Skola, möte, stan, film och sedan ett berg av plugg.

Kilade iväg till skolan redan vid tjugo i nio i morse, hade ett litet möte, lite smått tjafs med rektorn då allt blivit pannkaka.. hehe. Sedan gick jag till mina fina klasskamrater och snackade med min bästis! Sen hade vi kemi och jag insåg hur mycket jag faktiskt hatar det efter sådär ett års paus från det. Fyfan så vidrigt ämne det är. Men jag förstod iaf.. lite. Sen snackade jag ännu lite till med Edi och Alice och jag kom överrens om att mötas i stan då jag skulle ha möte där 13-14 och hon skulle in till stan.

Dock var jag klar lite innan hon kom in med bussen så jag gick till min kära brors skola och satt och kollade på när de spelade lite. Sen när han var klar och Alice kommit så rörde vi oss in mot stan och Nils tog bussen hem. Sen gick vi runt diverse butiker och jag följde min kära gudmor som en liten vilsen hundvalp. Okej, så illa var det inte men det lät lite sött typ.. HEHE! MEN VI KÖPTE GLASS IAF OCH DET VAR PÅ MITT INITIATIV!! Hehehehehe... Sen skjutsade iaf Alice och hennes fina mamma hem mig och då hjälpte jag först Linnis att städa lokalen sen åt jag och kollade på film kort efter det. Nu ska jag ut på en kortispromenad och hämta en sak och sen ska jag in och plugga sådär 50 sidor matte och läsa ett fucking kemikapitel. Fml. och jaaa, jag kommer sitta uppe till sådär mitt i natten. Men det var inte mitt fel att jag fick reda på det idag.......

Bild från när jag och Alice "gör en Alice" ;)

Slänger även in en tokbra cover av The Maine, lyssna och njut.

I wrote this for you.

This is the acceptance speech. The end of anger and denial. I accept that you and I will never be the same again. That while those days will live in my mind forever, they’re over. I hate it. But I accept it. And I’m moving on now.

Goosebumps

detta är BRA musik. riktigt bra och så jävla äkta. fuck allt annat skit. får gåshud och ryser i hela kroppen för de är så fint.


"She needs to sort out her priorities." - RW

Imorse konfirmerades mina konfirmander, okej mina konfirmander lät lite creepy.. Men iaf, de konfirmanderna som jag varit ledare åt nästan ett år. Dom var superduktiga och de var riktigt kul! :)) Gick sedan hela långa vägen hem med Per och Fia. visst, det är inte så långt men det har varit otroligt kvavt i luften och MASSA björkpollen på hela marken så jag har inte haft lätt för att andas och näsan och ögonen sattes igång som kranar när jag gick ut.. Men hem kom jag iaf och då var jag toktrött och huvudet värkte så jag åt en majskolv sen la jag mig i soffan. Låg där rätt länge och efter lite slappt tvtittande startade jag älskade Harry Potter. De vises sten för er som inte kopplar citatet som står i rubriksrutan! ;) Kan även tillägga att jag kan alla repliker i Hp-filmerna, lagom sjukt?

Nu sitter jag här och ska alldeles strax byta om från min otroligt slappa outfit och fixa håret lite sen ska jag cykla in till stan med Per. Hehe, cyklar mest för att jag hatar bussar och vill slippa att utmana min "fina" bacillskräck när det är onödigt.. Vi ska till stadsparken, grilla, chilldricka och bara ha det allmänt fint med lite andra underbara människor. Jag har lite småbråttom nu så vi får höras, tar kanske med mig lilla kameran om jag orkar(/hittar den lilla kameraväskan)! :))



How could this been done by such a smiling sweetheart?

The Kooks – Naive

Sitter och lyssnar på The Kooks, Markus Krunegård, The Maine, Mumford & SonsGreg Laswell och lite annat som är så bra. Musik är liksom de bästa jag vet, skulle ALDRIG klara mig utan musik. 

Det är fortfarande lite för mycket som händer i mitt liv och varenda gång det verkar som att det börjar bli bättre händer något och allt rasar samman igen. Men det ska bli bättre snart, det hoppas jag på iaf. Då lovar jag er att ni ska få ta del av allt igen, annars vet ni väl att ni kan hitta mig på facebook och min tumblr (http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/http://www.facebook.com/majjabergdahl). Men nu blir det som det blir, lite update då och då tills det löst sig..




