmak samtidigt som de passar ihop tokbra.

Give me love like never before - den listan är den jag lyssnar mest på och jag har verkligen lagt in sjukt blandad musik!


tumblr 2

http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/ - min tumblr är verkligen fylld med sjukt olika saker, fina djur, drömgångare, Harry Potter, havet, Alex, rymden, John, lite egna bilder och massa olika texter. jag äääääääälskar tumblr och ni som inte har det har ingen rätt att säga "det är tråkigt", för det är som narnia.


tumblr

vill inte ha en helt tom blogg så här kommer lite olika saker från min tumblrrrrrrrrrrr.



Taggad till tusen

Just nu håller jag på att packa massor av olika väskor. Ikväll är det fest, samma gäng som på nyår + några till, askalas ska de bli! :D Sen sover jag där och på morgonen/runt lunch kommer mamma och Stefan och hämtar mig sen kör vi upp mot Strängnäs. På lördag ska vi ut och käka, på söndagen ska jag med Malin till hennes jobb (travstall) och på måndag är det begravning.. Vi åker hem sen på måndagen (har jag för mig?) och vi lär komma hem rätt sent.. 

Så uppdateringen kommer inte vara så bra för jag hinner nog inte fixa tidsinställda :) Men ni får ha det kalasbra och njuta av de underbara vädret!

When a teacher tells a joke

image

Tisdag, onsdag, torsdag & fina bilder

Tisdag: orkade inte gå till skolan för allt kändes sämre än sämst och hade jag fått minsta lilla press på mig hade jag brytit ihop. Alice plingade på min dörr lite efter halv nio utan att det alls var planerat. Men jag och min kära gudmor hade bra snack och så. Gjorde lite lunch till oss och så innan hon drog sig mot skolan och jag satt fixade i köket och kollade på serie. Senare framåt kvällen gick jag och Per ut på en promenad, vi käkade calippo shots och fick värsta sockerkickarna.

Onsdag: var hemma även då för jag hade sån extrem huvudvärk när jag vaknade att jag trodde att mitt huvud skulle explodera. Satt och kollade på lite serier och så innan Alice, Louise och Erica frågade om jag skulle med in till stan och sola. Fick sådär tio minuter på mig att slänga på mig andra kläder innan de kom och hämtade mig. Solade lite solarie och träffade på en gammal och väldigt fin vän. Åkte sedan med hem till Alice där vi snackade ett tag innan vi begav oss till stallet. Ponnierna skulle skos och Björn var lite sen så vi stod och borstade rätt länge innan och myste. Klippte lite på Poppes svans som blivit väldigt lång och lite för sliten, så nu är den fluffig och fräsch! Red sedan i pdn och sen åkte vi hem. Jag åt, kollade lite serie och satt sedan vid datan rätt sent in på natten.

Torsdag: vaknade med extrem huvudvärk igen så jag somnade om igen och sov rätt länge. När jag väl orkade dra mig ur sängen gick jag istället ner till soffan där jag kollade på lite tv och myste med Bruce. Städade av i köket och lagade sedan suuuuupergod mat. Åt det vid tvn innan jag drog på mig vanliga kläder och kollade busstider. Åkte sedan bussen in till stan och gick in på H&M där jag träffade Rebecca och snackade lite. Gick sedan vidare till solariet och solade ett tag. Tog bussen hem lite efter fem och köpte lite saker på konsum sen tog jag en längre väg hem och satte mig nere på en av bryggorna ett tag. Otroligt vackert väder och det var så pass varmt och frusna jag bara behövde skinnjacka. Gick sedan hem, åt supergod middag och tog sedan en dusch. Nu ska jag alldeles strax kolla senaste OTH och sen ska lite tatueringar fixas innan jag kryper ner i sängen och läser lite innan jag sover :))


Underbart väder

Solen skiner och jag ska alldeles strax gå till bussen och sedan ta en tur in till stan. Måste köpa ny ögonbrynspenna då min försvann upp i intet häromdan och mina ögonbryn har min naturliga hårfärg.. Så vill jag ha ögonbryn måste en ny penna köpas så fort som möjligt ;) Tror jag ska sola sen men har inte bestämt mig helt än, riktigt lockande är det iaf att ligga och steka ett tag. Men vi får se, ska kanske möta upp en vän med men har inte fått klartecken än!

