Poppe 12/5

Skrittade ner till fårhagen och började sedan jogga honom i traven. Han jobbade på fint men var väldigt tittig och pigg!! Efter att han var uppvärmd i traven tog jag lite galopp i båda varven sen tre backar. Han jobbade på fint och galopperade igenom hela kroppen, hehe och första backen försökte han sticka så de två andra fick bli i riktigt kort galopp. Sen blev han lite odräglig så då valde jag att skritta tillbaka och rida igenom honom lite lätt i pdn.

Väl i pdn så var han kalasfin. Lite tittig då de andra hästarna busade lite i hagen men han var fortfarande med på noterna. Flyttade lite, överböjde och körde lite skänkelvikningar, början till öppna och sluta. Han var riktigt mjuk och fin i hela kroppen och lyssnade kalas på alla hjälperna. Lät honom gå i en väldigt avslappnad form och justerade lite då och då för att se så han var med på noterna, vilket han var.

Joggade sedan av honom i galopp, trav och skrittade av rätt länge. Sen fick han badas med två omgångar av schampo, han var riktigt ren och luktade supergott när han ställdes in i boxen! :))



Kommentarer
Postat av: elwira

svar; åhhh fett awesome!!! rött är helt klart snyggast alltså ;-)

2012-05-17 @ 00:19:33
URL: http://grasm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0