Run fast for your mother run fast for your father Run for your children for your sisters and brothers Leave all your love and your longing behind you Can't carry it with you if you want to survive

Galna ungdomar och deras galna idéer. Idag kom jag och tre av mina fina vänner på en jättesmart (och med jättesmart så menar jag inte jättesmart utan en såndär idé som gör att man förstör dygnsrytmen ännu mer än man redan gjort under sommaren.) och väldigt mysig idé som består av att vi ska göra kaffe, ta med oss fika och sätta oss nere vid havet och kolla på soluppgången och busa. Så kalasfint så de finns inte, men som nämnt ovan så är det rätt osmart med tanke på att jag flyttar snart och borde försöka ställa tillbaka dygnet istället för att förstöra det ännu mer. Iof är det totalvärt eftersom att de lär bli en väldigt mysig morgon och YOLO!

Åh, haha, orkar inte med mig själv............. Hatar uttrycket YOLO för er som inte visste det, hehehhh..... iaf när man anväder det fel.. Som typ "i just made pancakes, YOLO." FUCKYOUFUCKYOU ÄVMAKLCMKLA. Nejnejneeeej jag överreagerar inte.. Heheh, helt från ämnet nu men så går det när jag är väääldigt trött pga all stress... På tal om stress så kan jag bara berätta att tiden innan jag flyttar kommer vara helvetiskt stressig! Har redan skrivit de jag måste göra och har insett att det är ungefär hundra saker till som ska hinnas göra. Och jag, jag som tyckte jag planerat så hiiiiiimla bra insåg att tiden finns inte till allt. "Hej, jag heter majja och jag kommer sova cirkus fyra timmar varje natt tills jag flyttar, woho!". Ne nu tänker jag runda av här innan jag går ännu mer från de ämnet jag började med.. heheh..

Avslutar som nästan alltid med massa bilder från min tumblr - http://weareallequallyfuckedup.tumblr.com/

(och yeees, massa uppdatering de senaste dagarna men har börjat få tillbaka suget för att skriva och då får ni stå ut med massa inlägg, meningslösa för er kanske men älskar att skriva så ni får stå ut! ;))

Kommentarer
Postat av: malinkibsgard.blogg.se

Hahaha håller verkligen med dig med "YOLO" hahah

2012-08-06 @ 11:13:34
URL: http://malinkibsgard.blogg.se
Postat av: elwira

haha sant dedär med YOLO!

2012-08-06 @ 13:21:21
URL: http://notporn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0