Första doppet

NU HAR JAG TAGIT MITT FÖRSTA DOPP!! Hehe.. brukar vanligtvis ta det i slutet av april/början av maj men iår har jag inte riktigt haft dom tankarna. De var faktiskt rätt skönt och jag var i två gånger sen gick jag direkt hem och duschade av allt äckligt vatten :))

Nu står städning på schemat sen ska jag göra header till Alice och skriva om de tre ridpassen på Toy! :D


Poppe

Poppe åkte till skåne i söndags för försäljning så vill ni fortsätta följa honom under tiden innan han säljs får ni kika in hos http://xelaaa.blogg.se/ :))

Lite bilder på mig och Poppe♥


Toy-vakt

Jag ska ha hand om Alice snygga ponny Toy fredag-söndag så ni kan räkna med lite hagbilder, ridpassinlägg och outfitbilder. Ska försöka ta med mig kameran varje dag så får ni se lite snygga hemmaoutfits och bilder på Toyski! :) Ska upp lite senare idag för det är tokfint väder så det känns snällast mot honom att han får vara ute och njuta av solen medans jag fixar lite annat här hemma! 

lite bilder från när jag hade hand om snyggingen i somras!


Sleeves, Chestpiece & blackwork

Nu ska ni få reda på en hemlig dröm jag har. Jag vill ha sleeves, blackwork, chestpiece och en tatuering bakom örat. Alltså tatueringar över hela armarna och en över bröstet. Sen vill jag ha en 3-4 mm septum och min fina smiley tillbaka. Fast detta kan jag nästan fetglömma när jag bor hemma och sen måste jag tänka över ifall jag veeerkligen vill det. MEN FATTA VAD SNYGGT DET HADE VARIIIIIT!! Fangirlar lite och drömmer mig bort bland massa finfina bilder på tumblr..



Poppe 12/5

Skrittade ner till fårhagen och började sedan jogga honom i traven. Han jobbade på fint men var väldigt tittig och pigg!! Efter att han var uppvärmd i traven tog jag lite galopp i båda varven sen tre backar. Han jobbade på fint och galopperade igenom hela kroppen, hehe och första backen försökte han sticka så de två andra fick bli i riktigt kort galopp. Sen blev han lite odräglig så då valde jag att skritta tillbaka och rida igenom honom lite lätt i pdn.

Väl i pdn så var han kalasfin. Lite tittig då de andra hästarna busade lite i hagen men han var fortfarande med på noterna. Flyttade lite, överböjde och körde lite skänkelvikningar, början till öppna och sluta. Han var riktigt mjuk och fin i hela kroppen och lyssnade kalas på alla hjälperna. Lät honom gå i en väldigt avslappnad form och justerade lite då och då för att se så han var med på noterna, vilket han var.

Joggade sedan av honom i galopp, trav och skrittade av rätt länge. Sen fick han badas med två omgångar av schampo, han var riktigt ren och luktade supergott när han ställdes in i boxen! :))



I still ain't over you

Att vi gått från en varm gosig kram till en liten lätt nickning som hälsning är bara hemskt. det gör ont i hela mig och hjärtat brister lite. Hur mycket jag än försöker intala mig själv att jag inte har några känslor för dig går det inte, det pirrar i hela magen när jag ser dig och ännu en gång är jag på ruta ett.. jag vet att jag inte borde bry mig alls, jag borde behandla dig på samma sätt som du behandlat mig.. men det går inte. hur mycket jag än försöker så kan jag inte, jag kan inte göra som du och låtsas som att ingeting hänt. jag kan inte glömma allt du sagt och det gör så jävla ont att tänka på det. tänka att de du sa kanske bara var lögner och att du inte menade något av det.. Men en sak är säker iaf, du har förbrukat alla dina chanser, du kommer aldrig få en endaste jävla chans till för det är du fan inte värd!!



Lite för mycket..

Just nu händer det på tok för mycket i mitt liv. Skolan slutar snart och tro mig, efter att ha varit hemma över en månad (pga personliga skäl) så ligger man VÄLDIGT mycket efter. Jag pluggar i princip hela dagarna och resten av tiden försöker jag reda ut annat, umgås med kompisar och hinna med att rida Poppe så mycket som möjligt (dock prioriteras inte vännerna och Poppe först längre..). De värsta av allt är att jag knappt orkar med allt, det är så otroligt mycket och det blir bara mer och mer. Men det mesta håller på att lösas och just nu får jag bara bita ihop och göra så mycket jag orkar och lite till.