Nu går bussen om tjugo minuter så jag måste packa väskan och dra mig för jag tänker inte missa bussen! ^^


Det är fortfarande frukost.

Knäckebröd, apelsinjuice och kaffe är visst frukost vid 14:54 på eftermiddagen. Det är frukost för jag säger att det är frukost och de är de första jag äter idag för jag orkade mig inte ur sängen förrän 13:43 eftersom hela min kropp sa emot när jag försökte resa mig. Så jo, alla ni frukost-hatare, det är frukost jag äter nu och säger ni emot är era argument är invalida.



Tänker du försöka leva efter du dött eller tänker du leva nu?

något av de jobbigaste jag vet är att se folk som gör allt perfekt, så som alla egentligen kanske borde göra. sköter allt som ska skötas och är punktligare än en punkt. att se hur de sliter för att få allt perfekt och släpper aldrig taget om allt för ett tag och gör något spontant. de som har ett så strikt och planerat schema att jag får ont i magen bara av att se på det.

jag skulle aldrig orka göra allt perfekt, ha allt planerat till punkt och pricka och aldrig ha tid för att slänga in spontana saker. jag vill göra saker som får folk att tycka att jag är helt skruvad, jag vill göra saker jag mår bra av och det gör jag. både dumma och smarta, men huvudsaken är väl att jag mår bra? jag vill göra galna saker och ta alla chanser jag får, för i slutet ångrar man oftast bara att man inte tog dom.

jag tycker alla borde slå sig ur sitt skyddsnät då och då för att släppa taget om allt och bara leva.

Konsten att undvika någon

Ni vet när man möter någon man inte vill prata med, eller se i ögonen över huvud taget? Det kan vara allt från ett ex, till en kass fd vän, någon man verkligen inte tycker om eller bara någon oerhört irriterande person som verkligen inte vet när man ska hålla käften. Den bästa utvägen i de läget är helt klart att ta upp mobilen, räddaren i nöden! Antingen låtsas man att det ringer eller så tar man upp den och låtsas smsa. En annan fin utväg är att man "tappar" nycklarna och när man tar upp dom så vänder man om snabbt som tusan.

Detta händer mig dagligen. Varenda gång våra vägar möts tar jag upp mobilen och han kollar oftast bort, vänder sig helt om och springer iväg eller springer förbi. Jag tar alltid upp mobilen och låtsas att jag aldrig sett honom från början. Det känns skönt att vi båda är på samma plan i detta och verkligen gör allt för att undvika varandra! Men nu kommer vi till det stora problemet här. Denna mannen ska bo på mitt rum ett tag och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna ignorera honom.. Känns lite jobbigt då mitt rum inte är alls speciellt stort utan rätt så litet och han lär ju säkert vilja sova i min säng.

Så har någon något tips? Har funderat på att stänga in honom i garderoben, fly landet eller gömma mig under en sten. Så har någon av er en genialisk idé får ni mer än gärna dela med er! Förresten, det är en katt jag snackar om!



Inbjudningsfix

Var totalt ofokuserad i skolan så allt gick in genom ena örat och ut genom andra, kände nästan för att gå hem i slutet av dagen men bet ihop och var kvar hela dagen. Efter skolan åt jag avokado och sen lite b&j, drack kaffe och kollade på O.C. När det var slut bäddade jag ner mig i soffan och halvsov med Bruce på magen, när resten av familjen kom hem gick jag istället upp på mitt rum och fortsatte sova ett tag (värt). Sen var det sjukt god mat, jag käkade hasselbackspotatis och sparris och dom andra åt något kött med, stööööört gott.

