trött apa

åkte till skolan igår vilket jag ångrar rätt hårt idag. kände mig lite yr hela dagen men trodde det berodde på att jag sovit lite, varit stressad och käkat dåligt så jag ignorerade det vilket var väldigt dumt. tänkte åka hem tidigt men fick skippa det och vänta tills det svalnade för hade jag cyklat i värmen hade jag svimmat. när det väl började bli svalt så cyklade jag hem och fick stanna halvvägs för allt började snurra. kom hem och bytte direkt om till myskläder och drack massor av  vatten och sedan la jag mig och kollade på film tills jag somnade. direkt när jag försökte resa mig så blev jag helt yr vilket var riktigt läskigt.

stannade hemma från skolan idag för jag mådde likadant imorse och har haft feber sedan igårkväll men nu tror jag att det börjar avta. hoppas det iaf så jag kan åka till skolan imorgon, men känns det inte bra stannar jag hemma och frisknar till och åker kanske till pappa på kvällen. ska bli så oerhört skönt att träffa mina två helsyskon, saknar dom så oerhört mycket!

nu ska jag fortsätta med mitt PLL-tittande sedan ska jag försöka få i mig lite yoghurt.
(och jaaa det är nu ni ska komma och säga "åhh majja det är så synd om dig")

Kommentarer
Postat av: alice

ÅH MAJJA DET ÄR SÅ SYND OM DIG!!! ska jag skicka lite näsdukar alvedon och choklad?!

Svar: åh, jag vet.. men jag ville liksom inte säga det högt själv för då känner jag mig gnällig... heheh (a)
ey mannen skickar du choklad så kommer jag typ avguda dig forever. blev så fetingsugen på choklad nu så jag dör lite.... har redan massa ipren och nässdukar men chokladen, mums!
majja bergdahl

2012-08-30 @ 21:03:41
URL: http://binnastoy.blogg.se
Postat av: elwira

de är sååå synd om dig som får ligga hemma och kolla på film....hehe, nä men seriously dude - krya!!

2012-08-30 @ 22:13:52
URL: http://notporn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0