Episk

Gick på bio med finasste brodern ikväll, Dark Knight Rises såklart. Var så otroligt bäst, perfekt och episk. Satt och skakade, hoppade lite upponed i sätet, grät, skrattade och log som ett tokfån. När jag kom ut från biosalongen var jag helt överlycklig, en film som jag väntat på så jävla länge som sedan visade sig vara PERFEKT. Visst jag önskar att jag sett den på premiären hemma i Kalmar men det fick inte riktigt eftersom jag trodde jag skulle åka till Malmö redan då. Men tro mig, det var värt väntan för salongen på Royal är GIGANTISK. Älskade det.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och kanske kolla på lite GOT eller sova direkt. Är rätt trött och måste upp senast halv tio imorgon om jag ska hinna packa, duscha och käka frukost innan vi ska åka till Malmö så jag kan kolla på boende. Har med mig Irisen, pappsen, Sacke och Tilda som moraliskt stöd ;) Hahah, sen så ska vi förbi och kolla på finaste hästgården som finns i Sverige. Hehe, ni får se bilder en vacker dag!

Mitt senaste tips till er alla är att boka platser på första bästa bio som visar filmen, veeerkligen värd att se på bio!!! Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: elwira

ASSÅ ASDASDJSKFGDJKJSGDK DEN VAR VERKLIGEN BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

2012-08-05 @ 01:00:33
URL: http://notporn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0