Efter goaste käket kollade jag lite på hockey sen var det inbjudningsfix med Wilmis som gällde. Bon Iver och Mumford & Sons fick vara sällskapet och jag och lillasyster gjorde nog världshistoriens snyggaste inbjudningskort (okeeeeeeeeeeej, jag överdrev, men dom var fortfarnde snygga). När jag sedan fikat och snackat lite med Linnis gick jag upp på mitt rum där jag mest suttit vid tumblr och lyssnat på gryyyyym musik. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och läsa lite med musik i lurarna och en tokgrym kille att smsa med :)

Åh, haha måste bara berätta sötaste som hände i skolan idag! Bella och jag stog i matsalen och väntade på de andra töntarna när tre små tjejer kom och skulle ta sina jackor. En av dom stannar och kollar på mig sen säger hon rätt så högt till sina vänner "Kolla vilken fin tjej" sen pekade hon på mig och dom tre ställde sig och glodde på mig ett tag. Sötungar som gjorde min dag!♥


My hair looks good


IGÅR HÄNDE DETTA. och nu, nu är det också perfekt.............

Tisdag, onsdag, torsdag & fredag

tisdag: chill skoldag där rasterna spenderades ute i solen med fina vänner, och frusna lilla jag frös även fast alla sa att det var sååååå varmt.. efter skolan satt jag kvar ett tag och hjälpte min kära gudmor med lite matte, blev lite snack med Johanna med och jag satt och spelade temple run! efter dom stack hem till skogarna skuttade jag ner till kyrkan och pluggade lite med go musik. fick sedan sällskap av Erik och vi snackade lite om allt och inget. sen efter ett tag ramlade alla ledare och assistenter in och vi samlade och hade lite konfatid. lite gruppsnack och fika kan man väl sammanfatta det som! efter tog jag, Per, Fia och Amanda ut på en promenad. sjukt grymt snack och jag kom hem lite efter tio. då sprack allt helt utan förvarning och jag orkade inte bita ihop mer..

onsdag: spenderade dagen hemma då mina tankar var för många, för blandade och på tok för jobbiga för att bara ignorera som jag annars gör.. låg mest i sängen, grät lite och läste. sen fixade jag lite tvätt, plockade i och ur diskmaskinen och städade av lite på mitt rum innan de andra kom hem. på kvällen kollade jag på serier tills jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna och då la jag mig och somnade direkt.

torsdag: sov tills jag vaknade och inte kunde somna om igen. låg sedan och läste för att slippa mina egna tankar ett tag innan jag gick ner till soffan och la mig och kollade på en film som alltid får tårarna att rinna. grät lite och hade sällskap av min fina lenny. gjorde lite mat för att få i mig lite näring och försöka piggna till. gick sedan ut på en promenad med hög musik i lurarna. satte mig nere vid dammen i över en timme och försökte rensa bland tankarna, men lyckades såklart inte utan lämnade större oreda än innan.. tog sedan en lång dusch innan jag kröp i säng.

fredag: gick upp väldigt sent och då satt jag och kollade på tv med mamma ett tag. sen kollade jag på senaste TVD och TSC, tokbra som alltid och tårarna brände nästan lite bakom ögonlocken. hjälpte sedan mamma städa av hemma innan jag parkerade mig i soffan och gosade den sista med finaste lennypojken. fixade mig sedan lite snabbt och hoppade ur myskläderna och i vardagliga kläder. sedan kom kossan-familjen och hämtade min lillpojk. han får ett tokbra hem där han kommer trivas så jävla bra, men gud va jag saknar honom redan nu. han var min tosegos och även fast jag visste att han inte skulle stanna kvar brände verkligen tårarna. följde sedan med mi familia och veckohandlade. ansiktstvätt, ansiktskräm och hårfärg fick jag med mig hem. efter vi handlat satt jag ett tag vid datorn innan alice kom hit och vi färgade varandras hår och snackade lite. sen drog vi och per ut på en promenad och jag kom inte hem förrän efter 04:00. satt ett tag vid datorn innan jag dök ner i sängen och somnade med musiken i lurarna.


