gotta be alone

Mansions – Gotta Be Alonewalk it off

promenad med skyhög och superbra musik låter fint nu. frustrerad, ledsen, hjärtekrossad och en stor klump i magen kan väl förklara hur jag mår. orkar inte med något alls för tillfället och helst av allt skulle jag sadla Lord och dra ut på en långrunda men jag har ett jävla gips i vägen. istället drar jag på mig varma kläder, sätter på mig headsetet, startar skyhög musik och går en promenad i min favoritstad.

The xx – Intro - The xx – VCR - The xx – Angels - The xx – Chained - bästa xx gör ju helt klart allt jääävligt mycket bättre!!!


perfection

Mumford & Sons – Babel - The xx – Coexist

perfektion, ren jävla perfektion. två extremt superbra band har släppt varsitt supermegaduperbra album. album som får mig att förälska mig i musik om och om igen, låtar som får det att göra ont i hjärtat och låtar som får hjärtat att dunka dubbelt så fort.


hästar, hoppträningar, akuten & bästa vännen

har ridit sjukt mycket på senaste, flera olika hästar men mest lilla lord. han börjar lossna lite och bli mer avslappnad i dressyren vilket är skönt. på hoppträningarna för fredrik har han skött sig super! första träningen hade jag hans vanliga tredelade eggbett vilket gjorde att lillhästen fick tjugofem meter mellan fram & bakbenen, vilket i sin tur resulterade i att han bara låg på jobbigt i bettet. men han hoppade allt och så men han hoppade lite flackt för han inte kom ihop ordentligt. de andra träningarna har jag haft ett babypelham vilket funkat super, kan rida med bara sätet och krama lätt på tyglen istället för att behöva ta ordentligt. han hoppar bra, lyssnar mellan hindrena och fredrik tycker det ser super ut!! :)

men sen till det tråkiga.. jag red en väldigt speciell häst i onsdags efter hoppträningen som höll på att jävla sig genom att göra lufthopp och stegra sig rejält, jag lyckades då bryta lillfingret på vänster hand på samma sätt jag bröt höger lillfinger förra året i maj på fanny. trillade inte av så fortsatte rida cirkus en halvtimme efter så han coolade ner sig sen fick jag åka in till akuten i malmö och få det röntgat och gipsat. så nu har jag ett såntdär jättegips som ska sitta i 2-4 veckor sen ska det tejpas ett bra tag efter! stannade kvar i malmö över natten för vi blev klara så sent på akuten.

i torsdags mötte jag upp min bästa vän alice på tågstationen. vi har haft en sjukt mysig och slapp helg i svedala med massa mys och prat. sjukt skönt att träffa henne igen!!! hon gjorde allt bättre och de totalsög att vinka av henne vid tåget i malmö idag.. grät nästan lite när jag gick och mötte titti & iris..

kom hem till svedala rubt elva och har kollat serie sen dess. nu ska jag faktiskt bädda ner mig och sova för att orka med en totalt meningslös dag. godnatt!

inte alls i form, måste friseras och kass vinkel men här har ni lilla lord iaf ;)


as humans


distance can suck my d***

jag skulle kunna säga att allt är perfekt, att vi klarar av avståndet mellan oss och att det funkar nästan lika bra som innan jag flyttade. jag skulle kunna säga att vi båda klarar det bra och ingenting har ändrats. men då skulle jag ljuga, tungan skulle bli svart och tillslut trilla av.

avstånd suger. det funkar inte alls lika bra som när jag bodde i kalmar, det funkar knappt alls. jag vill försöka men hur ska det gå när man inte kommer överens alls? jag orkar inte mer och kärlek gör så jävla ont. 


bättre

sitter på altanen i favoritstaden och funderar. börjar må bra igen och det känns grymt, finns en liten klump kvar i magen men jag är inte alls lika tom. jag vet ut och in, jag känner saker igen och jag är inte alls ett lika stort vrak nu. jag trivs där jag bor, jag älskar att vara så nära pappa, titti och iris. jag saknar min familj som bara den men nästa helg får jag träffa min käraste bror, helgen efter det kommer min bästa vän och hälsar på och sedan åker jag hem i tre veckor i november. känns skönt att ha saker planerat och trivas i det jag gör. 
 
nu ska jag alldeles strax ut på en promenad innan vi ska käka middag med leif och gunilla. sen blir det fika efter det och sedan ska vi ha filmmys ikväll igen. men vi hörs en annan dag, ville bara berätta att jag lever och mår bättre!

och som alltid, lite bilder från min tumblr - weareallequallyfuckedup.tumblr.com

häst, häst, häst & ännu lite mer häst

det är precis så mina dagar ser ut, plus liiiite skola men det är fasen mest häst. kommer hem sent på kvällarna och då är det fortfarande hästar som gäller då jag bor på en hästgård. men jag klagar inte, trivs som fisken i vattnet och så länge jag får lite avkoppling med serier och musik på kvällen är jag nöjd. imorgon är det verkligen stall och häst HELA dagen.

såhär ser dagen ut:
08:00-10:30 stalltjänst
10:30-11:30 lunch
11:30-16:30 stalltjänst och hoppning för fredrik
16:30-> åka hem, käka något snabbt för att få energi, rida Lexza, fixa allt i stallet, duscha och sedan blir det matlagning, liiite plugg, serietittande och massor av musik för att sedan skutta i säng tidigt!

Förstår ni då vad jag menar med att jag bara är i stallet? dock ser inte alla dagar ut så utan vi har cirkus 12 korta lektioner i veckan. hehe, men som sagt, jag klagar inte utan det är sjukt skönt att vara så mycket i stallet för man har inte alls mycket tid att tänka vilket passar mig perfa just nu! 

Men nu har mitt serieavsnitt laddat klart och jag måste kolla på det lite fort innan jag måste sova för att vara redo för en lång dag! :)RSS 2.0