livet är bra nu

Kom hem i måndags kväll, kramade fina pojken sen åkte jag bil hem till Svedala och spenderade hela natten i sängen och försökte somna men lyckades inte alls.. Cyklade till skolan tidigt och sen dess har det varit fullt upp! Sovit hos Erika, ridit min fina lilla lord och sådär blandat med massa skola! Sen har jag självklart flamsat massor med mina fina vänner, sovit lite för lite och pussat massor på finaste Lexus!

Och i fredags åkte jag till Malmö och ska åka hem någon gång ikväll! Har busat som bara den med min finaste iris, fått bästa skorna, haft mysig seriekväll, varit iväg på middag, kollat på en grym film och nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan börja fixa sallad :)


Hemfärd

Snart beger jag mig till lilla Svedala igen! Troligtvis på söndag eller måndag, har inte riktigt bestämt mig än.. Saknar mina fina vänner och mina fina hästar så de ska bli gutt att komma hem och komma in i mina vanliga rutiner igen. Men innan de ska jag ställa tillbaka mitt dygn, träffa flera vänner, tvätta all min packning och fixa lite annat privat så jag är lite stressad! Men jag brukar lyckas hinna med allt!

Nu ska jag iväg och träffa en fin person! Lär komma hem någon gång inatt eller imorgon så jag piggar upp mig själv med lite energidryck ;)

Mina fina saknade <3


Martens

De enda jag har att säga är OMNOMNOMNOM!!!!!!


RSS 2.0