Nu har jag massor av saker jag ska lägga upp här och visa er men det får bli till helgen för nu ska jag fortsätta skriva på min krönika sen ska den + ett annat arbete skickas in så jag kan bocka av dom på den väääldigt långa listan.. Sen ska jag antingen sova eller om jag är pigg fortsätter jag plugga på annat och sedan kollar jag på livestreamen av TVD som är vid 02:00. Beror lite på hur pigg jag är då jag måste upp vid cirkus 07:00 imorgon då jag ska till min psykolog sen är det skola och efter det så ska klassen ha lite mys. Thai silk och sedan bowling blir det, sen ska jag kanske till min fina. Annars drar jag nog med ett gäng och hittar på lite bus. Lär hur som helst inte komma hem förrän relativt sent! :))

från min tumblr - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/


Vad du än heter - you're the love of my life

Har packat allt till helgen med finaste Markus dunkande ur högtalarna och Victor som sällskap i telefonen. Dansade och sjöng lite mer än jag packade, men det spelar väl inte så stor roll egentligen. Imorgon ska jag iväg på konfirmandläger som den trogna konfirmandledare jag är. Tror Per och jag taggat mer än vad konfirmanderna gjort, men det är för att vi varit där innan och det är SJUKT skoj. 

Jag åker vid 09:00 imorgon och kommer hem cirkus 16:00 på måndag så jag ska försöka slänga ihop lite korta inlägg med bilder imorgon på morgonen om jag hinner. Men det är inte säkert för jag måste ta en dusch och packa de allra sista. Annars får ni leva med att jag inte uppdaterar förrän på måndag (hehe, typ så de brukar vara). Nu ska jag kolla på ett new girl avsnitt sen ska jag sova! :))


I can't sing but I sing along.

Lyssnar på lite Mumford & Sons i väntan på att mitt New Girl avsnitt ska ladda klart. Vaknade lite för sent och skuttade sedan upp och gjorde mitt heliga morgon-te, begravde mig sedan i soffan med den väldigt stora tekoppen och två filtar på mig samtidigt som jag kollade på lite Phineas & Ferb. Låg där rätt länge och varvade med att slöplugga lite, äta lite lunch och dricka massor av te. Efter ett tag tröttnade jag och gjorde en toast till mellanmål och gick upp på rummet, kollade två New Girl och skrattade tills jag nästan fick ont i magen sen var tumblr och bildredigerande på schemat, självklart varvat med ännu mer plugg. Åt sedan middag och efter det klippte jag lite klor på katterna och sedan tog jag och Blossa en kort promenad. Hon njöt av vädret minst lika mycket som jag och den friska luften var behövlig efter alldeles för mycket tv-tittande! ;)

Gick sedan in och lämnade av katten och hämtade mitt headset sen tog jag en liten promenad till en av stränderna där jag bor och satte mig på bryggen med väldigtväldigt bra musik i lurarna. Sen smsade mina vänner så jag gick till dom, där pillade de lite med Palles moped och jag stod där som ett litet fån och satte på mitt bästa "jag-fattar-detta" face! Lyckades hyffsat sen åkte vi lite moped. Kände mig sådär riktigt ung och dum när jag gasade lite för mycket och så. Men jag antar att det är okej för jag är faktiskt ung och dum, och de ska man väl ta vara på så länge de går? För jag antar att det bara går att säga tills jag faktiskt flyttar i sommar.. Gick sedan hem för att hämta ännu en tröja då det började bli kallt när mörkret kom. Åkte sedan hem till min fina vän Edvinn och hängde lite kort innan vi promenerade bort till konsum och sedan tog en lite längre väg hem för att snacka om alla knasiga saker som händer. Efter lite fint snack med min bästa vän kilade jag hem och nu sitter jag här och har gjort sen dess. Bra musik, bra serie och bästa tumblr. Frågan är om det kan bli bättre?

Nu ska jag kika på mitt New Girl avsnitt sen ska jag nog krypa till sängs. Vi hörs imorgon, har massor att visa och berätta för er. :) (insåg nu att klockan är över halv ett och att de imorgon jag menar är nu, så jag antar att vi bara hörs senare!)
And I love your body.

Vackra grabbarna

Cutie

Cobra

RSS 2.0