Embarrassing

- well, I DON'T!!

19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

Haha, inser hur jäkla forever alone detta måste låta men min bästa vän är nog fasen min katt. Har haft henne i nio år och hon har aldrig svikit mig, snackat skit om mig, struntat i att lyssna eller något annat sånt  utan hon har ALLTID funnits där. Och från det att jag kommer hem följer hon efter mig som en svans och pratar med mig och vill bara upp i famnen. Är jag borta ett par dag skiner hon upp som en sol direkt när hon ser mig och blir helt till sig. Så ja, min katt är min bästa vän och jag älskar henne hur mycket som helst.



Poppe 11/3

Tvekade som tusan på att åka till stallet men valde att ignorera värken i kroppen och pallrade mig upp till stallet med Alice och Nina! Vi tog in hästarna och fixade dom, nya röda lindorna på bak och fint matchat med det röda blingbling pannbandet och ett hv-polo schabrak! Sen skrittade vi fram ute runt "skritt-rundan" och sen red vi ner i stora hagen. I början gick det sådär, han var väldigt framåt och glad och föll lite bakom lod då och då. Jag orkade inte begära så mycket utav honom för jag kände mig rätt mör i kroppen.

Efter ett tag då han var väldigt uppvärmd och fått göra av med lite energi började jag jobba honom ordentligt och verkligen ansträngde mig. Alice fick säga till mig att höja handen för det är då han går som bäst. Jag vill nämligen ta så lite som möjligt i munnen på honom så lägger handen nästan nere vid mankammen och släpper tyglen mer och mer hela tiden. Detta gör att han gärna smyger bakom lod så jag måste börja höja handen, inte så att jag är hård i handen eller så utan väldigt mjuk men fortfarande rädd för att ta honom i munnen x)

När jag verkligen ansträngde mig och red ordentligt gick han som en klocka! Verkligen kanonfin och hur eftergiven och fin i formen som helst!!! Jobbade igenom hela kroppen och trampade under sig finfint. Nina filmade då så filmer kommer när jag fått dom från Alice :):) Han var lite stark ibland men det var när han tyckte det blev lite för jobbigt, eller så segade han ihop men mestadels så var han kanonfin och alldeles lagom på.

Söt bild på mig och Alice när vi skrittade fram ;)

hahaha, toy pälsade av sig på mig :(

Deep inside my mind

Tomt. Så tomt så de skulle eka om det fanns något litet kvar, om någon liten simpel tanke skulle ropa på hjälp. Det skulle eka mer än det skulle göra om någon skrek tills luften tog slut i lungorna i globen om det var tomt. Mer än ifall hela jorden skulle vara i en glasskål och en person skulle skrika så högt och länge den kunde. Det skulle eka i dagar, så tomt är det nu. Eller så tom känner jag mig samtidigt som känslorna bankar och slår allt vad de kan på dörren jag stängt för att de inte ska slippra ut. Lite tankar och känslor lyckas slippra ut ibland och smärtan känns genom hela kroppen. Hjärnan arbetar i hundranittio och gör allt för att jag ska bryta ihop totalt. Och tankarna lyckas, de vinner. Precis som de gjorde idag..





15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Det är en del av min vardag och har alltid varit. Jag är en person som hatar att bryta vanor och har svårt för förändringar i mitt liv, hade alltså mått väldigt dåligt av att sluta. Varför det får mig att må bra är för jag älskar lugnet, känslan och bandet man får med hästen. Känslan att släppa taget om alla känslor för ett tag och bara må bra är oslagbar. Jag älskar att hålla på med hästar för de är verkligen magnifika och underbara djur och de blir ens vänner och de finns alltid där vad som än händer. Ingenting slår bandet en ryttare och häst har, det går verkligen inte att beskriva känslan.



Mysfredag och bra snack

Cyklade till farmor direkt efter skolan och då beställde vi pizza, stört gott men var självklart proppmätt efter 1/4.. Sen pratade vi massor om allt och inget, sen låg vi vid tvn och kollade på lite olika program och pratade. Runt sjutiden drog jag till netto och köpte energidryck tills imon sen cyklade jag till kbf.

