Sluta klaga och gör något åt det!

Till er alla som klagar på bloggvärlden - GÖR NÅGOT ÅT DET DÅ ISTÄLLET! Det är så jävla många som ger elaka små pikar åt folk och sekunden efter så klagar de på att bloggvärlden är så hemsk och att alla är elaka. Jag anser inte att detta är något man ska behöva ta när man är "liten" eller "stor" bloggare. Men fattar ni att detta inte bara händer på internet, blundar ni för de som händer i verkliga livet med eller? Verkliga livet är dubbelt så tufft och man kan inte gömma sig bakom dataskärmen och klaga på blogg-världen när den riktiga världen är tusen gånger värre. Sluta bara vara elaka både på internet och irl, LIVET BLIR MYCKET LÄTTARE DÅ. Det kan jag lova er.

Jag älskar att blogga även fast jag får elaka kommentarer ibland, det gäller bara att skaka av sig dom precis som jag gör i mitt vanliga liv!



Kommentarer
Postat av: Anna

Gud va fin design :) , va händer till helge :D `?

2011-07-18 @ 23:51:00
URL: http://exiis.blogg.se/
Postat av: Carro

det är precis det alla gör, gör någonting åt det ;)

skriver ut vad dom tycker.. för det är inte så lätt att säga något till hela världen, men att skriva något på en sida folk vet om, det är mycket enklare ^^

2011-07-18 @ 23:55:38
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Ja, dumma kommentarer och pikar, det kan man kasta av sig, men när antalet börjar gå upp mot 100 på en vecka. När ponnymammor börjar snacka skit om dom personerna på tävlingar, när folk skriver hur dåliga dom är, det är då man börjar reagera..? :P

2011-07-19 @ 00:01:20
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Jannike

Dumma komentarer raderar man fort och fokusera på dom trevliga <3

2011-07-19 @ 08:41:04
URL: http://waruikokoro.wordpress.com
Postat av: Malou

Sv: okej, han har det bra nu också, han verkar lita på mig och vi har verkligen lärt känna varandra. Så du får inte tro att han inte har det bra. Sen så har han en väldigt bra kompis pegasus, dom går inte att dela på!

2011-07-19 @ 12:34:24
URL: http://maloousan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0