Vi var i stallet ett kort tag sen skulle vi cykla hem men det slutade med att vi stog och pratade i cirkus två timmar i kylan. Blev kall som tusan men gud va skönt det var. Vi ses på tok för sällan för vi båda har fullt upp, men det var precis som vanligt. Men det blir så eftersom vi känner varandra så väl och vi har känt varandra i 4-5 år, så allt flyter på och är som vanligt. SJUKT SKÖNT! Cyklade sedan hem nöjd som få och kände hur typ tusen saker lyfts från mina axlar! Har precis packat klart och ska alldeles strax skutta i säng och sova tills 03:00 för vi åker 03:30.



Story of my life


Farmor, Danmark och ponnyn

Imorgon ska jag iväg till farmor direkt efter skolan, ska käka lite pizza, prata om allt och inget och kanske kolla på en film? Lite myspys helt enkelt. Hänger väl där framåt kvällen sen ska jag kanske träffa en liten fin person, om jag känner för det eller nåt.. Sen ska jag hem och hoppa i säng så tidigt som möjligt.

På lördag morgon står klockan på 04:00 (runt den tiden brukar jag lägga mig för att sova på helgerna..) och sen ska jag, mamma, Stefan, Wilmis och Lenny åka till Danmark för kattutställning. Antingen lämnar vi honom där eller så åker han med hem, jag hoppas på det andra alternativet men vågar inte hoppas för mycket.. (komplicerad situation) Jag ska iaf vara assistent för första gången, håller tummarna för att hamna hos någon svensk eller engelsk och ingen dansk för då kommer jag vara tvungen att anstränga mig för att inte börja asgarva varannan sekund.. (a) Kommer hem framåt natten med lite extra pengar i fickan och förhoppningsvis min söta lilla Lenny tillbaka hem.

På söndag ska jag upp relativt tidigt och hoppas på att mamma kanske orkar följa med upp till stallet för att ta nya ridbilder, eller om någon annan kan! Annars blir det att rida ut till fårhagen och galoppera av honom lite och sen trimma igenom honom! Han behöver gå ner i vikt så det blir en del galopp upp i backen. Ska iaf inviga lindorna ifall det inte är supergeggigt och kanske ett nytt schabrak om det är rätt färg! :)


Fotograf


This life is yours


They weren't running fast enough


Maine, Björnstammen, Krunegård och lite annat

Idag var det skola, precis som varenda måndag och som alla vet suger måndagar. Trött efter helgen fast det är meningen att man ska vila upp sig, opepp till allt som har med skola att göra och vi går från 8:20-15:20 fast som tur är har vi helt okej lektioner. Sen får man inte glömma att det finns grymt fina guldkorn på skolan, de som får en att le utan att egentligen göra något sådär superspeciellt.

När jag kom hem satte jag mig i soffan och läste min bok samtidigt som jag käkade lite tårta och drack massa te. Det var mysigt för jag fick som alltid sällskap av våra fina katter som så gärna ville se vad jag gjorde, självklart gosade Lenny och Shelly ner sig i mitt knä och spann som bara den. Efter ett tag började ja frysa något extremt så jag tog ett täcke som jag bäddade ner mig under och slog på tvn. Var lite serier och barnprogram som jag, Shelly, Lenny och Bruce kollade på.

Lite senare tog jag en dusch, käkade sen drog jag och Linnis ut på en promenad med massa bra snack. Underbart som alltid. Sen lämnade jag av henne hemma och kände att jag behövade rensa tankarna lite så tog på mig hörlurarna och gick ner till havet där jag satt ett tag för att känna lugnet. 

Timmarna från då till nu har jag lyssnat på musik och suttit vid tumblr. Såndär galet bra musik som sätter ord på varenda känsla och får en att känna sig lite mindre ensam för ett tag. Försöker bli väldigt trött och sömnig så jag kan lägga mig i sängen och somna direkt så jag slipper tänka. Nu lockar tumblr igen, tänkte bara uppdatera lite om mitt liv eller nått! :)

Några födelsedagspresenter

Orkade inte rota fram allt eller så för en del är på badrummet, i garderoben eller andra ställen i huset eller någonstans på mitt rum. Så tog bara bilder på lite av det och de andra får ni typ se i framtiden på bilder eller något! :D

Röda fleecelindor från Alice

Minimaränger, nagelsaker, ansiktsmask (fick fem olika sorter), ögonskuggor, smokey-eyes borste, ögonbrynspenna, näsdukar i söta ugglefodral, pussklubba
stickad tröja med amerikanske flaggan, blåa jeans, massa underkläder, t-shirt, baseballtröja med blåa armar

What doesn't kill you makes you stronger, right?

Det citatet använder väl sig typ 99/100 personer sig av. Men enligt mig är det lika mycket bullshit som att säga "tänk på dom som har det sämre" till någon som har det kasst och mår rent åt helvete. Det som inte dödar än gör oftast en inte starkare. Om man tänker på det rent logiskt är det tvärtom. Det som inte dödar en gör en svagare. Ifall du tex. blir knivhuggen blir du inte starkare, du blir svagare, paranoid och rädd för männskligheten och vad den är kapabel till (vilket alla redan borde vara då vi är en bunt med psykos..). 

Utsätts man istället för psykisk smärta så blir man inte heller starkare. Man blir också svagare och oftast tappar man det självförtroende man har. Speciellt efter folk säger att ALLT blir bra, att folk har det sämre och att det som inte dödar en gör en starkare. Det enda man kan säga som jag vet (av personliga erfarenheter) är sant att man lär sig av sina misstag. Man lär sig vilka man kan lite på och att man inte borde öppna sig för en person som man känt två dagar. Man borde inte välla ur sig precis allt innan man tänkt efter och bearbetat det lite. Och man behöver människor att ta lite stöd på för att sedan kunna lära sig att stå på sina egna ben, det finns folk som kan sitta och lyssna i timmar man måste bara hitta guldkornen bland alla småstenar.

Så till er alla som mår dåligt: Försök inte alltid gräva fram det positiva för att slippa smärtan. Det är okej att må dåligt, alla gör det ibland och det är inget man kan hjälpa. Det är okej att ta lite stöd ibland när man inte orkar stå på sina egna ben och det finns alltid någon som kan lyssna, du måste bara hitta rätt person som aldrig skulle göra något för att såra dig. Sen får ni aldrig glömma att ta vara på de tillfällen ni mår bra ifall ni är riktigt deprimerade, släpp taget om all oro, gör saker som gör er lyckliga och försök tänka positivt. Ta en sak i taget och stressa inte upp er för onödiga saker, det är inte värt det!

Och till er ALLA andra: döm ALDRIG någon efter utseende, ursprung, handlingar eller hur den beter sig. Bara för ni vet någons namn och har känt den ett litet tag så vet ni inte vad som hänt innan. Du har INGEN rätt att döma någon förrän du gått igenom precis allt det den personen du dömer gått igenom. Det finns alltid en anledning att folk beter sig som dom gör, en pojkvän som sårat dom, dåliga familjeförhållande, förlorat någon som betyder världen för dom eller kanske bara blivit sviken en gång för mycket. Så glöm aldrig det, fråga innan du får för dig något, det blir bättre så.


IT'S MY BIRTHDAY!!!!!!!!




Dobby is a free elf


Håller tummar och tår

Håller mina tummar och tår tills det blir alldeles blå. Skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig ett liv utan henne, never fucking ever. Kan inte ens föreställa mig det utan att tårarna börjar rinna igen och det gör ont i mig att veta att allt inte är bra. Att veta att något inte står rätt till.. Men det ska funka, det ska gå att fixa, jag tänker göra precis allt som går för att det ska bli bättre och räcker inte det så gör jag lite till. 



RSS 2.0